|
Pokalbiai apie saldžius darbelius
|
|
| raska | Data: Antradienis, 2010-05-18, 9:29 AM | Žinutė # 601 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
| Quote (pumpurelis) kas ta organza, organza medziada -okia ,pas mus namie uzuolaidos is organzos reikia pakarpi-i nuo apacios nereikes pirk-i
Rasos saldainių karalystė
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Antradienis, 2010-05-18, 10:55 AM | Žinutė # 602 |
 forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| Quote (raska) organza medziada -okia ,pas mus namie uzuolaidos is organzos reikia pakarpi-i nuo apacios nereikes pirk-i nesuvokiu a6 tu man siūlai užuolaidas nukarpyt namie aš geriau nusipirksiu ten tos medžiagos ir pas mane jaučiu ne tokios užuolaidos
|
| |
| |
| raska | Data: Antradienis, 2010-05-18, 11:34 AM | Žinutė # 603 |
 forumo siela
| oi pasipile uzsakimai pumpurelis, gal padesi
|
| |
| |
| raska | Data: Antradienis, 2010-05-18, 11:34 AM | Žinutė # 604 |
 forumo siela
|
|
| |
| |
| kuge | Data: Antradienis, 2010-05-18, 7:35 PM | Žinutė # 605 |
 forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
| raska kaip pastebėjau tobulėji - medelis O kur žiedų fotkė Quote (pumpurelis) kas ta organza,nesuvokiu net kaip reikai daryt galfotkes gali tos organzos padaryt nes nesuprantu kas per dalykas Organza tai tokia medžiaga kaip ir sakė raska. O pirkti būna užuolaidų parduotuvėje ir ne rik ( reikia ieškoti prie medžiagų) O aš šiandien buvau Kauno urmo bazėse ir tiek visokių dalykėlių prisipirkau manau, kad vyras iš namų išvis jei sužinos kiek už viską sumokėjau 
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Antradienis, 2010-05-18, 7:39 PM | Žinutė # 606 |
 forumo veteranė
| Quote (kuge) O kur žiedų fotkė nepadare ji tu ziedu tik gyriasi Quote (kuge) aš šiandien buvau Kauno urmo bazėse ir tiek visokių dalykėlių prisipirkau manau, kad vyras iš namų išvis jei sužinos kiek už viską sumokėjau nu tikimes neisvys o kiek mokejai ir ko ten tiek prisipirkai pafotkik pasirodyt grozybes
|
| |
| |
| kuge | Data: Antradienis, 2010-05-18, 8:00 PM | Žinutė # 607 |
 forumo tauškutė
| Quote (pumpurelis) nepadare ji tu ziedu tik gyriasi Aš irgi taip pradedu manyti Quote (pumpurelis) nu tikimes neisvys o kiek mokejai ir ko ten tiek prisipirkai pafotkik pasirodyt grozybes Prisipirkau mini saldainių po 9 Lt 1 kg, Nusipirkau gofruoto popieriaus floristinio įvairių spalvų, nusipirkau plaušo už 0,5 kg - 10 Lt, pirkau organzos taip pat įvairių spalvų 1 rul - 11-12 Lt, dar pirkau darbinės vielutės - po 1,80 už ritinėlį, mažų gėlyčių , kur buvau ikėlusi prie kaspinėlio darymo - už 1 dėž - 5,80 Lt, dar šokoladinių pinigėlių ir šiaip visokio lamšto Dėmesio Maximoj yra saldainių vyšniukas - kaina beveik 7 lt už kg- visai neblogi 
|
| |
| |
| raska | Data: Antradienis, 2010-05-18, 8:28 PM | Žinutė # 608 |
 forumo siela
| Quote (kuge) O aš šiandien buvau Kauno urmo bazėse ir tiek visokių dalykėlių prisipirkau manau, kad vyras iš namų išvis jei sužinos kiek už viską sumokėjau o kaip suras-i
|
| |
| |
| raska | Data: Antradienis, 2010-05-18, 8:31 PM | Žinutė # 609 |
 forumo siela
| Quote (kuge) nepadare ji tu ziedu tik gyriasi Aš irgi taip pradedu manyti nu nu padariau nenoriu fo-o nekokibiskos de-i
|
| |
| |
| kuge | Data: Antradienis, 2010-05-18, 9:41 PM | Žinutė # 610 |
 forumo tauškutė
| Quote (raska) nu nu padariau nenoriu fo-o nekokibiskos de-i Tik nesakyk kad visiškai nepasirodysi 
|
| |
| |
| raska | Data: Antradienis, 2010-05-18, 10:00 PM | Žinutė # 611 |
 forumo siela
| Quote (kuge) Tik nesakyk kad visiškai nepasirodysi parodisiu ir fo-o -uriu be- noriu geresne ikel-i
|
| |
| |
| raska | Data: Antradienis, 2010-05-18, 10:07 PM | Žinutė # 612 |
 forumo siela
| pasku-inis mano bibinuku medelis mane sujuokino.senelis gales pro-ezus lauzi-is puosimas minimalus nes norejo -ik drugelio
|
| |
| |
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-05-19, 6:42 AM | Žinutė # 613 |
 forumo tauškutė
| Quote (raska) pasku-inis mano bibinuku medelis mane sujuokino.senelis gales pro-ezus lauzi-is Na, mergina - tu pavarai Kuo tolyn tuo medeliai gražyn Man jau baisu darosi, konkurse į pirmą vietą taikai 
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2010-05-19, 6:46 AM | Žinutė # 614 |
 forumo veteranė
| malonu tave kas rytą čia sutikt kuge, Quote (kuge) Man jau baisu darosi, konkurse į pirmą vietą taikai kuge sako tikri talentai paskutiniai atsiskleidžia,o medeliai tikrai gražėja kas dien ,jaučiu žiedai iš vis bus orginalus ,laukiu su smalsumu,tikriausia kuo daugiau darai tuo gražesnės ir įdomesnės įdėjos,raska kažkada minėjo kad jai patinka tik minimalūs papuošimai,o man atrodo kad saldainių medelis yra saldi dovana ir jis turi būt kuo įvairesnis ir saldesnis,bet tikriausiai kas daro užsakymą jau čia dėl to reiktų tartis su klientu,nes kiekvienam savaip,o kaip tu manai kuge ką vyras neišgynė tavęs atrodo iš namų
|
| |
| |
| raska | Data: Trečiadienis, 2010-05-19, 7:04 AM | Žinutė # 615 |
 forumo siela
| Quote (pumpurelis) ką vyras neišgynė tavęs atrodo iš namų Quote (kuge) Kuo tolyn tuo medeliai gražyn
|
| |
| |