Vaikų Kalėdinis swapas
| |
Gabiska | Data: Ketvirtadienis, 2011-09-08, 5:53 PM | Žinutė # 1 |
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Statusas: Atsijungęs
| Taisyklės:
1. Swape gali dalyvauti tik aktyvūs forumo nariai, nauji nariai priimami, tik rekomendavus forumo senbuviams. Visi dalyvaujantys nariai anketas siunčia moderatorei Gabiskai į AŽ atskirai siųsti kiekvieno vaiko anketas su užrašu " Vaiko vardas vaikų swapas"pvz "Ugniaus vaikų swapas" 2. Jūsų duomenys pateikti swap'o moderatorei turi būti tikri. Asmeniniai duomenys tai konfidenciali informacija, kurią žinos tik moderatorė ir kita swapo mergina, kuri Jus ištraukė 3. Swap'o sarašas sudarinėjamas bus iki rugsėjo 10 dienos
Darbelių siuntimo taisyklės:
1. Moderatorė gautąsias anketas išdalins atitinkama tvarka (pagal ištrauktus numeriukus). Numeriukai traukiami bus burtų keliu sąraše esančių eiliškumu - prižiūrint moderatorei. Ištraukto vaiko anketą moderatorė Gabiska atsiųs asmeniškai jai į AŽ jo mamai. 2. Dalyvių darbeliai turi būti išsiūsti gruodžio10-15 dienomis. 3. Siuntinys turi būti siunčiamas registruotu paštu, atitinkamai supakuotas, kad nepažeistų darbelio dedantys spaudus paštininkai. Čekis turi būti saugomas kaip įrodymas, jeigu pasimestų ar pasiklystų siuntinys. 4. Siuntimo kaina neįeina į dovanėlės kainą.
Dovanėlės
1. Darbelis gali būti kuriamas Jūsų pačių ir prieš tai niekur kitur nerodomas, arba pirktas, tik nepamirškime, kad tai vaikų dovanėlių swapas ir saldainiai būtų privalumas. 2. Prie darbelio ištrauktąjam forumo nariui galite įdėti laiškelį ar kokią papildomą dovanėlę (dovanėlė į sumą neįeina) . 3. Visi darbeliai prieš išsiunčiant turi būti nufotografuoti. 4. Vėluoti, be ypač svarbios priežasties DRAUDŽIAMA 5. Nors kartą pažeidus taisykles, dalyvavimas kituose swapuose bus apribotas.
Dovanėles vertė 10 litų, neskaičiuojant darbo, jei ją darote ir siuntimo kainos.
Numerių traukimas įvyks rugsėjo 11 dieną 19 valandą
Darbelius išsiunčiame gruodžio 10-15 dienomis
Dovanas atidaryti iki Kalėdų ryto draudžiama
Anketa vaiku swapui : 1. Vardas, Pavardė 2. Adresas 3. Amžius 4. Mėgstami saldainiai (šokoladiniai,čiulpinukai, guminukai ir panašiai) 5. Mėgstami personažai
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
rasa85 | Data: Antradienis, 2011-12-20, 1:01 PM | Žinutė # 601 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| Mano Austeja ir jau gavo dovana nuo Eriko Aciu......
Message edited by rasa85 - Antradienis, 2011-12-20, 1:03 PM |
|
| |
dafniele | Data: Antradienis, 2011-12-20, 3:56 PM | Žinutė # 602 |
forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2973
Apdovanojimai: 11
Reputacija: 10
| Amalija gavo dovanele nuo Dominykos
|
|
| |
Vijolė | Data: Antradienis, 2011-12-20, 4:04 PM | Žinutė # 603 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| Quote (dafniele) Amalija gavo dovanele nuo Dominykos na pagaliau o aš jau pergyvenau,kad nepasieks nes man vis rašo kad siuntinys tik pakeliui
facebook
|
|
| |
dafniele | Data: Antradienis, 2011-12-20, 4:10 PM | Žinutė # 604 |
forumo gerbėja
Žinutės: 2973
Apdovanojimai: 11
| Quote (vijole1972) o aš jau pergyvenau,kad nepasieks nes man vis rašo kad siuntinys tik pakeliui siandien atnese mergickom miegojo,tai sunus uz to siuntinio ir begom ziureti tik pasakiau kad ne jam tai iskart atidave
|
|
| |
eglute | Data: Antradienis, 2011-12-20, 8:03 PM | Žinutė # 605 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3092
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 4
| Pijukas taipogi gavo dovanele, aciu!!!
