Linksmi anekdotai
| |
cajole | Data: Trečiadienis, 2011-05-11, 7:52 PM | Žinutė # 16 |
pažįstama
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 685
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 1
Statusas: Atsijungęs
| Mokytoja sako mįslę: - Lapas ant lapo, o adatos nė dūrio. Kas? Petriukas ranką išsyk tik kelia, tik kelia. - Na Petriuk. - Kopūstas. - Ne, čia rožėže, bet tavo minčių eiga man patinka. - O dabar tamsta mokytoja jūs atspėkit: Du apvalūs, vienas ilgas Visom bobom reikalingas. Kas? - Ką??? Lauk iš klasės!!! - Ramiai, čia žirklės. Bet jūsų minčių eiga man patinka...
|
|
| |
eglute | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 10:25 PM | Žinutė # 17 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 3092
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 4
| Pajauniams ir uošvei girdint, jaunikis kategoriškai pareiškė: - Reikalauju, kad tiksliai būtų paskirta sutuoktuvių valanda. Noriu, kad gerai pavaišintumete mano visus draugus.
Jaunikiui išejus iš kambario, nepatenkinta būsimoji uošvė dukrai sako: - Tik pasigerėk, koks įsakinėtojas atsirado! Ar ne per daug tų žentelio norų?! - Nieko, mamyte, - atsakė dukrelė. - Tai paskutinė jo valia.
|
|
| |
eglute | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 10:26 PM | Žinutė # 18 |
forumo tauškutė
| Dzūkas ir suvalkietis buvo pakviesti į vestuves. Jų vietos už vestuvinio stalo buvo šalia ir jie ėmė kalbėti apie vestuvines dovanas jaunavedžiams. - Aš atvežiau arbatos servizą dvylikai asmenų, - kukliai prisipažino dzūkas. - 0 aš, - išdidžiai pareiškė suvalkietis, - atboginau arbatai pilstyti tinklelį su aštuoniasdešimt aštuoniomis skylutėmis.
|
|
| |
eglute | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 10:26 PM | Žinutė # 19 |
forumo tauškutė
| - Kaip tu manai, kai mudu susituoksime, ar tavo tėtis leis iš namų pasiimti pianiną? - Žinoma, tai jis man iškėlė kaip būtiną sąlyga.
|
|
| |
eglute | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 10:27 PM | Žinutė # 20 |
forumo tauškutė
| Ar paprašei mano tėvelio sutikimo tuoktis? - Paprašiau. - 0 ką jis sakė? - Aš paskambinau telefonu ir jis man atsakė: "Nežinau, kas čia kalba, bet aš neprieštarauju".
|
|
| |
eglute | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 10:27 PM | Žinutė # 21 |
forumo tauškutė
| Mielasis, kai mudu susituoksime, turėsime tris gražius vaikučius. - Iš kur tu žinai? - Jie dabar gyvena kaime pas mano mamą.
|
|
| |
eglute | Data: Pirmadienis, 2011-05-23, 10:27 PM | Žinutė # 22 |
forumo tauškutė
| - Ar tu mane myli? - glaustydamasi ir meilikaudama klausia ji. - Žinoma, myliu, - švelniai atsako jis. - 0 kodėl manęs nevedi? - Kas čia per tavo įpročiai - visada keiti pokalbio tema. Brangioji, aš tave vesčiau pagal principą - vesti, kad ir šalaputre, bet ne gražuolę. - Aš irgi tekėsiu pagal principą - ištekėti, kad ir už kvailio, bet pinigingo.
|
|
| |
dafniele | Data: Penktadienis, 2011-06-10, 11:15 AM | Žinutė # 23 |
forumo gerbėja
Žinutės: 2973
Apdovanojimai: 11
Reputacija: 10
| Stovi 14 blondinių prie kavinės. Prie jų prieina vyriškis ir klausia: -Kodėl neinat i vidų,o šąlat lauke? Viena blondinė atsako: -Matai užrašą N-18? Laukiam dar 4.
|
|
| |
dafniele | Data: Penktadienis, 2011-06-10, 11:18 AM | Žinutė # 24 |
forumo gerbėja
| Kuo skiriasi paprastas džentelmenas nuo džentelmeno programuotojo?
