POKALBIAI APIE SALDŽIUS DARBELIUS 2 - oji tema
|
|
kuge | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 8:30 PM | Žinutė # 1 |
 forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
Statusas: Atsijungęs
| Nauji namučiai plepaliukams Plepam apie saldžius medelius, dalinamės paslaptimis kaip darome saldžias grožybes, suteikiame pagalbą norinčioms pradėti , pagelbėjame visose situacijose, išsakome savo nuomonę apie darbelį - pagiriame , supeikiame . Žodžiu dalinamės patirtimi ir ne tik ....
|
|
| |
linuciuxxxx | Data: Pirmadienis, 2010-10-04, 10:44 PM | Žinutė # 256 |
 forumo tauškutė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 3444
Apdovanojimai: 19
Reputacija: 5
| Quote (raska) biski slangos,siski sluotos ir gerai bus viskas
|
|
| | |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2010-10-05, 1:22 AM | Žinutė # 258 |
 forumo tauškutė
| Quote (pumpurelis) linuciuxxxx, tu jau cia dvi valandas sedi ka tu cia veiki chi chi chi chi nauja manija uzikretei tai vat kad be proto užsikrėčiau reiks turbūt pas tave į kliniką kreiptis
|
|
| | |
Atile | Data: Antradienis, 2010-10-05, 9:35 AM | Žinutė # 260 |
 forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Quote (linuciuxxxx) o iš tikrųjų tai labai daug įvairių rūšių gėlių galima pasidaryt iš to popieriaus ,aš jau du variantus išbandžiau ,ir man labai patiko,dar tik pirma naktis darbo,o aš jau laukiu laisvų,kad galėčiau dar kažką išbandyt o pagal kokią pamokėlę darai? ar pati bandai ir gaunas 
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
raska | Data: Antradienis, 2010-10-05, 6:20 PM | Žinutė # 261 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (linuciuxxxx) floristinio krepinio,nes iš to paprasto bandžiau daryt,nelabai gaunasi,nes jis per plonas nu bandau daryti gelytes bet man nesigauna
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2010-10-05, 9:04 PM | Žinutė # 262 |
 forumo tauškutė
| Quote (Atile) o pagal kokią pamokėlę darai? ar pati bandai ir gaunas pati bandziau visaip,kita savaite galesiu pabandyt ir nufotografuot jei iseis Quote (raska) nu bandau daryti gelytes bet man nesigauna o tai kas tau nesigauna
|
|
| |
raska | Data: Antradienis, 2010-10-05, 9:24 PM | Žinutė # 263 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (linuciuxxxx) tai kas tau nesigauna as matai is paprasto to popieriaus o ne is floristiniuo,lauksiu pamokeles
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2010-10-05, 9:38 PM | Žinutė # 264 |
 forumo tauškutė
| Quote (raska) as matai is paprasto to popieriaus o ne is floristiniuo,lauksiu pamokeles is paprasto ir man nieks nesigavo,tai lekiau pirkt floristinio tai viskas super
|
|
| |
pumpurelis | Data: Antradienis, 2010-10-05, 11:39 PM | Žinutė # 265 |
 forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| kazi kur kuge musu dingus antra dienele nera o koks tas floristinis popierius
|
|
| |
linuciuxxxx | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 0:13 AM | Žinutė # 266 |
 forumo tauškutė
| Quote (pumpurelis) o koks tas floristinis popierius toks kaip paprastas krepinis popierius,tik floristinis yra storesnis ir tampresnis
|
|
| |
kuge | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:42 PM | Žinutė # 267 |
 forumo tauškutė
| Quote (pumpurelis) kazi kur kuge musu dingus Yra ta senė kugė, ale velnias žino kur valkiojasi ilenda foruman, pasižiūri ir dingsta - žodžiu visokiom nesąmonėm užsiiminėja, ai da po visų pirčių ir kubilų persišaldė tai ir pasigydyt reikia. Pas tave iki klinikos nušliaužt nebėra jėgų 
|
|
| |
kuge | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:44 PM | Žinutė # 268 |
 forumo tauškutė
| PUMPURĖLI O, jei rimtai tai planus visokius rezgu, mąstau kaip dar pinigėlių tai šeimynai padauginus, o ir konkursui reikia kokį darbelį padaryti - ir aš labai noriu laimėti ne vien tik jūs abi su raska
|
|
| |
pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:47 PM | Žinutė # 269 |
 forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| Quote (kuge) Yra ta senė kugė, ale velnias žino kur valkiojasi ilenda foruman, pasižiūri ir dingsta - žodžiu visokiom nesąmonėm užsiiminėja, ai da po visų pirčių ir kubilų persišaldė tai ir pasigydyt reikia. Pas tave iki klinikos nušliaužt nebėra jėgų jau jaudinaus ,siandien Aime sako gal tu i platesnius vandenis isplaukei tikiuosi neisplauksi nieku nes esi labai mums cia reikalinga, gerasirde,nuostabi pasnekove o apie humoro jausma kad nestokoji jau ir matos ,jei nori i klinika pas mane man mintis buvo ,kad tave vyras po to kubilo su kokiu erzketciu nuvanojo,kad pas mus nebeatleki ,zodziu smagu tave matyt,o mano barbe kaip pamatysi sakysi pumpuras daryk video pamoka nes nesuvokiu kaip ten toki grozi pagaminai ,bet kazi ar as atskleisiu ta paslapti
|
|
| |
kuge | Data: Trečiadienis, 2010-10-06, 8:55 PM | Žinutė # 270 |
 forumo tauškutė
| Quote (pumpurelis) ,bet kazi ar as atskleisiu ta paslapti Nepergyvenk, kiek žinau lietuvoj žadi pasirodyt - tai aš kai paimsiu erškėti, kai nuvanosiu ( da ir raską pagalbon pasikviesiu) tai tiek tu mums tų videopamokų priraitysi, kad nebežinosma nuo ko pradėt tai, kad greit videopamoką darai ir kai baigsis konkursas, kad būtų prie pamokėlių - o tai 
|
|
| |
|