|
Pokalbiai apie saldžius darbelius
|
|
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 8:48 PM | Žinutė # 331 |
 forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
Statusas: Atsijungęs
| Quote (raska) kuge, gal ka naujo darai?Medeli ar kokia kita grozybe. Nieko dabar nedarau, nebespėju Quote (raska) kuge, gal tu esi baigusi floristika Floristė savamokslė - visą savo amželį nesąmonių prisigalvodavau , visi sakydavo , kad prie "meno" Žinai kai rusų laikais nebuvo nieko orginalaus , o norėjosi išsiskirti. O dar visur aktyviai dalyvaudavau tai ir prisigalvodavau nesąmonių. Pasigirsiu - tais laikais kai dar nei priemonių nebuvo ir apie floristiką nieks net nežinojo, mokykloje dalyvavome naujametinių puokščių konkurse ( pati pradžia dar buvo) . tai va - mano puokštė respublikinėje parodoje Vilniuje užėmė trečią vietą .Vot 
|
| |
| |
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 8:51 PM | Žinutė # 332 |
 forumo tauškutė
| Quote (vijole1972) Aš dar nespėjau išmokti padaryti saldainio medelio, o jau toks gražus saldumynas paskutinėje pamokėlėje laukia Tik nenusimink, padarysi medelį , puokštę mamytei ar dar kam nors dar pamokėlių įkelsiu Tik darbuokitės 
|
| |
| |
| raska | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 8:51 PM | Žinutė # 333 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (kuge) mano puokštė respublikinėje parodoje Vilniuje užėmė trečią vietą .Vot kokia saunuole tu
Rasos saldainių karalystė
|
| |
| |
| pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 8:53 PM | Žinutė # 334 |
 forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| Quote (kuge) Vilniuje užėmė trečią vietą kaip faina,gal foto turi ,šaunuolė
|
| |
| |
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 9:12 PM | Žinutė # 335 |
 forumo tauškutė
| Quote (pumpurelis) kaip faina,gal foto turi ,šaunuolė nebejuokauk - tas buvo 1985-1986 metais , aš dar į mokyklą ėjau - tai ir sakau ,kad tais laikais nei tokių priemonių nebuvo kaip dabar ir apie jokią floristiką nebuvo net kalbų 
|
| |
| |
| Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 7:00 AM | Žinutė # 336 |
 forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Quote (kuge) ai va - mano puokštė respublikinėje parodoje Vilniuje užėmė trečią vietą .Vot OHoooooooooooooooooooooooooooo Su čiupa čiupsais kokia graži puokštė Va kiek minčių ir idėjų turime. 
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
| |
| |
| Vijolė | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 4:55 PM | Žinutė # 337 |
 forumo numylėtinė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| pasakykite man kvailai ir nepatyrusiai kur perkate plaušą ir ten tuo visokius papuošimus?
facebook
|
| |
| |
| kuge | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 4:59 PM | Žinutė # 338 |
 forumo tauškutė
| Quote (vijole1972) pasakykite man kvailai ir nepatyrusiai kur perkate plaušą ir ten tuo visokius papuošimus? Čia priklauso kur tu gyveni. Aš viską perku Panevežyje, nes man tik 40 km iki jo. Kaip tik ir šiandien buvau ir prisipirkau. Perku Nemuno gatvėje esančioje sodo reikmenų parduotuvėje ( netoli senukų), bazėse buvau ( nieko gero, bet šį bei tą nusipirkau) Dar buvau parduotuvėj prie Oranžinio stiliaus ( gatvės nežinau). Vienu žodžiu kur tik važiuoju, ten ir dairausi 
|
| |
| |
| Vijolė | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 5:02 PM | Žinutė # 339 |
 forumo numylėtinė
| Quote (kuge) Čia priklauso kur tu gyveni. Aš viską perku Panevežyje, nes man tik 40 km iki jo. Kaip tik ir šiandien buvau ir prisipirkau. Perku Nemuno gatvėje esančioje sodo reikmenų parduotuvėje ( netoli senukų), bazėse buvau ( nieko gero, bet šį bei tą nusipirkau) Dar buvau parduotuvėj prie Oranžinio stiliaus ( gatvės nežinau). Vienu žodžiu kur tik važiuoju, ten ir dairausi tai tau gerai nes aš gyvenu Ukmergėje, o čia pas mus galima gauti tik kas prekiauja gėlėmis, o jau kainos tai jau patikėk, bet kai reikia mamai dovanos tai jau pasiaukojau ir nupirkau, bet jau kitą kartą tai kitur ieškosiu
facebook
|
| |
| |
| kuge | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 5:53 PM | Žinutė # 340 |
 forumo tauškutė
| Quote (vijole1972) tai tau gerai nes aš gyvenu Ukmergėje, o čia pas mus galima gauti tik kas prekiauja gėlėmis, o jau kainos tai jau patikėk, bet kai reikia mamai dovanos tai jau pasiaukojau ir nupirkau, bet jau kitą kartą tai kitur Viešpatuliau, juk Ukmergė tai ne pasaulio kraštas. Jeigu ko labai reikia tai tik surašyk, aš pabandysiu surasti ( aišku visada ieškau kur pigiau, bet kainos dabar pakilę) ir kai važiuosiu į Kauną laikyti egzo, galiu gi užsukti pro Ukmergę , o ne pro Kedainius ir užveščiau. Į kauną važiuoju vieną kartą menesyje - kas trečią šeštadienį. Man tai tikrai nesunku... 
|
| |
| |
| raska | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 6:04 PM | Žinutė # 341 |
 forumo siela
| Quote (kuge) galiu gi užsukti pro Ukmergę , o ne pro Kedainius oho tai gal dar pro Raseinius vaziuoji?
|
| |
| |
| raska | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 6:06 PM | Žinutė # 342 |
 forumo siela
| ima mane nervas jau del tu medeliu ,saldainiu pritrukau o laikas eina.Ir pardese tokiu nera reikia rytojaus laukti i turgeli eiti
|
| |
| |
| kuge | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 6:07 PM | Žinutė # 343 |
 forumo tauškutė
| Quote (raska) oho tai gal dar pro Raseinius vaziuoji? Tu čia pasakei kaip mano klasiokė , kuri važiuoja Panevežin pro Zarasus 
|
| |
| |
| Vijolė | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 6:08 PM | Žinutė # 344 |
 forumo numylėtinė
| Quote (raska) oho tai gal dar pro Raseinius vaziuoji? siaubas koks, ir tu plakiesi jau prie kompanijos Quote (kuge) Į kauną važiuoju vieną kartą menesyje - kas trečią šeštadienį. Man tai tikrai nesunku... o kauno bazėse nebandei paieškoti, nes labai įdomu kokios kainos ten, nes į kauną tai aš ir pati retsykiais nuvažiuoju
facebook
|
| |
| |
| raska | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 6:11 PM | Žinutė # 345 |
 forumo siela
| Quote (vijole1972) o kauno bazėse nebandei paieškoti, nes labai įdomu kokios kainos ten, nes į kauną tai aš ir pati retsykiais nuvažiuoju yra bazeje toks skyrelis vien tokiais dalykaip prekiauja intike maciau,
|
| |
| |
|