...
 Nėštukių užeigėlė - Page 73 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: katcia  
Nėštukių užeigėlė
asjuData: Sekmadienis, 2012-03-25, 10:32 PM | Žinutė # 1
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
Ši temelė skirta mūsų nėštukėms, pasidalinti išgyvenimais, patirtimi. Kalbėtis apie kūdikėlių spyrius ir kitus malonius dalykus.

MŪSŲ NĖŠTUKĖS

Mūsų mažiausieji

ASJU stebukliukas sulauktas geguzes 17d.
BURBULIUKAS stebukliukas sulauktas birželio 6d.
AUSROTEA stebukliukas sulauktas rugsėjo 11d.
SANDRULIA stebukliukas sulauktas rugsėjo 13d.
KATCIA stebukliukas sulauktas lapkričio 10d.

Saulytės stebukliukas sulauktas 2013 m sausio 9 d.
1 men. - 1-4 sav.
2 men. - 5-8 sav.
3 men. - 9-13 sav.
4 men. - 14-17 sav.
5 men. - 18-22 sav.
6 men. - 23-27 sav.
7 men. - 28-31 sav.
8 men. - 32-35 sav.
9 men. - 36-40 sav.

Naudingos nuorodos

Vaisiaus dydis pagal savaites
Nėštumo kalendorius (kas savaitė)
Taip vystosi vaikelis...
Nėštumas ir vaistai
Nėštukių bėdos
Maistas ir nėštumas

dikaData: Pirmadienis, 2012-10-08, 6:32 PM | Žinutė # 1081
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Reputacija: 19
Quote (Gabiska)
bet čiulptuką pasiimk, o jei vaikiukui reikės, mano sesei jis labai pravertė.

butinai !!! nes nereiks neduosi, o as labai jo nenorejau , tai rikdziau vaika turbut savaite gedaaa o gyditoja poto pasake, jis ir isciuose nyksti ciulpe, o dabar nieks pakaitalo neduoda gedaaa

FaCeBooK

katciaData: Pirmadienis, 2012-10-08, 6:48 PM | Žinutė # 1082
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
aciu mergaites uz patirties pasidalinima buckis1 buckis1 perpus sumazinau savo sarasiuka juokas1 juokas1 juokas1

KrlaData: Pirmadienis, 2012-10-08, 6:50 PM | Žinutė # 1083
forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Quote (katcia)
aciu mergaites uz patirties pasidalinima perpus sumazinau savo sarasiuka

as veziaus soske,o ji neeme juokas1 taip ir nemoka po siai dienai jos ciulpti juokas1

katciaData: Pirmadienis, 2012-10-08, 8:08 PM | Žinutė # 1084
forumo tauškutė
Quote (krla)
as veziaus soske,o ji neeme juokas1 taip ir nemoka po siai dienai jos ciulpti

as tai sakiau grusiu per prievarta soske, kad ramybe butu juokas1 juokas1

KrlaData: Pirmadienis, 2012-10-08, 8:45 PM | Žinutė # 1085
forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Quote (katcia)
as tai sakiau grusiu per prievarta soske, kad ramybe butu

grudau ir as,bet ji laimejo juokas1

dikaData: Pirmadienis, 2012-10-08, 8:48 PM | Žinutė # 1086
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Reputacija: 19
Quote (krla)
grudau ir as,bet ji laimejo

ot kokios juokas1 o as atvirksciai norejau padaryt, bet neisejo juokas1 bet suejo mano berneliui 1 metai ir atemiau gedaaa pelyte pragrauze skyle ir nebereikejo, uztat visus vesdavosi i virtuve ir rodydavo kur ale po saldytuvu pele gyvena juokas1

