Pokalbiai apie darbą su karoliukais
|
|
vitele | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:42 AM | Žinutė # 286 |
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 125
Apdovanojimai: 4
Reputacija: 1
Statusas: Atsijungęs
| Manau kad tiks ,tos vielutes . Sakei biserį mėgsti ? Gal pabandom padaryt ar tai komplektą ar tai apyrankę iš biserio maišyto su kitais akmenukais . Aš pati žadu tokį komplektą daryt .Tai dirbtumėme kartu . Aš įkelsiu foto iš neto ,kad maždaug orientuotumeis ką bandom padaryt . Karoliukų kiekį man iš foto sunku nustatyti ,bet vistiek manau kažkas neblogai gausis . Dabar lekiu chebrai valgyt duot ,o po to griebsim jautį už ragų
|
|
| |
raska | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:48 AM | Žinutė # 287 |
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| as ir kartu su jumis bet man biseris nepatinka paziuresiu ka turiu,ar reikia foto gal ikelti?
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
vitele | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:56 AM | Žinutė # 288 |
naujokė
| Prašom prašom jungtis ,įkelk ką turi. Sugalvosim ką daryt :)
|
|
| |
pumpurelis | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:57 AM | Žinutė # 289 |
forumo veteranė
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| raska, saunuole kad jungies prie musu
|
|
| |
vitele | Data: Antradienis, 2010-11-09, 8:03 AM | Žinutė # 290 |
naujokė
| Pumpurėliiiiii ,kaip Tau tokia apyrankė ? Manau iš žalių Tavo karoliukų puikiai gautųsi . Ir padaryt nesunku ,auskariukus priderintume ,aš tokį mėlyną komplektą su vėriniu planuoju daryt :)
|
|
| |
pumpurelis | Data: Antradienis, 2010-11-09, 8:09 AM | Žinutė # 291 |
forumo veteranė
| Quote (vitele) Pumpurėliiiiii ,kaip Tau tokia apyrankė ? Manau iš žalių Tavo karoliukų puikiai gautųsi . Ir padaryt nesunku ,auskariukus priderintume ,aš tokį mėlyną komplektą su vėriniu planuoju daryt :) koks grozis kazi ar pavyks man toks
|
|
| |
vitele | Data: Antradienis, 2010-11-09, 8:12 AM | Žinutė # 292 |
naujokė
| pavyks pavyks ,ten nėr ką daryt . Ar už segimą turėsi ? Kadangi tu gyvai matai savo karoliukus , pasirink žaliems biseriams derančią dar vieną spalvą , nebųtinai ji turi būt žalia ,bet kad akies nepjautų derinys . Tie tamsūs gal būt visai nieko :)
|
|
| |
pumpurelis | Data: Antradienis, 2010-11-09, 8:17 AM | Žinutė # 293 |
forumo veteranė
| Quote (vitele) Ar už segimą turėsi turėsiu užsegimą ,o tu patark kokį biserį ir kiek man jo reiktų , kaži ar tos žalios užteks gla užteks ,o tokie gelsvi netiktu
|
|
| |
raska | Data: Antradienis, 2010-11-09, 8:22 AM | Žinutė # 294 |
forumo siela
| Quote (vitele) Prašom prašom jungtis ,įkelk ką turi. Sugalvosim ką daryt :) kai maziuka pagulgusiu tada pafotkinsiu
|
|
| |
vitele | Data: Antradienis, 2010-11-09, 8:24 AM | Žinutė # 295 |
naujokė
| Taip , jeigu darom su žaliu , ten kažkas Tavo buvo suverta ,ar ardyt nenori ? Apyrankei mums reiks maždaug 20 cm. ilgio 8 juostelių . po tris juosteles turėtų būti žalios ir kitos spalvos biserio. 1 juostelė suverta iš žalių karoliukų (didesnių) ir dar viena juostelė maišyta veriama iš žalių didelių ir biseriukų. Aišku gali imti ir tris spalvas ,tie gelsvi tiktų ir skaidrūs prie jų tiktų .
|
|
| |
vitele | Data: Antradienis, 2010-11-09, 8:25 AM | Žinutė # 296 |
naujokė
| Quote (raska) kai maziuka pagulgusiu tada pafotkinsiu Lauksim
|
|
| |
vitele | Data: Antradienis, 2010-11-09, 8:27 AM | Žinutė # 297 |
naujokė
| Quote (pumpurelis) turėsiu užsegimą ,o tu patark kokį biserį ir kiek man jo reiktų Toj apyrankėj naudotas 10 numerio biseris , manau kažkur po 6 gr. kiekvienos spalvos (jei darom iš 2 ) tikrai užteks.
|
|
| |
pumpurelis | Data: Antradienis, 2010-11-09, 8:34 AM | Žinutė # 298 |
forumo veteranė
| Quote (vitele) Taip , jeigu darom su žaliu , ten kažkas Tavo buvo suverta ,ar ardyt nenori ? Apyrankei mums reiks maždaug 20 cm. ilgio 8 juostelių . po tris juosteles turėtų būti žalios ir kitos spalvos biserio. 1 juostelė suverta iš žalių karoliukų (didesnių) ir dar viena juostelė maišyta veriama iš žalių didelių ir biseriukų. Aišku gali imti ir tris spalvas ,tie gelsvi tiktų ir skaidrūs prie jų tiktų . aišku rezultatus įkėlsiu
|
|
| |
vitele | Data: Antradienis, 2010-11-09, 8:38 AM | Žinutė # 299 |
naujokė
| Prašom darbuotis, kiek supratau ne tik iš manęs namų darbų gavai Dabar apie vėrimą: verk juosteles ant siūlo na pavyzdžiui irisas tinka tobulai . Galuose mazgai ir palik dar siūlo po kokius 5 cm. galuose . Rezultatas tokis turi būt.
|
|
| |
raska | Data: Antradienis, 2010-11-09, 8:40 AM | Žinutė # 300 |
forumo siela
| mano siukslynas as noriu tuos suvertus isardyti ir ka nors naujo padaryti,jei gali pamokink kaip pakabuti padaryti nes niekaip nesugalvoju kaip uztaisyti,jis pergrestas per sonair neina man laikiklio uztaisyti(nemoku).gal tada ir man reikia ta apyranke bandytina nezinau net
|
|
| |