|
Pokalbiai apie saldžius darbelius
|
|
| raska | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 7:54 PM | Žinutė # 466 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
| Quote (kuge) raska, na, va pasidarei tikra profė. Nieko kritiško apie tavo medelį pasakyti neturiu labai dailiai padarytas ir matosi , kad labai kruopščiai. Tik pasakyk, kas čia per kvietkeliai, labai fainai atrodo su paauksintais pakraštėliais. Vat ir aš tik ką išvežiau savo, vėliau nuotrauką įkelsiu cia tie kvietkeliai nuo kaledinio vainiko,gulejo naujas supakuotas ir nrenaudotas tai nutariau panaudoti
Rasos saldainių karalystė
|
| |
| |
| Gabiska | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:11 PM | Žinutė # 467 |
 forumo senbuvė
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| koks medelių grožis, tik kaina man atrodo neįtikėtina, pamatytumet, kokius man už 100litų panos krikštynoms viena tokia panelė darė, tai mirčiau iš gėdos
Mano rankdarbių pasaulis
|
| |
| |
| raska | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 8:16 PM | Žinutė # 468 |
 forumo siela
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (Gabiska) koks medelių grožis, tik kaina man atrodo neįtikėtina, pamatytumet, kokius man už 100litų panos krikštynoms viena tokia panelė darė, tai mirčiau iš gėdos o kas del kainos? kokie tie jusu krikstynu medeliai gal parodyk? 
Rasos saldainių karalystė
|
| |
| |
| Gabiska | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:17 PM | Žinutė # 469 |
 forumo senbuvė
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| ten tipo puokštės, kai radau foto Saldainių ten gal kilogramas buvo per abi, man dar pačiai reikėjo prisiklijuoti, nes baisiai atrodė. Dirbtinių gėlių viduriukuose banbonkes klijavau, kad taip baisiai neatrodytu o pasirodo po 60 už kiekvieną mokėjau.
Mano rankdarbių pasaulis
|
| |
| |
| kuge | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:42 PM | Žinutė # 470 |
 forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
| Quote (Gabiska) koks medelių grožis, tik kaina man atrodo neįtikėtina, pamatytumet, kokius man už 100litų panos krikštynoms viena tokia panelė darė, tai mirčiau iš gėdos Reikėjo mūsų paprašyti būtume tikrai ne prasčiau padarę. Už tą tortą , kur nuotraukytę įkėliau prie medelių prašiau 140 Lt, bet užsakovei taip patiko, kad dar 10 Lt viršaus davė Ten buvo apie 4 kg šokoladinių saldainių pridėta 
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 6:56 AM | Žinutė # 471 |
 forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| Quote (Gabiska) Saldainių ten gal kilogramas buvo per abi, man dar pačiai reikėjo prisiklijuoti, nes baisiai atrodė. Dirbtinių gėlių viduriukuose banbonkes klijavau, kad taip baisiai neatrodytu o pasirodo po 60 už kiekvieną mokėjau. Gabiska ,aš ir ruošiuosi krikštynom gal gali daugiau įdėjų kokių papasakot ,žiuriu labai viskas oraginzuota pas tave buvo,čia pagrinde tikriausiai tau tos gėlės dirbtinės tiek kainavo,bet tikrai nemanau,kad labai patogu buvo prie tokio stalo ,ar tie papuošimai nekliūdė,neblogai atrodo ,bet kaina tai baisinga,kai pagalvoji,raska o iš kokių tu saldainių darei paskutinį medelį kur įkeltas,labai gražus šaunuolė,aš ir jau sumasčiau ,kaip sau reklamą pasidarysiu ,kad tik tų klijentų atsirastų,bet kiek gražių įdėjų kas dien
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 7:08 AM | Žinutė # 472 |
 forumo veteranė
| kuge ,o tu taą tortą kai darei sakyk ,kas ten to šablono viduj ,kad standžiau laikytusi,kiek ilgai tos gėlės išbūna dar norėjau pasiteiraut,kiek kainuoja karšti klijai Lietuvoj,ir plaušas ir kur jūs jį perkat tą plaušą
|
| |
| |
| kuge | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 7:27 AM | Žinutė # 473 |
 forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
