Pokalbiai apie augintinius
|
| | |
ausrotea | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 7:40 PM | Žinutė # 1 |
forumo tauškutė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 4166
Apdovanojimai: 34
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
| Kokius gyvūnus Jūs auginate? O gal norite įsigyti? Balsuojam, diskutuojam, keliam nuotraukas. Galite rinktis kelis variantus.
|
|
| |
ausrotea | Data: Antradienis, 2010-08-03, 7:53 AM | Žinutė # 286 |
forumo tauškutė
Žinutės: 4166
Apdovanojimai: 34
Reputacija: 14
| FREEJA, oooo kokia grazuole...
|
|
| | |
Gabiska | Data: Antradienis, 2010-08-03, 1:19 PM | Žinutė # 288 |
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| gražus Freejos šuo, labai gražus
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
Atile | Data: Antradienis, 2010-08-03, 3:00 PM | Žinutė # 289 |
forumo siela
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Quote (Aime) pasakyk rytoj kaip žiurkius jaučiasi gyvas
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
Aime | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 7:48 AM | Žinutė # 290 |
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1677
Apdovanojimai: 13
Reputacija: 2
| Quote (pumpurelis) turejau viena katina,tokia meile musu buvo ,tevai nauja nama nusipirko isejom o jis ten liko,del to katinu daugiau nebenoriu nes katinas gyvena namie, Matai koks kašaras..alia reikėjo parsitįst su savim ir būtų pripratęs Quote (FREEJA) bet yra ilgaplauke,tai jos veist kaip ir negalima, O kodėl negalima
Girdžiu spintoj kažkas vaikšto...Atidarau duris...Žiūriu suknelės iš mados eina...
|
|
| |
Aime | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 7:49 AM | Žinutė # 291 |
forumo draugė
| Tada liuks
Girdžiu spintoj kažkas vaikšto...Atidarau duris...Žiūriu suknelės iš mados eina...
|
|
| |
FREEJA | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 2:12 PM | Žinutė # 292 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3760
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 7
| Quote (Aime) O kodėl negalima o todel,kad ilgaplaukiai del savo plaukoilgumo vadinami veisles broku,nes pas mus lietuvoje nera ju atskiros linijos.
|
|
| |
pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2010-08-04, 11:59 PM | Žinutė # 293 |
forumo veteranė
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| Quote (Aime) Matai koks kašaras..alia reikėjo parsitįst su savim ir būtų pripratęs kiek aš kartu jį tysau siaubas pabūna dieną ir pabėga ,sako reikia kyšt į maišą kai ve-i pirmą kart į kitus namus,tada neišeis ,bet mes netoli išėjom tai jis matos klaidžiojo ir netyčia ten užėjo ,o tada jau nepaliko namų katės visada taip ,o koks mielas buvo,ir dabar turiu fotkę pasikabinus prieš nosę ryt nuskanuosiu ir įkelsiu ,kaip apykakalė būdavo apsivynios ir miegos man ant kaklo ,aš pamokas ruošiu o jis murkia ,miegodavom kartu palydi iki keliuko mane kai einu mokyklon ,super buvo ,kiek verkiau kad nebeturėjau savo runcės,jei vaikai prašytų tikrai laikyčiau katiną ,bet norėčiau to gražaus pukio tokiom akim fainom pamiršau veislė kokia
|
|
| |
Aime | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 0:03 AM | Žinutė # 294 |
forumo draugė
| Quote (FREEJA) o todel,kad ilgaplaukiai del savo plaukoilgumo vadinami veisles broku,nes pas mus lietuvoje nera ju atskiros linijos. Aišku,mat aš nelabai domiuosi šunimis tik įdomu pasidarė,kodėl negalima veist...dabar žinosiu Quote (pumpurelis) kiek aš kartu jį tysau siaubas pabūna dieną ir pabėga ,sako reikia kyšt į maišą kai ve-i pirmą kart į kitus namus,tada neišeis Rimtai tą esu girdėjusi,kad reikia katiną vežtis ,kad nematytų kur Quote (pumpurelis) jei vaikai prašytų tikrai laikyčiau katiną O dar nepaprašė...ar jie taip nemyli kačių kaip tu Quote (pumpurelis) bet norėčiau to gražaus pukio tokiom akim fainom pamiršau veislė kokia Čia gal apie persą kalbi
|
|
| |
pumpurelis | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-05, 0:07 AM | Žinutė # 295 |
forumo veteranė
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| ne gal dar maža kad prašytų turi šunį ir jai gana ,jo apie persiuką kalbėjau kaži kokio charakterio jie, o dėl vežimo tik maiše ir dar mėsos pašvinkusios gabalą įdėk ,kad uoslę pakirstų aš čia rimtai sakau
|
|
| |
Atile | Data: Penktadienis, 2010-08-06, 6:44 PM | Žinutė # 296 |
forumo siela
| daviau savo pelėnui virtų ryžių tai ohoho kaip kapojo
|
|
| |
Aime | Data: Šeštadienis, 2010-08-07, 12:43 PM | Žinutė # 297 |
forumo draugė
| Quote (pumpurelis) o dėl vežimo tik maiše ir dar mėsos pašvinkusios gabalą įdėk ,kad uoslę pakirstų aš čia rimtai sakau Manu,kad užtektų ir maišo tada Quote (Atile) daviau savo pelėnui virtų ryžių tai ohoho kaip kapojo Nugi nupenėsi graužiką,nebepratilps paskui per savo langus ir duris
|
|
| |
Atile | Data: Sekmadienis, 2010-08-08, 11:30 AM | Žinutė # 298 |
forumo siela
| Quote (Aime) Nugi nupenėsi graužiką,nebepratilps paskui per savo langus ir duris jis pas mane kūdutis, nes kas rytą sportuoja su vaiku Gustas tik atsikelia ri eina pelėno paganyti
|
|
| |
Aime | Data: Sekmadienis, 2010-08-08, 11:33 AM | Žinutė # 299 |
forumo draugė
| Quote (Atile) jis pas mane kūdutis, nes kas rytą sportuoja su vaiku Gustas tik atsikelia ri eina pelėno paganyti Abiems į sveikatą
|
|
| |
Atile | Data: Sekmadienis, 2010-08-08, 11:37 AM | Žinutė # 300 |
forumo siela
| Tikra tiesa. Žiūriu žuvytes jau pamiršta pavalgydinti bet pelėną 10 k per dieną prisimena. Mat jį pačiupinėti gali
|
|
| |
|