...
 Vaikų gimtadieniai - Page 4 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: katcia  
Forumas » SVEIKINIMŲ IR ŠVENČIŲ SKYRELIS - patarimai ir pagalba besiruošiant šventei » GIMTADIENIS » Vaikų gimtadieniai (Kaip, kur ?)
Vaikų gimtadieniai
KrlaData: Šeštadienis, 2012-06-02, 11:08 PM | Žinutė # 46
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Quote (ASTULE)
aciu uz nuomone, reikejo man tik pritarimo

nera uz ka,juk savo vaikui darysi svente,svarbu,kad auguste butu laiminga buckis1 buckis1 buckis1


 
burbuliukasData: Sekmadienis, 2012-06-03, 0:02 AM | Žinutė # 47
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 4160
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 4
Statusas: Atsijungęs
Quote (ASTULE)
arteja mano Augustes 2 m. ir galvoju daryt hello kitty, tortas bus su hello kitty, ja aprengt zadu suknele irgi su hello kitty, tik nezinau kaip kitka daryt? vienkartiniu indu maciau yra pirkti, galvojam gamtoj daryt, o daugiau nezinau ka sugalvot, ar kvietimuose rasyt kad gimtad kaip ir teminis ar nereikia? dar maza ir vaikai bus mazi panasaus amziaus, tai nieko nesupranta

mes irgi ruosiames antrajam gimtadieniu liezuvis1 pas mus bus traukinuko thomas tema gedaaa tai su krla pagalba (LABAI JAI ACIU) prisiruosem visokiu grozybiu gedaaa pirkau vienkartinius indus su traukinuku,Martynui uzsakiau maikute su traukinuku ir jo vardu,o del kvietimu,tai musu patys kvietimai buvo su traukinuku,tai as nerasiau,kad bus teminis vakares,kam reikia tas ir taip zino,kad jis pamises del traukinuku juokas1 juokas1 juokas1 juokas1
 
karolinafData: Pirmadienis, 2012-06-18, 5:31 PM | Žinutė # 48
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1
Apdovanojimai: 0
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs
Mes su visa šeima ką tik irgi savo mažojo gimtadieni atšventėm, vaikų kambaryje :"Vaikystės Miestas". Tai labai patiko ir vaikučiams ir suaugusiems. Su vaikučiai visa šventės laiką užsiemė Piratas ( temas galima išsirinkti, duoda toki sarašiuka ir žiūri kuri vaikučiui labiau patiktu.), visokiu ceremonijų ir žaidimų darė. Smagiausiai dalykas buvo tėveliams- kino salėje, dideliam ekrane užleido Michael Jackoson šokius, tai visi prisišokom kaip smagiai. Reikėjo atkartoti ką šoka ekrane ir kuo tiklsiau atkartoji, tuo daugiau taškų gauni. Šiaip vieta labai smagi ne tik gimtadieniui, reikės ir paprastom darbo dienom galima užsukti pasibūti smagiai su vaikučiais, nes yra kavinukė, kur galima kavytės išgerti ir kol vaikučiai žaidžia su draugėm pasikalbėti:) bent tokiu metu galima minute ištaikyti ;)
 
AtileData: Antradienis, 2012-06-19, 1:15 PM | Žinutė # 49
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
karolinaf, liuks gimtadienis valentinas2

Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
katciaData: Pirmadienis, 2012-10-29, 5:39 PM | Žinutė # 50
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs


 
NeringyteData: Šeštadienis, 2013-09-21, 8:26 AM | Žinutė # 51
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 19
Apdovanojimai: 2
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs
Quote (titanike)
Na o mano mažė eina į darželį tai mes nešvenčiam,nes auklėtoja kategoriškai pasakė ne,nes jiems tik 3- 4 metukai jokiu dovanėlių nenupieš (manau čia būtu neesmė), kita pagrindinė motyvacija buvo jog nevisi tėveliai gali atnešt tortą ir jog nebūtu jokiu skriaudu vaikams darželyje jokio šventimo, o švęsti namie.

manoji, kaip ejo i darzeli, tai svesdavo gimtadienius ir dar po siol laikau nuo 3-cio gimtadienio rinktas atvirutes-knygutes, jose grupes vaikai piesdavo piesinukus, aukletojos susegdavo i mazas knygutes po kiekvienu piesinuku parasydavo vaiko varda....galima buvo atnest sausainiu, vaisiu sulciu...aukletojos vaikams darydavo karunas ir medalius su skaiciumi kiek vaikui metuku....tai manau, kad daug kas priklause ir nuo aukletoju
 
loteralaurData: Ketvirtadienis, 2024-03-28, 10:21 AM | Žinutė # 52
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 20
Apdovanojimai: 0
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs
Neseniai mes šventėme savo 8 - ąjį sūnelio gimtadienį futurelive.lt žaidimų kambaryje. Siūlomos futurelive.lt pramogos vaikams Vilniuje mums patiko, kadangi mūsų vaikelis buvo labai laimingas. Nė trupučio nesigailime. kad pasirinkome šią vietą.

begu


Message edited by loteralaur - Penktadienis, 2024-03-29, 3:13 PM
 
Forumas » SVEIKINIMŲ IR ŠVENČIŲ SKYRELIS - patarimai ir pagalba besiruošiant šventei » GIMTADIENIS » Vaikų gimtadieniai (Kaip, kur ?)
Search:


Copyright MyCorp © 2024