Šv. Velykų swapas 2012
| |
eglute | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 3:38 PM | Žinutė # 571 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 3092
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 4
Statusas: Atsijungęs
| Quote (krla) as savaji kaledini gavau po nauju jau berods juokas1 ir nekiek nepergyvenau,juk svarbiausia kad ateina ir nebuna apgadinti pasto buckis1 man ir svarbiausia, kad gaunu
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 3:49 PM | Žinutė # 572 |
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
| Aš asmeniškai visus atvirukus (swapo) irgi siunčiu neregistruotus ir kas čia tokio? Man pigiau, o kita vertus iš patirties žinau, kad taip greičiau ateina, bent Lietuvoje neregistruoti greičiau "suvaikšto" pas gavėją. Tai kam mokėti 3 kartus daugiau jei galima sutaupyti...
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 3:51 PM | Žinutė # 573 |
forumo senbuvė
| Quote (ASTULE) kodel nepaisoma taisykliu? as gavau savo swapuka paprasta, neregistruota ASTULE, o kas nuo to pasikeitė? Menkesnė dovana pasidarė?
Quote (vijole1972) čia vadinasi paskutinis velykinio swapo nepasitenkinimo akordas vijole1972, gerai pasakyta, tik aš vis tiek manau, kad jis ne į temą...
Quote (raska) Tad gavai dovana ir nekelk cia bangu.Nikole atsiprase uz velavima tai biski pagarbos reiktu,kitiems sutinku su Rasa...
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 3:53 PM | Žinutė # 574 |
forumo senbuvė
| Quote (eglute) man ir svarbiausia, kad gaunu eglute, man kai pasakė kiek jai kainavo ne registruotas iš Svedijos, tai nusikeikiau taip, kad gyvenime gal nesu taip riebiai nusikeikusi... :pelyte:
|
|
| |
raska | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 4:02 PM | Žinutė # 575 |
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (Sandrulia7) eglute, man kai pasakė kiek jai kainavo ne registruotas iš Svedijos man vienas swapas i anglija kainavo 27 svarai
bet visai nesuku makaules,nes svarbu patiko zmogui
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
eglute | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 4:12 PM | Žinutė # 576 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 3092
Apdovanojimai: 7
| Quote (raska) bet visai nesuku makaules,nes svarbu patiko zmogui gedaaa butent, svarbu, kad ji gavo ir jam patiko, o ne kaip buvo siustas
|
|
| |
Gintarė | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 4:40 PM | Žinutė # 577 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3217
Apdovanojimai: 8
Reputacija: 7
| dafniele, cia ne nedraugiskumas tiesiog buvo pasiulyta pasisakyti kas patinka kas ne bet truputi persistengta buvo
Mano darbeliai
Laimė- kaip fotografijos negatyvas-akimirkos reikalas
|
|
| |
ASTULE | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 4:46 PM | Žinutė # 578 |
forumo tauškutė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 3714
Apdovanojimai: 19
| Quote (Nicole) Bet ji gavai?Ar as tik melavau,kad issiunciau?Nepatenkinta swapuku swapuku patenkinta, jau parasiau kad viskas super Quote (krla) as kaledini swapa registruotu siunciau,o va atvirutes visas paprastu ir nueina Quote (Nicole) tai,kad atakuoja ir per a.z. lyg koki nusikaltima buciau padarius. Quote (Gabiska) o tu savo swapą į pašto dėžutę gavai? Manau, kad parašo tavo vis tiek reikėjo. Quote (raska) o tu bent zinai kiek ji uz tavo swapo siuntima sumokejo?37 eurus(neregistruotu).Tad gavai dovana ir nekelk cia bangu.Nikole atsiprase uz velavima tai biski pagarbos reiktu,kitiems Quote (vijole1972) čia vadinasi paskutinis velykinio swapo nepasitenkinimo akordas pelyte pelyte kuris tikrai numušė norą dalyvauti kitame swape Quote (Gintarė) manau asta cia persistenge Quote (dafniele) koks skirtumas ar registruotas ar ne,svarbu kad pasieke savo adresata. as tik parasiau del to kad taisyklese parasyta kad butinai registruota reikia siusti, ir tada ir as galejau neregistruota siusti, jei kiti taip daro, tai kam tada taisykles tokios kuriamos? vienoms viskas galima, kitoms nieko, nes daug uztareju matau yra... aisku likau as kalta, beje, man pasirasyti niekas nedave, paprastaii rankas padave ir viskas, net nusistebejau kad paraso nereikejo, sako nea, nereikia, cia paprastas....Del swapo tai taip viskas gerai, svarbu pasieke, as tik del taisykliu taip sakau, kad gal tada kitam kartui reiktu jas pakeisti, o apie dalyvavima tai as irgi daugiau nedalyvausiu, nes vos tik pasakiau kazka ne taip jau likau apkaltinta, nesuprasta, o juk sake atile sakyti tiesa... tai vadinas reik veidmainiaut.....
