Stebuklingasis Šv. Kaledų swapas
| |
Gabiska | Data: Pirmadienis, 2011-08-22, 8:21 PM | Žinutė # 1 |
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Statusas: Atsijungęs
| Taisyklės:
1. Swape gali dalyvauti tik aktyvūs forumo nariai, nauji nariai priimami, tik rekomendavus forumo senbuviams. Visi dalyvaujantys nariai anketas siunčia moderatorei Gabiskai į AŽ arba gabiska26@gmail.com 2. Jūsų duomenys pateikti swap'o moderatorei turi būti tikri. Asmeniniai duomenys tai konfidenciali informacija, kurią žinos tik moderatorė ir kita swapo mergina, kuri Jus ištraukė 3. Swap'o sarašas sudarinėjamas bus iki rugsėjo 10 dienos
Darbelių siuntimo taisyklės:
1. Moderatorė gautąsias anketas išdalins atitinkama tvarka (pagal ištrauktus numeriukus). Numeriukai traukiami bus burtų keliu sąraše esančių eiliškumu - prižiūrint moderatorei. Ištrauktos merginos anketą moderatorė Gabiska atsiųs asmeniškai jai į AŽ. 2. Dalyvių darbeliai turi būti išsiūsti gruodžio10-15 dienomis. 3. Siuntinys turi būti siunčiamas registruotu paštu, atitinkamai supakuotas, kad nepažeistų darbelio dedantys spaudus paštininkai. Čekis turi būti saugomas kaip įrodymas, jeigu pasimestų ar pasiklystų siuntinys. 4. Siuntimo kaina neįeina į dovanėlės kainą.
Dovanėlės
1. Darbelis gali būti kuriamas Jūsų pačių ir prieš tai niekur kitur nerodomas, arba pirktas. 2. Prie darbelio ištrauktąjam forumo nariui galite įdėti laiškelį ar kokią papildomą dovanėlę (dovanėlė į sumą neįeina) . 3. Visi darbeliai prieš išsiunčiant turi būti nufotografuoti. 4. Vėluoti, be ypač svarbios priežasties DRAUDŽIAMA 5. Nors kartą pažeidus taisykles, dalyvavimas kituose swapuose bus apribotas.
Dovanėles vertė 20 litų, neskaičiuojant darbo, jei ją darote ir siuntimo kainos.
Numerių traukimas įvyks rugsėjo 11 dieną 20 valandą
Darbelius išsiunčiame gruodžio 10-15 dienomis
Dovanas atidaryti iki Kalėdų ryto draudžiama
Dalyvio anketa:
1. Vardas, pavardė amžius ir forume naudojamas slapyvardis 2. Adresas ( pašto kodas) ir telefonas, elektroninis paštas 3. Alergija 4. Riešo apimtis 5. Kaklo apimtis 6. Rūbų dydis 7. Nepatinkanti ir patinkančios meno technikos (vėrimas siuvimas ir kt.) 8. Patinkančios ir nepatinkančios spalvos. 9. Patinkantys ir nepatinkantys akmenys. 10. Jūsų nešiojamų papuošalų stilius (aprašykite kokie papuošalai jums labiausiai patinka - kokio ilgio vėriniai, kokio dydžio auskarai, kokios apyrankės - siauros ar plačios. Klasikiniai, elegantiški, jaunatviški, vienos spalvos, primarginti, paprastučiai, lengvučiai ar sunkūs ir dideli ir t.t.) 11. Kokie patinka ar nepatinka Interjero elementai? 12. Ką galvojate apie photoshopą? 13. Koks Jūsų hobis, gal ką kolekcionuojat? 14. Kokia dovanėlė jus pradžiugintų, o kokia nelabai? 15. Žinutė jūsų išsirinkusiam asmeniui. (Jei norite ką nors pridurti, ko nebuvo ankstesniuose klausimuose ar šiaip ką nors pasakyti, galite parašyti čia.
