Vasaros swapas 2011
| |
rasa85 | Data: Antradienis, 2011-06-21, 2:00 PM | Žinutė # 406 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
Statusas: Atsijungęs
| Quote (krla) sveikos ar visuose jusu swapuose dalyvauja tik ranku darbo dovanos? gal padarytumet isimti,ir suorganizuotumet viena swapuka tokioms nevykelems kaip as ,kurios nieko nemoka noreciau ir as sudalyvaut,bet nieko nemoku daryti,gal dar ir daugiau tokiu atsirastu as ir nemoku,esu darius tik mkloje panasiu darbeliu.bet kai paskaitinejau ir apziurejo siu visu moteriskiu darbus man taip geda pasidare galvojau kodel as tokia vepla,tai daba masatu kazkuom ir uzsiimti,,labai grazu dekupazo darbai...
|
|
| |
Atile | Data: Antradienis, 2011-06-21, 2:09 PM | Žinutė # 407 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| rasa85, žinok aš irgi tik su fotošopu dirbti mokėjau o dabar dar šį bei tą moku laiko radus pabandyk ką nors padaryti, pamatysi kaip patiks
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
dika | Data: Antradienis, 2011-06-21, 2:10 PM | Žinutė # 408 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
| o man kaip tik iki fotosopo tili toli
FaCeBooK
|
|
| |
Atile | Data: Antradienis, 2011-06-21, 2:14 PM | Žinutė # 409 |
forumo siela
| dika, čia jau kaip kam, man iki siuvimo kokius 10 kartų toliau nei tau iki fotošopo
Padarysime vėl kalėdinių dovanėlių keitimasi ir tada tai dalyvausim, o dalyvausim ten nebūtinos rankų darbo dovanėlės
|
|
| |
rasa85 | Data: Antradienis, 2011-06-21, 2:18 PM | Žinutė # 410 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| to fotoshopo as jo nemoku parsisiust...
|
|
| |
Atile | Data: Antradienis, 2011-06-21, 2:46 PM | Žinutė # 411 |
forumo siela
| rasa85, apie jį rašyk į fotošopo skyrelį
|
|
| |
raska | Data: Antradienis, 2011-06-21, 3:18 PM | Žinutė # 412 |
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (rasa85) as ir nemoku,esu darius tik mkloje panasiu darbeliu.bet kai paskaitinejau ir apziurejo siu visu moteriskiu darbus man taip geda pasidare galvojau kodel as tokia vepla,tai daba masatu kazkuom ir uzsiimti,,labai grazu dekupazo darbai...
nenusimink labai,ne viena tu cia tokia,as irgi nieko nedariau kol i si foruma neatkeliavau ismokinsim mes taves visko,zinoma ei noro bus
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2011-06-21, 4:31 PM | Žinutė # 413 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (kuge) krla, Tik nesakyk, kad nemoki Reikalas prispirtų tai tuoj išmoktum
Sudalyvauk bent vienam - tai tuoj kokį talentą atkasi pas save nu tikrai nemoku vakar sakau vyrui,noreciau swapuke sudalyvaut,bet nieko nemoku daryti:nei mezgu,nei neriu,nei siuvu,nei medelius darau,nei is popieriaus,nieko nemoku...tik rasyti... o jis sako:kokia tu nevykele
jau turiu minti,ka galeciau padaryti,vyras pamokins
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2011-06-21, 4:33 PM | Žinutė # 414 |
forumo senbuvė
| Quote (FIRTREE69) jo jo, pritariu KUGEI del saves bet kaip ir bet ka galetum pasidaryti,o kad kitam dovanot turi buti idealu(o pas mane viskas turi buti ant greicio,toks jau tas zodiakas...)
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2011-06-21, 4:39 PM | Žinutė # 415 |
forumo senbuvė
| Quote (rasa85) as ir nemoku,esu darius tik mkloje panasiu darbeliu.bet kai paskaitinejau ir apziurejo siu visu moteriskiu darbus man taip geda pasidare galvojau kodel as tokia vepla,tai daba masatu kazkuom ir uzsiimti,,labai grazu dekupazo darbai...
ir man taip pat kaip man grazu dekupazo darbai,ypac dezutes medines padarytos dar patinka ir noreciau moketi graziai pasidaryti scrap knygas...pati karbute(padevetu turguj) gavau nusipirkti sena albuma,pintu virseliu,toks idomus,nepasakyciau kad buvo albumas,vos tik pamaciau,pamaniau kad darysiu savo seimos kulinarijos paslapciu knyga tokia su nuotraukom ir aprasymu,isbandyti ir patikrinti receptai,verti firminio vardo,kad eitu is kartos i karta,paliksiu dukrytei...jei ji kada nors prisiruosiu paversti i knyga ant virsaus albumo isivaizduoju maza ziurstuka priklijuota...tai va,teks mokintis...
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2011-06-21, 4:40 PM | Žinutė # 416 |
forumo senbuvė
| Quote (Atile) Padarysime vėl kalėdinių dovanėlių keitimasi ir tada tai dalyvausim, o dalyvausim ten nebūtinos rankų darbo dovanėlės laukiu jau,tada ir as dalyvausiu
|
|
| |
Nicole | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 1:04 AM | Žinutė # 417 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3012
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 9
| Quote (krla) o pas mane viskas turi buti ant greicio,toks jau tas zodiakas kiba Avinas busi pas mane ne kitaip-devyni amatai,desimtas-badas
Jei negali myleti tu,kurie toli,mylek tuos,su kuriais esi!
|
|
| |
kuge | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 6:37 AM | Žinutė # 418 |
forumo tauškutė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
| Quote (Nicole) kiba Avinas busi pas mane ne kitaip-devyni amatai,desimtas-badas
Nereikai ir avino aš vandenis, ale pas mane turi būti čia ir dabar, arba viskas paskutinę minutę bet taip netgi geriau gaunasi - nebelieka laiko dailinti, o tai bedailindamas vis nudailini
|
|
| |
dika | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 7:43 AM | Žinutė # 419 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
| Quote (kuge) pas mane turi būti čia ir dabar, arba viskas paskutinę minutę bet taip netgi geriau gaunasi - nebelieka laiko dailinti, o tai bedailindamas vis nudailini pritaikau sau labai ilgai galvoju kad nelieka laiko igivendinimui, tada viskas ant greicio daroma as avinas bet neuzsispyrus manau kadangi dar bezdziones metais gimus, tai vis maivaus be sustojimo ir to nepastebiu del to tai stabdyt mane reik
FaCeBooK
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2011-06-22, 4:38 PM | Žinutė # 420 |
forumo senbuvė
| Quote (Nicole) kiba Avinas busi Quote (kuge) Nereikai ir avino aš vandenis, ale pas mane turi būti čia ir dabar, arba viskas paskutinę minutę Quote (dika) as avinas bet neuzsispyrus manau kadangi dar bezdziones metais gimus, tai vis maivaus be sustojimo ir to
ne avinas as,tipo saulys(paskutines dienos)bet labiau esu oziaragis,visada skaitau ir oziaragio horoskopa, ir plius bezdzione
|
|
| |
|