Message edited by ASTULE - Trečiadienis, 2012-04-18, 4:56 PM |
|
| |
ASTULE | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 4:57 PM | Žinutė # 579 |
forumo tauškutė
| Quote (Gintarė) cia ne nedraugiskumas tiesiog buvo pasiulyta pasisakyti kas patinka kas ne butent as pasakiau tiesa del siuntimo dovanos super, viskas lb patinka, tik del taisykliu, nicole per daug sureiksmino viska, cia gal daugiau administratorems komentaras, kad tokias taisykles kuria
|
|
| |
Gintarė | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 5:09 PM | Žinutė # 580 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3217
Apdovanojimai: 8
Reputacija: 7
| šiaip tai mergaitės kiek teko dalyvauti ir stebeti swapus ne siame forume...tai visada vyksta aptarimai kas patiko kas ne ir panasiai ...ir manau cia pas mus is viso to buvo ispustas didelis burbulas ir be reikalo jus nebenorit dalyvauti...
Mano darbeliai
Laimė- kaip fotografijos negatyvas-akimirkos reikalas
|
|
| |
ASTULE | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 5:25 PM | Žinutė # 581 |
forumo tauškutė
| Quote (Gintarė) ai visada vyksta aptarimai kas patiko kas ne ir panasiai ...ir manau cia pas mus is viso to buvo ispustas didelis burbulas ir be reikalo jus nebenorit dalyvauti... tai va atile sake sakyti kas patinka ir nepatinka, tai pasakiau kad dovanos patiko, tik del taisykliu komentara parasiau ir jau tragedija tapo, tai kam tada siulyt tokius dalykus, jei negali nieko pasakyt? svarbu issiaiskinti kad kita karta to paties nebebutu, cia mano nuomone
|
|
| |
Gabiska | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 5:33 PM | Žinutė # 582 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| ASTULE, šaunu, kad išsakei savo nuomonę bet ir mes čia diskutavom dėl to siuntimo, juk iš Lietuvos siuntimas ne tiek jau daug kainuoja, kad ir registruotas, užsienietėms tai kainuoja daug brangiau ir man norėtusi jei gyvenčiau ne Lietuvoje, gėriau brangesnę dovanėlę mergaitei nusiųsti nei už registruotą siuntimą mokėti.
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
Gabiska | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 5:37 PM | Žinutė # 583 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| O kas liečia dalyvavimą swapuose, juk niekas neverčia juose dalyvauti, ir toliau manau juose dalyvaus mergaitės kurioms toks dovanų keitimasis patinka ir jos nežiūrės į jokius komentarus visada atsiras žmonių kuriems kažkas nepatiks, bet labai šaunu kai viskas išsakoma tiesiai, kas patinka ir svarbiausia kas nepatinka, nes kritiką rašyti yra kur kas sunkiau nei pagyras. Taigi tikiuosi ir toliau vyks tokie dovanų keitimaisi, sekantis manau bus telpantis degtukų dėžutėje
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
ASTULE | Data: Trečiadienis, 2012-04-18, 5:39 PM | Žinutė # 584 |
forumo tauškutė
| Quote (Gabiska) bet ir mes čia diskutavom dėl to siuntimo, juk iš Lietuvos siuntimas ne tiek jau daug kainuoja, kad ir registruotas, užsienietėms tai kainuoja daug brangiau ir man norėtusi jei gyvenčiau ne Lietuvoje, gėriau brangesnę dovanėlę mergaitei nusiųsti nei už registruotą siuntimą mokėti. tai as suprantu visa tai, tik ateity siulau taisyklese rasyti kad is lt i uzsieni ir lt butu siunciama registruotu, nes pasiklysti gali, o is uzsienio galima ir paprastu kaip kas nori ir iseina, as gi del swapuko problemu nesakau jokiu.... matyt niekas manes nesupranta
|
|
| | |
|