|
|
| |
irma | Data: Antradienis, 2011-12-20, 8:41 PM | Žinutė # 606 |
forumo gerbėja
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 2787
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 2
| Quote (Sandrulia7) irma, labai nuostabiai fantastiška dovana niu svarbiausia patiko, o dar svarbiau, kad tiktu .gaila kad personaza sumaisiau
Message edited by irma - Antradienis, 2011-12-20, 8:41 PM |
|
| |
Sandrulia7 | Data: Antradienis, 2011-12-20, 8:59 PM | Žinutė # 607 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
| Quote (irma) dar svarbiau, kad tiktu .gaila kad personaza sumaisiau nieko nieko, manau bus naujas personažas, kuris patiks
|
|
| |
irma | Data: Antradienis, 2011-12-20, 9:08 PM | Žinutė # 608 |
forumo gerbėja
| Quote (Sandrulia7) nieko nieko, manau bus naujas personažas, kuris patiks tikekimes bus patenkintas vaikis
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Antradienis, 2011-12-20, 9:09 PM | Žinutė # 609 |
forumo senbuvė
| Quote (irma) tikekimes bus patenkintas vaikis irma, aš manau tikrai bus
Pirmą kartą dalyvavau swape, kažkaip nepatikliai man visa tai atrodė, bet tikrai nenusivyliau Ačiū irma, tikriausia, kad pateisino lūkesčius su kaupu
|
|
| |
irma | Data: Antradienis, 2011-12-20, 9:15 PM | Žinutė # 610 |
forumo gerbėja
| Quote (Sandrulia7) irma, aš manau tikrai bus
Pirmą kartą dalyvavau swape, kažkaip nepatikliai man visa tai atrodė, bet tikrai nenusivyliau Ačiū irma, tikriausia, kad pateisino lūkesčius su kaupu as taip pat dalyvauju pirma karta ,tad nzn kaip kuri ka dovanoja ,rinkau ka sumasciau ir nuo dusios ,nesinori nieko nuskriausti ten ta marga dovanele nuo Jonuko,sake padovanok gal tiks
|
|
| |
irma | Data: Antradienis, 2011-12-20, 9:18 PM | Žinutė # 611 |
forumo gerbėja
| vaikuciu svapo dovaneles ir as paziurejau ar viskas tvarkoj ,tai pas Arna buvo isbyreje kai kas ,ten atsidare tai sudejau atgal ir uzfiksavau ir padejau laukt kaledu ,tai manau bus patenkinti nes dovaneles ir super
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Antradienis, 2011-12-20, 9:19 PM | Žinutė # 612 |
forumo senbuvė
| Quote (irma) ta marga dovanele nuo Jonuko,sake padovanok gal tiks irma, na matuosim ir pamatysim
|
|
| |
irma | Data: Antradienis, 2011-12-20, 9:22 PM | Žinutė # 613 |
forumo gerbėja
| Quote (Sandrulia7) irma, na matuosim ir pamatysim
|
|
| |
Gabiska | Data: Antradienis, 2011-12-20, 9:28 PM | Žinutė # 614 |
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| Quote (irma) tai pas Arna buvo isbyreje kai kas ,ten atsidare tai sudejau atgal ir uzfiksavau ir padejau laukt kaledu ačiū, bandau spėti kas ten išbyrėjo, bet norėjau pridėti kuo daugiau tai sunkiai sekėsi uždaryti
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
irma | Data: Antradienis, 2011-12-20, 9:33 PM | Žinutė # 615 |
forumo gerbėja
| Quote (Gabiska) ačiū, bandau spėti kas ten išbyrėjo, bet norėjau pridėti kuo daugiau tai sunkiai sekėsi uždaryti nieko sudejau ir ne nematyta zymiu kad buvau atidarius
|
|
| |
|