FaCeBooK

katciaData: Pirmadienis, 2012-10-08, 8:58 PM | Žinutė # 1087
forumo tauškutė
Quote (dika)
ot kokios juokas1 o as atvirksciai norejau padaryt, bet neisejo juokas1 bet suejo mano berneliui 1 metai ir atemiau gedaaa pelyte pragrauze skyle ir nebereikejo, uztat visus vesdavosi i virtuve ir rodydavo kur ale po saldytuvu pele gyvena

o as is savo bernuzelio irgi atemiau po metu.. keliavom miske grybaut ir "pametem" juokas1 juokas1 ot tos mamos kokios blogos... juokas1 juokas1 juokas1

asjuData: Antradienis, 2012-10-09, 7:35 AM | Žinutė # 1088
forumo tauškutė
Quote (Sandrulia7)
Leliukui: pampersukų (apie 15vnt, tikrai ne daugiau), drėgnos servetėlės, kaldrytę, drabužėlių po kelis tik, būtinai vilnones kojinytes, kepurytę, pirštinytes. Jokių čiulptukų, buteliukų neėmiau, o ir nereikėjo... Mano mažoji iki dabar spjauna velniop čiulptuką Daugaiu net nepamenu ką ėmiau leliukui, tai turbūt bus ir viskas. O sau: naktinukas, patogius drabužius apsirengti antrai dienai, tapkes, kelnaičių, paketų, keletą palučių, rankšluostį, WC popieriaus, kojines...

pampersiuku visa pakeli sunaudojom,per diena po min 10 pampiu sueidavo juokas1 kaldryte duos ligoninej net neleido savo nestis mum, drabuzeliu prireike nemazai nes apsivarydavo per sonus, pirstinyciu nedejau isvis nes palatoj buo silta gydytoja sakenedet, o kepuryte reikalinga bus mirkt ciulptuko gydytojai draudzia, nors daviau saviskiui bet slepiau, ir seip pirmom dienom nepatartina nes vaikas turi ismokt normaliai zyst krutine. o sau tai as dar imiau multimam komprsiuku kad kai vaikutis nugrauzia greiciau sugytu speneliai, tai nuo pat pirmos dienos gydytis pradejau ir greiciau sugijo mirkt

Sandrulia7Data: Antradienis, 2012-10-09, 8:05 AM | Žinutė # 1089
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Quote (asju)
pampersiuku visa pakeli sunaudojom,per diena po min 10 pampiu sueidavo

Tai tu ir po operacijos buvai, ilgiau ligoninėje reikėjo būti, o aš 13d pagimdžiau, o 14d jau namie buvau ir dar parsivežiau pamperių atgal mirkt

Quote (asju)
kaldryte duos ligoninej net neleido savo nestis mum,

Pas mus tai kai davė kaldrytę, tai ten tik pavadinimas... Be savo tai būtų mažiukė sušalusi gedaaa

Quote (asju)
drabuzeliu prireike nemazai nes apsivarydavo per sonus

o čia tai gal pampersai buvo 1 numeriuko... Aš tai visada savo draugėms ir pati pirkau ir patariu pirkti iškart 2 dydį, nes vaikai gimsta didesni (dažniausia), o tada ir būna, kad apsivaro šonus, nes tai man iškart ženklas, kad pampersų didesnių reikia angeliuke Čia jau mano patirtis auginant Donatuką, nes jis būdavo apsivaro iki ausų juokas1 juokas1 juokas1 juokas1

Quote (asju)
ciulptuko gydytojai draudzia, nors daviau saviskiui bet slepiau

pas mus tai nedraudė, bet aš jo neturėjau ir man nereikėjo. Nors mano mama tai zirzėjo, kad reikia čiulptuko, bet... Kaip sakoma, aš labai klausau ką man sako kiti, bet darau pagal savo nuojautą juokas1 juokas1 juokas1

Sandrulia7Data: Antradienis, 2012-10-09, 8:07 AM | Žinutė # 1090
forumo senbuvė
Quote (katcia)
as is savo bernuzelio irgi atemiau po metu.. keliavom miske grybaut ir "pametem" juokas1 juokas1 ot tos mamos kokios blogos...

