Stebuklingasis Šv. Kaledų swapas
| |
Gabiska | Data: Pirmadienis, 2011-08-22, 8:21 PM | Žinutė # 1 |
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Statusas: Atsijungęs
| Taisyklės:
1. Swape gali dalyvauti tik aktyvūs forumo nariai, nauji nariai priimami, tik rekomendavus forumo senbuviams. Visi dalyvaujantys nariai anketas siunčia moderatorei Gabiskai į AŽ arba gabiska26@gmail.com 2. Jūsų duomenys pateikti swap'o moderatorei turi būti tikri. Asmeniniai duomenys tai konfidenciali informacija, kurią žinos tik moderatorė ir kita swapo mergina, kuri Jus ištraukė 3. Swap'o sarašas sudarinėjamas bus iki rugsėjo 10 dienos
Darbelių siuntimo taisyklės:
1. Moderatorė gautąsias anketas išdalins atitinkama tvarka (pagal ištrauktus numeriukus). Numeriukai traukiami bus burtų keliu sąraše esančių eiliškumu - prižiūrint moderatorei. Ištrauktos merginos anketą moderatorė Gabiska atsiųs asmeniškai jai į AŽ. 2. Dalyvių darbeliai turi būti išsiūsti gruodžio10-15 dienomis. 3. Siuntinys turi būti siunčiamas registruotu paštu, atitinkamai supakuotas, kad nepažeistų darbelio dedantys spaudus paštininkai. Čekis turi būti saugomas kaip įrodymas, jeigu pasimestų ar pasiklystų siuntinys. 4. Siuntimo kaina neįeina į dovanėlės kainą.
Dovanėlės
1. Darbelis gali būti kuriamas Jūsų pačių ir prieš tai niekur kitur nerodomas, arba pirktas. 2. Prie darbelio ištrauktąjam forumo nariui galite įdėti laiškelį ar kokią papildomą dovanėlę (dovanėlė į sumą neįeina) . 3. Visi darbeliai prieš išsiunčiant turi būti nufotografuoti. 4. Vėluoti, be ypač svarbios priežasties DRAUDŽIAMA 5. Nors kartą pažeidus taisykles, dalyvavimas kituose swapuose bus apribotas.
Dovanėles vertė 20 litų, neskaičiuojant darbo, jei ją darote ir siuntimo kainos.
Numerių traukimas įvyks rugsėjo 11 dieną 20 valandą
Darbelius išsiunčiame gruodžio 10-15 dienomis
Dovanas atidaryti iki Kalėdų ryto draudžiama
Dalyvio anketa:
1. Vardas, pavardė amžius ir forume naudojamas slapyvardis 2. Adresas ( pašto kodas) ir telefonas, elektroninis paštas 3. Alergija 4. Riešo apimtis 5. Kaklo apimtis 6. Rūbų dydis 7. Nepatinkanti ir patinkančios meno technikos (vėrimas siuvimas ir kt.) 8. Patinkančios ir nepatinkančios spalvos. 9. Patinkantys ir nepatinkantys akmenys. 10. Jūsų nešiojamų papuošalų stilius (aprašykite kokie papuošalai jums labiausiai patinka - kokio ilgio vėriniai, kokio dydžio auskarai, kokios apyrankės - siauros ar plačios. Klasikiniai, elegantiški, jaunatviški, vienos spalvos, primarginti, paprastučiai, lengvučiai ar sunkūs ir dideli ir t.t.) 11. Kokie patinka ar nepatinka Interjero elementai? 12. Ką galvojate apie photoshopą? 13. Koks Jūsų hobis, gal ką kolekcionuojat? 14. Kokia dovanėlė jus pradžiugintų, o kokia nelabai? 15. Žinutė jūsų išsirinkusiam asmeniui. (Jei norite ką nors pridurti, ko nebuvo ankstesniuose klausimuose ar šiaip ką nors pasakyti, galite parašyti čia.
