|
Pokalbiai apie saldžius darbelius
|
|
| kuge | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 9:23 AM | Žinutė # 1096 |
 forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
Statusas: Atsijungęs
| Quote (FREEJA) kuge, tas gyvu geliu koks nuostabus labai labai,o kaip suprast vazinas ir vazonelis?gal gali placiua. Viskas labai paprasta. Vazonas - tai tas molinis . Nusipirkau molinį vazoną , nudažiau žalsva spalva, nes vestuvės su žalsvu akcentu. Iš viršaus nupurškiau aukso spalva - gavosi tarsi auksinis žiedas. Šiek tiek mažesniame ( kad tilpų į molinį) plastmasiniame vazonėlyje su gipsu pritvirtinau kotą. Tada tą mažesnį vazonėlį įstačiau į molinį vazoną. Apdėjau akmenėliais dėl tvirtumo. Ant viršaus dėjau oazę ir susmaigsčiau gyvas gėles. Kai viskas baigsis, gėlytės nuvys- vazoną bus galima panaudoti gėlių sodinimui - aišku prieš tai išėmus akmenėlius ir antrą vazonėlį su kotu. Vienu žodžiu gaila buvo tiesiogiai pilti gipsą ir gadinti vazoną
|
| |
| |
| FREEJA | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 9:29 AM | Žinutė # 1097 |
 forumo tauškutė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 3760
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 7
| Quote (kuge) Viskas labai paprasta. Vazonas - tai tas molinis . Nusipirkau molinį vazoną , nudažiau žalsva spalva, nes vestuvės su žalsvu akcentu. Iš viršaus nupurškiau aukso spalva - gavosi tarsi auksinis žiedas. Šiek tiek mažesniame ( kad tilpų į molinį) plastmasiniame vazonėlyje su gipsu pritvirtinau kotą. Tada tą mažesnį vazonėlį įstačiau į molinį vazoną. Apdėjau akmenėliais dėl tvirtumo. Ant viršaus dėjau oazę ir susmaigsčiau gyvas gėles. Kai viskas baigsis, gėlytės nuvys- vazoną bus galima panaudoti gėlių sodinimui - aišku prieš tai išėmus akmenėlius ir antrą vazonėlį su kotu. Vienu žodžiu gaila buvo tiesiogiai pilti gipsą ir gadinti vazoną juokas nu bet labai grazu,nuostabu,ir kaip zmones , taip gali padaryt.Saunuolia tikrai,as kaip stokoju fantazijos, tai man atrodo nezemiski tokie gaminiai.

|
| |
| |
| kuge | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 9:39 AM | Žinutė # 1098 |
 forumo tauškutė
| Quote (FREEJA) nu bet labai grazu,nuostabu,ir kaip zmones , taip gali padaryt.Saunuolia tikrai,as kaip stokoju fantazijos, tai man atrodo nezemiski tokie gaminiai. Baik jau, pradėtum daryt ir padarytu dar ne tokių grožių 
|
| |
| | |
| kuge | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 10:08 AM | Žinutė # 1100 |
 forumo tauškutė
| Quote (FREEJA) tavo superiniai,daug metu jau juos darai? Pradėjau nuo kalėdų sukau galvą ką padovanot draugams , bgiminėms ir šiaip kalėdoms .Visi visko turi ir niekuom nenustebinsi Saldainių juk nepadovanosi su dėžute - neįdomu. Tai , va ir sugalvojau, kad reiktų kažkaip tai išsisukti iš šios situacijos , o ir krizaė, nesinori daug pinigų dovanoms išleisti juolab, kai tų dovanų nemažai reikia. Esu ankščiau dariusi eglutes ant butelių, tai pagalvojau , o kodėl nepadarius eglutės, bet ne antbutelio, o kaip tikros. Taip ir pradėjau. Paskui internete pasiknaisiojau, žiūriu, kad galima ir medelius daryti. Atsirado prašančių padaryti - taip ir užsikabinau, o dabar atsikabinti nebegaliu, kuo tolyn , tuo labyn Visą gyvenimą visokias balabaikas darydavau, kaip draugelis iš pažįstamų ir draugų sako - esu pažiuožus - tai ir užsiiminėju visokiom nesąmonėm 
|
| |
| | |
| kuge | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 10:21 AM | Žinutė # 1102 |
 forumo tauškutė
| Quote (FREEJA) nu bet tikrai tu saunuole as negaliu atsiziuret tavo darbu( nenoriu izeist nieko),bet man tavo darbai patys paciausi.as jau galvojau koki 10 metu darai tuos medelius. Tai va, kad ne. O kas dėl skonio - tai kiekvienam savo - man pvz raskos medelaii patinka ( ypač mažiuliai) Ir bendrai paėmus kiekvienos savotiškai gražūs, be to dar ir nuo nuotaikos priklauso O aš ne visais savo medeliais patenkinta. Šį kartą patenkinta tik tuo su gyvom gelėm, nes jaunajai labai patiko ir man nieko. Dar truputi nieko tas su paukščiukais, bet man kažko trūksta, o kiti tai šiaipsau - nelabai - galėtų būti ir geriau. 
|
| |
| |
| raska | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 10:26 AM | Žinutė # 1103 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| kuge, labai grazu. Atile grazi puokstele . KOokios visos sumanios ir isradingos tai super 
Rasos saldainių karalystė
|
| |
| |
| raska | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 10:28 AM | Žinutė # 1104 |
 forumo siela
| As dariau su kregzdute ,bet atidaviau ir pamirsau nufotkinti.Buvo pamergei
|
| |
| |
| kuge | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 10:32 AM | Žinutė # 1105 |
 forumo tauškutė
| Quote (raska) KOokios visos sumanios ir isradingos tai super nesikuklink... ir tu ne ką prastesnė Quote (raska) As dariau su kregzdute ,bet atidaviau ir pamirsau nufotkinti.Buvo pamergei Gausi lupt 
|
| |
| |
| raska | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 10:34 AM | Žinutė # 1106 |
 forumo siela
| ZINOK PATI SUSINERVINAU ,NES NEBLOGAS BUVO ISEJES
|
| |
| |
| Gabiska | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 10:44 AM | Žinutė # 1107 |
 forumo senbuvė
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| Quote (kuge) Visą gyvenimą visokias balabaikas darydavau, kaip draugelis iš pažįstamų ir draugų sako - esu pažiuožus - tai ir užsiiminėju visokiom nesąmonėm tai draugai negali atsidžiaugti tavimi
Mano rankdarbių pasaulis
|
| |
| |
| kuge | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 12:29 PM | Žinutė # 1108 |
 forumo tauškutė
| Quote (Gabiska) tai draugai negali atsidžiaugti tavimi aha tai čia aš negaliu jais atsidžiaugti jie man vis visokio darbo prigalvoja, kad suspėt nebegaliu 
|
| |
| |
| raska | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 2:43 PM | Žinutė # 1109 |
 forumo siela
| Quote (kuge) jie man vis visokio darbo prigalvoja, kad suspėt nebegaliu o mano biski aprimo ,vienas kitas islenda ir vsio
|
| |
| |
| raska | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 3:13 PM | Žinutė # 1110 |
 forumo siela
| va besededama pas kuge sveciuose gavau mini medeli rytdienai reikia dazniau cia ateiti nes nebe pirmas katras kaip tik areinu cia ir uzsakyma gaunu 
|
| |
| |
|