| Pumpurėli visų pirma noriu pasakyti, kad medelis ir krepšelis labai tik gali medelių nebekelti - taupyk konkursui ( čia aš pajuokavau) Būtų gerai jeigu prie kievienos nuotraukytės kad parašytum komentarą ( kaip ir buvo prašyta temos pradioje) kiek ko sudėjai, kiek kainavo. Dar iškilo man klausimas - nuotraukytėje atrodo , kad tavo šaunusis vazonėlis perskilęs Beje , kur tokį vazonėlį nuteškei ? Quote (pumpurelis) kuge ,o tu taą tortą kai darei sakyk ,kas ten to šablono viduj ,kad standžiau laikytusi,kiek ilgai tos gėlės išbūna Šabloną dariau iš putų polisterolio lakštų, suklijavau jau paruoštus ( išpjautus- išsipjoviau pati) lakštus ir apklijavau kepimo folija. Lakštus klijavau karštais klijais. Ant viršaus dėjau oazės piliules ( specelias) gyvoms gėlėms . Gėlės laikosi tol kol peržydi , tik reikia atsargiai su švirkštu ( kitaip nepasieksi) į oazę papildyti vandens Quote (pumpurelis) dar norėjau pasiteiraut,kiek kainuoja karšti klijai Lietuvoj,ir plaušas ir kur jūs jį perkat tą plaušą Klijus pirkau pigiausiai Litagros prekyboj , už 50 vnt vidutinio dydžio lazdelių mokėjau apie 20 Lt, bet kokybė šeipsau. O taip tai perku floristikos parduotuvėje ir už vieną lazdelę moku 90 ct, bet kiek žinau galima gauti ir pigiau. Plaušo pakelis dabar kainuoja 3,20 Lt, o balto ( tipo balto - sakyčiau šiek tiek gelsvo ) plaušo didžiulis pakas kainuoja apie 40 Lt
|
| |
| |
| ausrotea | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 7:28 AM | Žinutė # 474 |
 forumo tauškutė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 4166
Apdovanojimai: 34
Reputacija: 14
| Man is Siauliu toookiu groziu pripirko medeliams, neisivaizduojat. Drugeliai, vabalai, gelytes, boruzes, laaaabai daug visko grazaus ir idomaus...
|
| |
| |
| ausrotea | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 7:29 AM | Žinutė # 475 |
 forumo tauškutė
| Man tik problema su bambuku, per mazai uzsisakiau
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 7:39 AM | Žinutė # 476 |
 forumo veteranė
| Kuge,tavo komentarą ,kai paskaičiau čiūt infarktas neištiko,nulėkiau pasižėt vazonimo ir tik paskui supratau,jis tokio tipo čia du vaikiški guminiai tarsi padaryti,o pirkau aš jį sodo parduotuvėj ,visokių grožybių vasarai,čia tarsi gėlytėm pasodin į vaikišką vazoniuką,neperskilęs jis ,aš tik plaušo nerandu,o klijai tai pas mus pigesni bet kaip tu mane išgąsdinai labai noriu pabandyt tą tortą padaryti ,man super grožis Quote (ausrotea) Man is Siauliu toookiu groziu pripirko medeliams, neisivaizduojat. Drugeliai, vabalai, gelytes, boruzes, laaaabai daug visko grazaus ir idomaus... ane ,o iš kokios pardės gal žinai ,nu čia jau gerai ,Quote (ausrotea) Man tik problema su bambuku, per mazai uzsisakiau laukiu tavo darbelių ,man kaip įdomu kaip tas bambukas atrodys,jis tas žalias tokį kur auginam tu tą turi omenyje smagu ,kad patiko ,nesakysiu ką vyras sakė nes ausroteą sakys jis ir vėl kabinasi
|
| |
| |
| ausrotea | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 7:41 AM | Žinutė # 477 |
 forumo tauškutė
| Quote (pumpurelis) laukiu tavo darbelių ,man kaip įdomu kaip tas bambukas atrodys,jis tas žalias tokį kur auginam tu tą turi omenyje star2 ne žalias, nu toks biški rudas  ten kur augini tai neaaa smagu ,kad patiko ,nesakysiu ką vyras sakė nes ausroteą sakys jis ir vėl kabinasi sakyk sakyk
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 7:45 AM | Žinutė # 478 |
 forumo veteranė
| Quote (ausrotea) sakyk sakyk kai pamatė tą su guminiais sako nu čia dabar guminiai nu sako nežinau ir dar moteriai su 50 ,sako čia nebent vaikams ,bet ir sako nelabai gražu sako kaip dabar įsivaizduok padėtum guminius ant stalo aš sakau aišku ,kad padėčiau ,bandžiau atsimazginti o kai padariau krepšelį sako nu tas geresnis bet man lyg kažko trūksta ,sako gal reikėjo mažą šampano būtelį į vidurį įdėt,nu žodžiu jis pats labai kruopštus ant visko ir mums kritikos jau nepagaili ,ką galvoja tą ir pasakys
|
| |
| |
| ausrotea | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 7:50 AM | Žinutė # 479 |
 forumo tauškutė
| pumpurelis, Tavo vyras nemirtingas
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Penktadienis, 2010-05-07, 7:56 AM | Žinutė # 480 |
 forumo veteranė
| Quote (ausrotea) pumpurelis, Tavo vyras nemirtingas nu tikria tikiuosi to ,kad su manim pasens ir numirsim kartu
|
| |
| |
|