Šv. Velykų swapas 2011
| |
dika | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 7:46 PM | Žinutė # 226 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
Statusas: Atsijungęs
| Quote (kuge) Ne, ne ir dar kartą ne - viskas turi būti pagal taisykles - darbelis turi būti pačių darytas ir tik pačiu rankelam čiupinėtas, jokių čia svetimų pirštų anspaudų neturi būti poto kamantinesim kaip dare su kuo ,per kur
FaCeBooK
|
|
| |
ASTULE | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 7:46 PM | Žinutė # 227 |
forumo tauškutė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 3714
Apdovanojimai: 19
Reputacija: 4
| Quote (kuge) kodel taip galvoji? nes man atrodo kad ji viska isbandzius Quote (kuge) Darbe paprašyk, kad rankdarbių kursus pravestų, ten pas jus gabių yra tai yra, bet kad manes darbe nera
|
|
| |
FIRTREE69 | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 7:46 PM | Žinutė # 228 |
forumo draugė
Žinutės: 1666
Apdovanojimai: 13
| man irgi manau bus sunku saviškę nustebinti... uj uj...teks pasukti galvele...
|
|
| |
kuge | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 7:47 PM | Žinutė # 229 |
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
| Quote (Zaliaake25) oi tu kuge, kuge, aš juokauju, paprašysiu, kad pamokytų, o darysiu pati arba reikia lėkti info ieškoti Kaip jau pirmai rašaiau - sugrįžo jumoro jausmas pas mane, matyt po šelionių parėjo niekur geriau neradęs man taip smagu paerzinti kai nervuojasi
|
|
| |
raska | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 7:48 PM | Žinutė # 230 |
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (ASTULE) nes man atrodo kad ji viska isbandzius Quote (FIRTREE69) man irgi manau bus sunku saviškę nustebinti... uj uj...teks pasukti galvele... mergos baikit,tik man gaila kad ne Asju isitraukiau nes grybuku ji mano negaus
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
kuge | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 7:49 PM | Žinutė # 231 |
forumo tauškutė
| Quote (ASTULE) tai yra, bet kad manes darbe nera O kas neleidžia chebrytę aplankyti, juolab ten ir priemonių visokiom grožybėm kurti yra
|
|
| |
dika | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 7:49 PM | Žinutė # 232 |
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 19
| Quote (kuge) Kaip jau pirmai rašaiau - sugrįžo jumoro jausmas pas mane, matyt po šelionių parėjo niekur geriau neradęs man taip smagu paerzinti kai nervuojasi man toks humoras patinka
FaCeBooK
|
|
| |
Zaliaake25 | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 7:50 PM | Žinutė # 233 |
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
| Quote (kuge) Kaip jau pirmai rašaiau - sugrįžo jumoro jausmas pas mane, matyt po šelionių parėjo niekur geriau neradęs chi sirdis sirdis sirdis man taip smagu paerzinti kai nervuojasi chi chi chi palauk tu man atsiimsi Ar vėrinį nešioji ar turi prie ko derinti :)
Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.
Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.
Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.
Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.
|
|
| |
kuge | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 7:50 PM | Žinutė # 234 |
forumo tauškutė
| Quote (raska) mergos baikit,tik man gaila kad ne Asju isitraukiau nes grybuku ji mano negaus Niek očia tokio, kad ne ją ištraukei, gali ir be progos kokią karzinkelą grybukų mestelt, aš suvalgyt padėčiau, nes vistiek pirma pas mane atkeliautų nes pas juos paštaljonas pečkinas nedaneštų
|
|
| |
ASTULE | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 7:50 PM | Žinutė # 235 |
forumo tauškutė
| Quote (kuge) O kas neleidžia chebrytę aplankyti, juolab ten ir priemonių visokiom grožybėm kurti yra gera minti pametejai
|
|
| |
kuge | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 7:51 PM | Žinutė # 236 |
forumo tauškutė
| Quote (Zaliaake25) Ar vėrinį nešioji ar turi prie ko derinti :) Tik nesakyk, kad giminės padarė
|
|
| |
kuge | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 7:52 PM | Žinutė # 237 |
forumo tauškutė
| Quote (Zaliaake25) Ar vėrinį nešioji ar turi prie ko derinti :) Apšalus buvau kai pamačiau šiandien bliuskę nusipirkau su didele iškirpte, kad vos papai nesimato, va ir vėrinį užsidėsiu, bus kak ras
|
|
| |
Gabiska | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 7:53 PM | Žinutė # 238 |
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| Manau merginos nesislapstykim ir nekurkim nežinomų technikų, darykim, ką mokam geriausia ir nudžiuginkim savo merginas nors ir atspės gavusios iš karto, kas siuntė
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
kuge | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 7:54 PM | Žinutė # 239 |
forumo tauškutė
| Quote (ASTULE) gera minti pametejai Tu man dabar skolinga, aš savo minčių vėjais nemėtau, jos brangiai kainuoja sakau, kur mano mintys visos dingo, o čia gi ASTUTĖ susirinko - prašom grąžinti , ten aš pamečiau kai namo po darbo pro šalį ėjau
|
|
| |
ASTULE | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 7:55 PM | Žinutė # 240 |
forumo tauškutė
| Quote (kuge) Tu man dabar skolinga, Quote (kuge) sakau, kur mano mintys visos dingo, o čia gi ASTUTĖ susirinko - prašom grąžinti , ten aš pamečiau kai namo po darbo pro šalį ėjau nereikia metyt, as atradau ir pasiemiau
|
|
| |
|