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
Gintarė | Data: Trečiadienis, 2011-08-24, 10:34 AM | Žinutė # 121 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3217
Apdovanojimai: 8
Reputacija: 7
| Aš tai šį kartą swapą praleisiu...todėl linkiu jums smagaus swapinimosi
Mano darbeliai
Laimė- kaip fotografijos negatyvas-akimirkos reikalas
|
|
| |
cajole | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-25, 7:26 AM | Žinutė # 122 |
pažįstama
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 685
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 1
| as jau pildau anketa ir siunciu
|
|
| |
Gabiska | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-25, 8:32 AM | Žinutė # 123 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| Anketas turiu
1. Cajole 2. Astule 3.Neringutia 4. Leila 5. Vijole 6. Asju 7. Dafnieles 8. Liudmilka 9.Burbuliukas
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
FIRTREE69 | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-25, 10:56 AM | Žinutė # 124 |
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1666
Apdovanojimai: 13
Reputacija: 4
| Quote (Gintarė) Aš tai šį kartą swapą praleisiu...todėl linkiu jums smagaus swapinimosi liuks Aš taip pat praleidžiu šį swapuką...Sėkmės visoms,,,gerų idėjų ir gražios kūrybos
|
|
| |
Gritė | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-25, 7:42 PM | Žinutė # 125 |
pažįstama
Žinutės: 739
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 8
| Norėčiau ir aš į swapuką jei tik kas užtars ,nes esu šiame forume naujokė
|
|
| |
AUSSRRINE | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-25, 8:06 PM | Žinutė # 126 |
forumo gerbėja
Žinutės: 2379
Apdovanojimai: 11
Reputacija: 20
| Quote (Gritė) Norėčiau ir aš į swapuką jei tik kas užtars ,nes esu šiame forume naujokė Grite as tikrai uztarsiu tave,nes tavo darbeliai nuostabus!!!! Tikiuosi,kad tave priims,kaip mane prieme vasaros swapuke Temose rodyk savo darbelius,kad mergaites pamatytu tavo darbus.
www.fotki.com/aussrrina
|
|
| |
Nicole | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-25, 9:02 PM | Žinutė # 127 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3012
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 9
| Quote (Gritė) Norėčiau ir aš į swapuką jei tik kas užtars ,nes esu šiame forume naujokė Taip taip taip,as laiduoju
Quote (AUSSRRINE) Temose rodyk savo darbelius,kad mergaites pamatytu tavo darbus. Butinaiiiiiiiii!!!!!!!!!!!
Jei negali myleti tu,kurie toli,mylek tuos,su kuriais esi!
|
|
| |
liudmilka | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-25, 9:09 PM | Žinutė # 128 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3501
Apdovanojimai: 9
| Quote (AUSSRRINE) nes tavo darbeliai nuostabus!!!! parodykit ir man gal ir as uztarsiu
|
|
| |
Gritė | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-25, 9:10 PM | Žinutė # 129 |
pažįstama
Žinutės: 739
Apdovanojimai: 7
Reputacija: 8
| Kelis įkėliau dekupažo temoje .Ryt išsiaiškinsiu kaip iš albumo įsikelt foto įkelsiu papuošalų,veltinio temukėse foto
|
|
| |
Nicole | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-25, 9:11 PM | Žinutė # 130 |
forumo tauškutė
| liudmilka, jau i dekupazo tema idejo,bet ne vien dekupazi si mergina turtinga
|
|
| |
liudmilka | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-25, 9:15 PM | Žinutė # 131 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3501
Apdovanojimai: 9
| Quote (Nicole) liudmilka, jau i dekupazo tema idejo,bet ne vien dekupazi si mergina turtinga na prie progos paziuresiu o dabar uztariu
|
|
| |
raska | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-25, 10:45 PM | Žinutė # 132 |
forumo siela
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Gritė, sveika atvykus i musu sekta ,malonu tave ir cia matyti o del uztarimo tai as pasakysiu taip
merginos maciau Grites darbelius ir ne viena,todel del ju kokybes grozio ir visa kita as laiduoju uz ja.Manau ne viena noretumet gauti jos dovaniuke.(*pamenat kaip buvo su Ausriuku) cia is tos pacios chebros visos.Grite 3 rimtas laiduotojas jau turi o spresti beliks visoms kitoms swapo dalyvems,bet manau priims tave tikrai laukiam tavo darbeliu musu galerijose
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
Nicole | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-25, 11:15 PM | Žinutė # 133 |
forumo tauškutė
| O as laukiu veltos sages is Grites negausiu per swapa,tai taip ir zinok-uzsisakysiu wat!
|
|
| |
Vijolė | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-25, 11:16 PM | Žinutė # 134 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| aš nieko prieš neturiu kad Gritė dalyvautų, juo labiau kai tiek užtarėjų atsirado
facebook
|
|
| |
raska | Data: Ketvirtadienis, 2011-08-25, 11:16 PM | Žinutė # 135 |
forumo siela
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (Nicole) O as laukiu veltos sages is Grites o as tai vazono su bumbuliukais
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
|