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
dika | Data: Trečiadienis, 2011-09-07, 11:15 PM | Žinutė # 301 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
| pumpurelis,
FaCeBooK
|
|
| | |
raska | Data: Trečiadienis, 2011-09-07, 11:17 PM | Žinutė # 303 |
forumo siela
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Sąrašas
1. Raska 2. Aussrrine 3. Kuge 4. burbuliukas 5. neringutia 6. Astule 7. dafniele 8. Liudmilka 9. cajole 10. asju 11. vijole 12. Nicole 13. Irma 14. Krla 15. Dika 16. Atile 17. Leila 18. Eglute 19. Gritė 20. Saulytė 21. Titanike 22. rasa85 23. virginijak 24.pumpurelis
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
raska | Data: Trečiadienis, 2011-09-07, 11:18 PM | Žinutė # 304 |
forumo siela
| Quote (pumpurelis) kaklo apimtis gal virve gausiu as tai parasiua kad man nereikia,noriu gyventi dar
|
|
| | |
pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2011-09-07, 11:20 PM | Žinutė # 306 |
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 59
Reputacija: 13
| Quote (raska) as tai parasiua kad man nereikia,noriu gyventi dar raska ,ka cia zinai gal kas graziai nert moka ar megst koki pavadeli padovanos ,sau vyra prisirisu ir veduosi per miesta
|
|
| |
raska | Data: Trečiadienis, 2011-09-07, 11:21 PM | Žinutė # 307 |
forumo siela
|
|
|
| |
raska | Data: Trečiadienis, 2011-09-07, 11:36 PM | Žinutė # 308 |
forumo siela
| pumpurelio mintys perkeltos is plepalu
as jau ir einu miegot saldziu sapneliu uzleksiu ryt pazet del swapo vaikuciams ka nutarsit jug kaledos toks grazus metas o dar stebuklu butinai kinderiukams ka nors tokio ypatingo oi isvis faina butu kad forumas kiekvienais metais surinktu per metus po nedaug lesu ir padarytu vienam forumo vaikui tarkim kad ir burtu keliu istrauktam kaledini stebukla,kaledu senis i namus ar kokie vaiku megstami cherojai valandelei mmmm kaip as megstu tokius dalykus
|
|
| |
Nicole | Data: Ketvirtadienis, 2011-09-08, 0:00 AM | Žinutė # 309 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3012
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 9
| Quote (pumpurelis) man tai 5 klausimas labiausiai patiko kaklo apimtis O man rubu dydis-gal karnavalini kostiuma kas pasius,raganos peruka turiu
Jei negali myleti tu,kurie toli,mylek tuos,su kuriais esi!
|
|
| |
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2011-09-08, 6:53 AM | Žinutė # 310 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Quote (pumpurelis) man tai 5 klausimas labiausiai patiko kaklo apimtis gal virve gausiu o cia reikia gerai pagalvot ar savo matuot ar vyro Quote (raska) as tai parasiua kad man nereikia,noriu gyventi dar aš galvojau, kad pas mane vieną durnos mintys į galvą lenda.....
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
Gabiska | Data: Ketvirtadienis, 2011-09-08, 7:01 AM | Žinutė # 311 |
forumo senbuvė
| Manau jums geriausia anketą būtų iš tryjų klausymų:
1. Koks jūsų vardas ir adresas? 2. Ką norėtumėte gauti? 3. Ko nenorėtumėte gauti/
Ir viskas
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
Gabiska | Data: Ketvirtadienis, 2011-09-08, 7:03 AM | Žinutė # 312 |
forumo senbuvė
| Dėl vaikučių swapo, įdėjų laukiu į AŽ , nes reikia suformuluoti taisykles
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
asju | Data: Ketvirtadienis, 2011-09-08, 7:27 AM | Žinutė # 313 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3994
Reputacija: 9
| Quote (raska) mes cia su pumpurelis, diskutavom,o kodel nepadarius swapo savo vaikams,zinoma tiems didesniems gal maziukai tai nesupras,ka jus manot?gali buti pirktine dovanele kuria isrinks vaikiukas savo draugui,mano Emiliukas mirtu is laimes muset o kodel negalima ir mazesiem dalyvaut? mansike irgi laai megsta saldainius
|
|
| |
dika | Data: Ketvirtadienis, 2011-09-08, 9:38 AM | Žinutė # 314 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Reputacija: 19
| visi gali manau saldaininis swapas -eeeeeee
FaCeBooK
|
|
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2011-09-08, 10:03 AM | Žinutė # 315 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| jau seniai apie vaikų swapą kalba ėjo, rusų forumuose tai labai populiaru jei organizuosit, tai dalyvauti turi visi norintys vaikai be išsimčių. Ir taisyklės turi būti labai griežtos nes vaikai nesupras kodėl dovana vėluoja ir t.t. ir panašiai
Quote (raska) oi isvis faina butu kad forumas kiekvienais metais surinktu per metus po nedaug lesu ir padarytu vienam forumo vaikui tarkim kad ir burtu keliu istrauktam kaledini stebukla,kaledu senis i namus ar kokie vaiku megstami cherojai valandelei mmmm kaip as megstu tokius dalykus
to nebus, nes rinkti pinigus kad nudžiugintį svetimą vaiką tai nemanau kad gera idėja, geriau džiuginkime savo vaikus. Ir beje, pumpurėli, gal nori prisidėti prie kitos gerumo akcijos?
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
|