Vaikų Kalėdinis swapas
|
|
Gabiska | Data: Ketvirtadienis, 2011-09-08, 5:53 PM | Žinutė # 1 |
 forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Statusas: Atsijungęs
| Taisyklės:
1. Swape gali dalyvauti tik aktyvūs forumo nariai, nauji nariai priimami, tik rekomendavus forumo senbuviams. Visi dalyvaujantys nariai anketas siunčia moderatorei Gabiskai į AŽ atskirai siųsti kiekvieno vaiko anketas su užrašu " Vaiko vardas vaikų swapas"pvz "Ugniaus vaikų swapas" 2. Jūsų duomenys pateikti swap'o moderatorei turi būti tikri. Asmeniniai duomenys tai konfidenciali informacija, kurią žinos tik moderatorė ir kita swapo mergina, kuri Jus ištraukė 3. Swap'o sarašas sudarinėjamas bus iki rugsėjo 10 dienos
Darbelių siuntimo taisyklės:
1. Moderatorė gautąsias anketas išdalins atitinkama tvarka (pagal ištrauktus numeriukus). Numeriukai traukiami bus burtų keliu sąraše esančių eiliškumu - prižiūrint moderatorei. Ištraukto vaiko anketą moderatorė Gabiska atsiųs asmeniškai jai į AŽ jo mamai. 2. Dalyvių darbeliai turi būti išsiūsti gruodžio10-15 dienomis. 3. Siuntinys turi būti siunčiamas registruotu paštu, atitinkamai supakuotas, kad nepažeistų darbelio dedantys spaudus paštininkai. Čekis turi būti saugomas kaip įrodymas, jeigu pasimestų ar pasiklystų siuntinys. 4. Siuntimo kaina neįeina į dovanėlės kainą.
Dovanėlės
1. Darbelis gali būti kuriamas Jūsų pačių ir prieš tai niekur kitur nerodomas, arba pirktas, tik nepamirškime, kad tai vaikų dovanėlių swapas ir saldainiai būtų privalumas. 2. Prie darbelio ištrauktąjam forumo nariui galite įdėti laiškelį ar kokią papildomą dovanėlę (dovanėlė į sumą neįeina) . 3. Visi darbeliai prieš išsiunčiant turi būti nufotografuoti. 4. Vėluoti, be ypač svarbios priežasties DRAUDŽIAMA 5. Nors kartą pažeidus taisykles, dalyvavimas kituose swapuose bus apribotas.
Dovanėles vertė 10 litų, neskaičiuojant darbo, jei ją darote ir siuntimo kainos.
Numerių traukimas įvyks rugsėjo 11 dieną 19 valandą
Darbelius išsiunčiame gruodžio 10-15 dienomis
Dovanas atidaryti iki Kalėdų ryto draudžiama
Anketa vaiku swapui : 1. Vardas, Pavardė 2. Adresas 3. Amžius 4. Mėgstami saldainiai (šokoladiniai,čiulpinukai, guminukai ir panašiai) 5. Mėgstami personažai
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
titanike | Data: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 10:20 AM | Žinutė # 241 |
 forumo draugė
Grupė: Draugas
Žinutės: 1745
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 4
| irma, patikrink ar viskas gerai ir parašyk paskui vaikučiui bus nesmagu jai kažkas sulužes bus
|
|
| |
irma | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 9:27 AM | Žinutė # 242 |
forumo gerbėja
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 2787
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 2
| tai va ikisau nosyte i Jonuko svapo dovanele,eina sau kaip ten viskas fainai ui,manau viakis bus laaaabbbaaaaiiii patenkintas ,ir aciu dievui niekas nenukentejo ,viskas liuks,puiki ideja
|
|
| |
Vijolė | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 1:21 PM | Žinutė # 243 |
 forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| Quote (irma) eina sau kaip ten viskas fainai ui,manau viakis bus laaaabbbaaaaiiii patenkintas nu gi parodyk nes labai cekava esu
facebook
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 1:24 PM | Žinutė # 244 |
 forumo senbuvė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
| Man atrodo šiandien ir mano vaikinukas gavo dovanėlę, bet ji dar pašte... Nors ten parašyta, kad aš gavėjas, bet aš kaip ir nieko nelaukiu...
|
|
| |
Vijolė | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 1:26 PM | Žinutė # 245 |
 forumo numylėtinė
| o aš dabar galvoju jei siūsim vaiko vardu tai reiškiasi reikia kad vaikas pats ir atsiimtu, o jei vaikas 1metų kaip tada
facebook
|
|
| |
Vijolė | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 1:27 PM | Žinutė # 246 |
 forumo numylėtinė
| Sandrulia7, o tu swape nedalyvauji kiba
facebook
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 1:30 PM | Žinutė # 247 |
 forumo senbuvė
| Quote (vijole1972) Sandrulia7, o tu swape nedalyvauji kiba vijole1972, aš nea, tik mano vaikas
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 1:31 PM | Žinutė # 248 |
 forumo senbuvė
| Quote (vijole1972) dabar galvoju jei siūsim vaiko vardu tai reiškiasi reikia kad vaikas pats ir atsiimtu, o jei vaikas 1metų kaip tada na šiaip tai logiška, o aš jau bučiau išsiuntusi mergaitės vardu... Va ką reiškia, kai tik vienas aukštasis
|
|
| |
Vijolė | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 1:32 PM | Žinutė # 249 |
 forumo numylėtinė
| Quote (Sandrulia7) Va ką reiškia, kai tik vienas aukštasis junkis prie žaliaakės ir varyk mokytis
facebook
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 1:34 PM | Žinutė # 250 |
 forumo senbuvė
| Quote (vijole1972) junkis prie žaliaakės ir varyk mokytis gal man užteks ir vieno...
|
|
| |
Vijolė | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 1:40 PM | Žinutė # 251 |
 forumo numylėtinė
| Quote (Sandrulia7) gal man užteks ir vieno... žinai tu teisi geriau vienas, bet stogas vietoje, o ne penki ir be stogo
facebook
|
|
| |
Atile | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 1:42 PM | Žinutė # 252 |
 forumo siela
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Quote (vijole1972) o aš dabar galvoju jei siūsim vaiko vardu tai reiškiasi reikia kad vaikas pats ir atsiimtu, o jei vaikas 1metų kaip tada
gerai sakai gal rašom mamos vardą ir vaiko sklausteliuose, kad žinotų jog iš tikro čia vaikučiui
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
Atile | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 1:42 PM | Žinutė # 253 |
 forumo siela
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Raska, kai žinosi naują adresą, parašyk
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
Vijolė | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 1:45 PM | Žinutė # 254 |
 forumo numylėtinė
| Quote (Atile) gerai sakai gal rašom mamos vardą ir vaiko sklausteliuose, kad žinotų jog iš tikro čia vaikučiui tai reikia visas perspėti apie tai
facebook
|
|
| |
raska | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 1:51 PM | Žinutė # 255 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (Sandrulia7) na šiaip tai logiška, o aš jau bučiau išsiuntusi mergaitės ko jus cia pergyvenat,atiduoda ir vaikams,mani Emilis yra gave sir man atidave
Atile adresa uzsarysiu gal pirmadieni nes jau jis yra
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
|