Kokiame konkurse norėtumėte sudalyvauti?
| |
Atile | Data: Antradienis, 2010-02-09, 3:04 PM | Žinutė # 1 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
| Rašykite kokiame nuotraukų konkurse norėtumėte sudalyvauti. Mes atsižvelsgime į jūsų norus ir pasiūlymus.
Jau įvykę konkursai:
1. Aš mama ir saulė. 2. Juokingiausia augintinio nuotrauka. 3. Gražiausia vasaros akimirka. 4. Šventiškiausia akimirka. 5. Aš ir rudeniniai lapai. 6. Plačiausia šypsena. 7. Kaip gera žiemą. 8. Keisčiausia vaiko miego poza. 9. Rankų darbo atvirukas. 10. Vaikiškas atvirukas. 11. Rudeniui atėjus. 12. 4 metų laikų logotipai (fotošopas). 13. Kalėdinė eglutė. 14. Dekupažas "žiema žiemužė". 15. Foto ir kulinarijos konkursas. 16. Rankdarbių konkursas "Su meile mylimam žmogui". 17. Velykos, velykos, velykos...". 18. Vieno kąsnio konkursas. 19. Kepu kepu tortukus 20. Foto konkursas su "macro" funkcija. 21. Atvirukas kitaip. 22. Karūna 23. Kai niekas nemato 24. Montažas žiemos tema 25. Užrašas 2013 25. Kalendorius 2013 26. Atvirukų konkursas "Tau mamyte" 27. Kulinarijos konkursas
|
|
| |
Atile | Data: Trečiadienis, 2012-09-05, 11:39 AM | Žinutė # 166 |
forumo siela
| raska, kad vaikai skirtingi tai čia aišku, dėl to ir atsiklausiu, bet kad pasišaipė galėjai ir nerašyti
Matau bent 5 vaikučiai bus, tai jau šis tas tai ir pabandom, kaip gausis taip vyresniukams sugalvosim kokį kitą konkursiuką...
arba
Quote (Nicole) Mergytes puosti karuna,o berniokams-domino akinius ar pan.Gal ivairiau butu?
arba jei tik noras yra galime daryti betkokią karūną: princesės, žmogaus voro, domino akiniai ir t.t. būtų plačiau ir gal įdomiau
Asju, dėl prizo neapsigalvojai?
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
Nicole | Data: Trečiadienis, 2012-09-05, 11:45 AM | Žinutė # 167 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3012
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 9
| Atile, gal tema"Mano mylimas herojus(-e)"...ir lai vaikai savo puosmenas ta tema daro?Arba cia jau vyresniems labiau tinka?
Jei negali myleti tu,kurie toli,mylek tuos,su kuriais esi!
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2012-09-05, 12:07 PM | Žinutė # 168 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (Atile) arba jei tik noras yra galime daryti betkokią karūną: princesės, žmogaus voro, domino akiniai ir t.t. būtų plačiau ir gal įdomiau taip manau geriau!
|
|
| |
Atile | Data: Trečiadienis, 2012-09-05, 12:10 PM | Žinutė # 169 |
forumo siela
| Quote (Nicole) Atile, gal tema"Mano mylimas herojus(-e)"..
aš užžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž manau tinka įvairaus amžiaus, vistiek visi neapseis be mamyčių pagalbos. Mamytės kam reikės iškirps formą, minčių duos, mažyliai galės nuspalvinti. Galime praplėsti iki begalybės šį karūnos konkursą. Galima juk daryti ir pvz savo artėjančiam gimtadieniui karūną su skaičiuku. man jau mintys liejasi laisvai rėžkit savo nuomones
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2012-09-05, 12:31 PM | Žinutė # 170 |
forumo senbuvė
| Quote (Atile) Quote (Nicole) Atile, gal tema"Mano mylimas herojus(-e)".. Quote (Atile) Galima juk daryti ir pvz savo artėjančiam gimtadieniui karūną su skaičiuku. man jau mintys liejasi laisvai rėžkit savo nuomones jau zinau maniske ka darytu-peppa pig
|
|
| |
Nicole | Data: Trečiadienis, 2012-09-05, 12:41 PM | Žinutė # 171 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3012
Apdovanojimai: 18
| Quote (krla) darytu-peppa pig kas cia per padaras?
Jei negali myleti tu,kurie toli,mylek tuos,su kuriais esi!
|
|
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2012-09-05, 12:44 PM | Žinutė # 172 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| Quote (Nicole) kas cia per padaras? juokas1 paršelis
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2012-09-05, 12:46 PM | Žinutė # 173 |
forumo senbuvė
| Quote (Nicole) kas cia per padaras? aga,kiaulyte peppa lietuviskai butu,is filmuko
|
|
| |
asju | Data: Trečiadienis, 2012-09-05, 4:59 PM | Žinutė # 174 |
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
| Quote (Atile) Asju, dėl prizo neapsigalvojai? neapsigalvojau, paskirsiu priza tik man rupi del prizo koks vaiku didziausias amzius bus dalyvaujancios?
|
|
| |
rasa85 | Data: Trečiadienis, 2012-09-05, 6:02 PM | Žinutė # 175 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| maniskei beveik sakykim 7
|
|
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 3:26 AM | Žinutė # 176 |
forumo senbuvė
| darbe pagalvojau,kad visada tik konkursai buna,o kodel nepadarius siaip parodos,be priziniu vietu? galetu buti vaiku piesiniu paroda ''as ir mano seima''(asju mingaile jau puikiai parode),ir pan... o kiekviena mama savo dalyvavusiam vaikui uz pastangas gali koki sokolada ar dar ka nupirkti.konkurse vienas kitas vaikas laimi,o cia butu laimetojais visi
Message edited by krla - Ketvirtadienis, 2012-09-06, 3:26 AM |
|
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 8:02 AM | Žinutė # 177 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| Quote (krla) o kodel nepadarius siaip parodos,be priziniu vietu? galetu buti vaiku piesiniu paroda ''as ir mano seima''(asju mingaile jau puikiai parode),ir pan... o kiekviena mama savo dalyvavusiam vaikui uz pastangas gali koki sokolada ar dar ka nupirkti.konkurse vienas kitas vaikas laimi,o cia butu laimetojais visi buckis1 puiki mintis
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 8:44 AM | Žinutė # 178 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Quote (krla) darbe pagalvojau,kad visada tik konkursai buna,o kodel nepadarius siaip parodos,be priziniu vietu? galetu buti vaiku piesiniu paroda ''as ir mano seima''(asju mingaile jau puikiai parode),ir pan... o kiekviena mama savo dalyvavusiam vaikui uz pastangas gali koki sokolada ar dar ka nupirkti.konkurse vienas kitas vaikas laimi,o cia butu laimetojais visi Manau, kad liuks mintis beto juk butu galima koki sabloniuka, sokolado padaryti, kad butu nuo forumo prizas ir kiekviena atsispausdinus padovanotu arba koki diploma, kad dalyvavo tokioje parodoje ir pan..
|
|
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 12:53 PM | Žinutė # 179 |
forumo senbuvė
| Quote (katcia) beto juk butu galima koki sabloniuka, sokolado padaryti, kad butu nuo forumo prizas ir kiekviena atsispausdinus padovanotu arba koki diploma, kad dalyvavo tokioje parodoje ir pan.. va va super! vaikui butu didziule paskata toliau ka nors daryti
|
|
| |
vyras25 | Data: Ketvirtadienis, 2012-09-06, 1:03 PM | Žinutė # 180 |
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 3
Apdovanojimai: 0
Reputacija: 0
| mes noretume sudalyvauti "Kaip gera žiemą."
|