o man nereikėjo tokių pasakėlių Donatukui sekti, nes aš jam gal kokių 3 mėnesių norėjau pakeisti čiulptuką iš to paprasto į AVENT, nes gavome dovanų. O jis kai paėmė, kaip spjovė ir viskas. Nuo tos dienos nereikėjo čiulptuko. Matyt mano vaikinukas prieš silikonus jau nuo mažens juokas1 juokas1 juokas1 juokas1 juokas1

asjuData: Antradienis, 2012-10-09, 8:50 AM | Žinutė # 1091
forumo tauškutė
Quote (Sandrulia7)
Tai tu ir po operacijos buvai, ilgiau ligoninėje reikėjo būti, o aš 13d pagimdžiau, o 14d jau namie buvau ir dar parsivežiau pamperių atgal

tai tu issiprasei is ligonines taip greit, man geriau jau tegu pastebi vaikiuka tas tris dienas kad kokia gelta neilsystu ar kas gedaaa uztai kad viena diena buvai uztai tiek ir nereikejo, o mes per diena sunaudodavom pampersiuku 10vnt, o dydi pirkau as iskart 2 nes pirmas mum mazokas jau butu buves juokas1

katciaData: Antradienis, 2012-10-09, 9:24 AM | Žinutė # 1092
forumo tauškutė
Quote (asju)
tai tu issiprasei is ligonines taip greit, man geriau jau tegu pastebi vaikiuka tas tris dienas kad kokia gelta neilsystu ar kas gedaaa uztai kad viena diena buvai uztai tiek ir nereikejo, o mes per diena sunaudodavom pampersiuku 10vnt, o dydi pirkau as iskart 2 nes pirmas mum mazokas jau butu buves

kaip keista, kad kita diena isleido, nes vilniuj tai 2-3 paras laiko.. o su pirmu, tai tik ketvirta diena isleido pelyte tai sakiau nuprotesiu nuo tos aplinkos...
del pamperiuku tai pirkau ir as 2 dydi, nes pirmas ant ribos dazniausiai buna.. gedaaa

Quote (Sandrulia7)
Nuo tos dienos nereikėjo čiulptuko. Matyt mano vaikinukas prieš silikonus jau nuo mažens

saunuolis vyras, prie naturalumo iskart juokas1 juokas1 juokas1

Sandrulia7Data: Antradienis, 2012-10-09, 9:55 AM | Žinutė # 1093
forumo senbuvė
Quote (asju)
tai tu issiprasei is ligonines taip greit, man geriau jau tegu pastebi vaikiuka tas tris dienas

apsimelavau šiek tiek gedaaa gedaaa Man vis atrodo, kad pagimdžiau penktadienį, o juk pagimdžiau ketvirtadienį... gedaaa gedaaa gedaaa Ir dar prisiminiau, kad neišleidžia be dviejų parų, nes reikia kraują iš kulniuko imti kai praeina dvi paros... Tai mano atbūta dvi paros gedaaa gedaaa gedaaa

burbuliukasData: Trečiadienis, 2012-10-17, 9:07 AM | Žinutė # 1094
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 4160
Reputacija: 4
Quote (Sandrulia7)
Ir dar prisiminiau, kad neišleidžia be dviejų parų, nes reikia kraują iš kulniuko imti kai praeina dvi paros...

o as 15.12 pagimdziau, o 19.30 jau namo keliavau juokas1 juokas1 juokas1 o krauja is kulniuko pas mus i namus ateina paimt mirkt

Kaip pilvukai auga? angeliuke

Sandrulia7, asju, kaip vaikuciai auga? angeliuke

katciaData: Trečiadienis, 2012-10-17, 10:38 AM | Žinutė # 1095
forumo tauškutė
Quote (burbuliukas)
Kaip pilvukai auga?

oj jau sunku pelyte pelyte pradejo matyt nerva koki spaust, nes desine koja visai atima, tirpsta, paeit negaliu verkiu verkiu
jau noriu kad greiciau gimtu, nes jau kancia darosi... pelyte

kaip saulyte laikosi?... ar viskas gerai?... gedaaa

Search:

Copyright MyCorp © 2025