Paprastas džentelmenas kišenėje visada nešiojasi prezervatyvą, o džentelmenas programuotojas - diskelį.
|
|
| |
dafniele | Data: Penktadienis, 2011-06-10, 11:18 AM | Žinutė # 25 |
forumo gerbėja
| Malda kompiuteriui
Mūsų Microsoft`e,kuris esi kietame diske, Teesie tavo Windows`as, teateinie tavo updat`as, Teįvyksta tavo defragment`as Kaip C Hard`e,taip ir D Hard`e. Mūsų kasdienį Mail`ą duok mums šiandien Ir atleisk mums musu nelegalias kopijas, Kaip ir mes atleidžiame mūsų Telekomui, Ir nevesk pas mus meistro,ir apsaugok mus nuo viruso, Nes tavo yra DOS`as,ir Windos`as,ir NT per amžius
Enter..
|
|
| |
dafniele | Data: Penktadienis, 2011-06-10, 11:18 AM | Žinutė # 26 |
forumo gerbėja
| Talpų su degtine klasifikacija IT stiliumi: 0.10l - demo version; 0.25l - trial version; 0.50l - personal edition; 0.70l - professional edition; 1.00l - network edition; 1.75l - enterprise; 3.00l - for small business; 5.00l - corporate edition; Kibiras degtinės - extreme edition; Jūra degtinės - global edition; Naminės butelis - home edition; "Dar po vieną" - Service pack; Kefyras ryte - Recovery tool; Užkanda - plugins; Alus - patch; Coca-cola, fanta, 7-UP - trojan viruses.
|
|
| |
dafniele | Data: Penktadienis, 2011-06-10, 11:19 AM | Žinutė # 27 |
forumo gerbėja
| Skrenda lėktuvu Landsbergis,Paleckis ir Kubilius. Kubilius sako: Jai išmesčiau iš lėktuvo 100 litų padaryčiau vieną žmogų laimingą. Paleckis sako: Jai išmesčiau 100 litų po 10 litų banknotais padaryčiau dešimt žmonių laimingų. Kubilius sako: Jai išmesčiau 100 litų po 1 litą padaryčiau šimtą žmonių laimingų. O pilotas sako: Jai išmesčiau jus tris,padaryčiau tris milionus laimingų žmonių.
|
|
| |
dafniele | Data: Penktadienis, 2011-06-10, 11:20 AM | Žinutė # 28 |
forumo gerbėja
| Sustabdo policininkas vairuotoja ir sako: - Jūs laimėjote 500 litų už tai, kad vairavote prisisegęs saugos diržą. Ką darysite su laimėtais pinigais? - Nežinau, turbūt išlaikysiu egzaminą vairuotojo pažymėjimui gauti... Žmona sako: - Neklausykite! Jis taip visada sako, kai būna girtas. Gale prabunda keleivis: - Sakiau, kad su vokta mašina toli nenuvažiuosi! Iš bagažinės balsas: - Jau kirtome siena???
|
|
| |
Lusyte | Data: Trečiadienis, 2011-08-24, 10:42 AM | Žinutė # 29 |
naujokė
Žinutės: 448
Apdovanojimai: 8
| Skambutis į duris. - Parduodam siurblį. Super. Siurbia, plauna, viską daro, tuoj parodysim! Išpila šiukšlių kibirą ant grindų. - Nebijokit viską susiurbsim. Šeimininkas nepaprastai ramus. Pardavėjai ima stiklainį su uogiene ir meta ant kilimo, šis sudūžta. - Nebijokit, jei siurblys nesusiurbs ir neišplaus, mes nupirksim jums naują kilimą!!! Šeimininkas vistiek ramus. Pardavėjai toliau sėkmingai "niokoja" minkštus baldus, užuolaidas, kilimus... - Dabar žiūrėkit kaip mūsų stebuklingas siurblys viską sutvarkys!!! Šeimininkas: - Atleiskit kad pertraukiu, bet pas mane namie jau savaitė kaip elektra atjungta...
Šilto,ramaus,jaukaus ir žinoma,puikaus visoms spalvoto rudenėlio :)* rl=http://www.supermama.lt/liniuote/2vaikai/][/url]
|
|
| |
Lusyte | Data: Trečiadienis, 2011-08-24, 10:45 AM | Žinutė # 30 |
naujokė
Žinutės: 448
Apdovanojimai: 8
| Žmona išleidžia vyrą į žvėjybą -Brangusis,jei nebus lydekų nupirk karosų.
Šilto,ramaus,jaukaus ir žinoma,puikaus visoms spalvoto rudenėlio :)* rl=http://www.supermama.lt/liniuote/2vaikai/][/url]
|
|
| |
|