...
 Nėštukių užeigėlė - Page 56 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: katcia  
Nėštukių užeigėlė
asjuData: Sekmadienis, 2012-03-25, 10:32 PM | Žinutė # 1
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
Ši temelė skirta mūsų nėštukėms, pasidalinti išgyvenimais, patirtimi. Kalbėtis apie kūdikėlių spyrius ir kitus malonius dalykus.

MŪSŲ NĖŠTUKĖS

Mūsų mažiausieji

ASJU stebukliukas sulauktas geguzes 17d.
BURBULIUKAS stebukliukas sulauktas birželio 6d.
AUSROTEA stebukliukas sulauktas rugsėjo 11d.
SANDRULIA stebukliukas sulauktas rugsėjo 13d.
KATCIA stebukliukas sulauktas lapkričio 10d.

Saulytės stebukliukas sulauktas 2013 m sausio 9 d.
1 men. - 1-4 sav.
2 men. - 5-8 sav.
3 men. - 9-13 sav.
4 men. - 14-17 sav.
5 men. - 18-22 sav.
6 men. - 23-27 sav.
7 men. - 28-31 sav.
8 men. - 32-35 sav.
9 men. - 36-40 sav.

Naudingos nuorodos

Vaisiaus dydis pagal savaites
Nėštumo kalendorius (kas savaitė)
Taip vystosi vaikelis...
Nėštumas ir vaistai
Nėštukių bėdos
Maistas ir nėštumas

KrlaData: Pirmadienis, 2012-09-03, 11:37 AM | Žinutė # 826
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
jei gydytojas pataria kad reikia,tai reikia,bet kad dabar jau cia MADOS reikalas pelyte tipo kam cia nervuotis,kankintis,jaudintis ir pan pelyte sugalvojo,kad tokia ir tokia diena nori kad gimtu ir nuvaziuoja kad isimtu pelyte skaitosi vaikas gime...tokie gime per ''prievarta'' manau neturi tikslaus horroskopo,nes jis nepasirinko ta diena gimti.dazniausiai dabar cezari daro del skausmo baimes ir del baimes sustoreti... saule viena bendradarbe sugalvojo,kad rugsejo 1 nori vaiko ir turi saule ka as zinau,as galima sakyt didziuojuosi,kad pati gimdziau,ie zinau kas tas yra gimdymas...

burbuliukasData: Pirmadienis, 2012-09-03, 11:42 AM | Žinutė # 827
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 4160
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 4
Quote (krla)
as galima sakyt didziuojuosi,kad pati gimdziau,ie zinau kas tas yra gimdymas...

ir as gedaaa man net pyktis buvo paemes,kai vyro brolio zmona du vaikus turi ir su abiem cezari jai dare,o ji mane mokina,aiskina kas ir kaip per gimdyma buna pelyte pelyte

JarminaData: Pirmadienis, 2012-09-03, 11:44 AM | Žinutė # 828
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
Reputacija: 1
Quote (Sandrulia7)
aš pati manau, kad nerimauju tik dėl to, kad nepasikartotų kaip pirmą kartą... gandras gandras gandras Bet šiaip viską priimu normaliai, jau laukiu nesulaukiu kada pasimatysim su leliuku gandras gandras gandras gandras

Antras gimdymas turėtų būti lengvesnis. gedaaa

Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo.
(G.G.Marquez)

JarminaData: Pirmadienis, 2012-09-03, 11:46 AM | Žinutė # 829
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
Reputacija: 1
Su cezariu tai jo, db mados reikalas. Va uk man ir patinka, kad už natūralumą, jei jau mato, kad nieko neišeis, tai cezaris. Abu vaikus pagimdžiau pati gana lengvai ir greitai.

Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo.
(G.G.Marquez)

asjuData: Pirmadienis, 2012-09-03, 11:48 AM | Žinutė # 830
forumo tauškutė
As ir didziuojuos kad pirmoji patio gime naturaliai, bet mazylsi va gaila kad po cezario pjuvio, o kaip as jo nenorejau, is pradziu man sake kad j darys nes placenta denge kakleli, poto ji pasitrauke jau dziaugiaus kad valio nebus cezario, bet va vistiek prireike, o mazyli tai daktarai priversinai norejo jau iskrapstyt nes jis pernesiotas jau buvo, nors veikla jau buvo prasidejus buvo 5cm atsovere bet toliau nieko nevyko tai prakirpo vandenis po kuriu kirpimo atsoduriau operacinej, is dalies tai dziaugiuos kad jie pats nenubego nes taa kazi kaip viskas butu baigesi gedaaa

Sandrulia7Data: Pirmadienis, 2012-09-03, 11:57 AM | Žinutė # 831
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Quote (krla)
dabar cezari daro del skausmo baimes ir del baimes sustoreti...

o prie ko čia sustorėti? gedaaa gedaaa gedaaa Baimė tai suprantu, o sustorėjimas... ką, darydami cezarį pašalina ir riebalų perteklių? juokas1 juokas1 juokas1 juokas1 juokas1 Na tada aš tikrai norėčiau juokas1 juokas1 juokas1

Quote (Jarmina)
Antras gimdymas turėtų būti lengvesnis.

Man ir pirmas nepasakyčiau, kad sunkus buvo, tik pasekmės skaudžios šiek tiek, nes per didelis leliukas buvo... Daktarai buvo mūsų giminės daugiau nei puse metų... Va to aš nenorėčiau... saule saule saule

KrlaData: Pirmadienis, 2012-09-03, 12:17 PM | Žinutė # 832
forumo senbuvė
Quote (Sandrulia7)
o prie ko čia sustorėti? Baimė tai suprantu, o sustorėjimas...

klubai isplateja gedaaa

Sandrulia7Data: Pirmadienis, 2012-09-03, 12:21 PM | Žinutė # 833
forumo senbuvė
Quote (krla)
klubai isplateja

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gedaaa gedaaa gedaaa gedaaa Aš kažkaip apie tai nepagalvojau, nes kai pas mane jie ir taip kaip plačiausios durys, tai nelabai ir sureikšminu juokas1 juokas1 juokas1 juokas1 juokas1

asjuData: Pirmadienis, 2012-09-03, 12:22 PM | Žinutė # 834
forumo tauškutė
Quote (krla)
klubai isplateja

o vat sitas dalykas ne nuo naturalaus gimdymo isplateja, o artejant nestumo pabaigai jie patys pradeda plestis ir cezario pjuvis situo klausimu nepades gedaaa

Sandrulia7Data: Pirmadienis, 2012-09-03, 12:26 PM | Žinutė # 835
forumo senbuvė
Quote (asju)
vat sitas dalykas ne nuo naturalaus gimdymo isplateja, o artejant nestumo pabaigai jie patys pradeda plestis ir cezario pjuvis situo klausimu nepades

man ir kažkodėl keistai tie klubai ir cezaris... Pirmą kartą kažkaip išgirdau gedaaa gedaaa gedaaa

asjuData: Pirmadienis, 2012-09-03, 12:31 PM | Žinutė # 836
forumo tauškutė
Quote (Sandrulia7)
man ir kažkodėl keistai tie klubai ir cezaris... Pirmą kartą kažkaip išgirdau

nuo nestumo viduripo pradeda klubai plestis, man taip su matuku buvo net skaudejo juos iki pat nestumo galo, kol negime vaikinas, tai man gydytoja sake kad klubai pleciasi uztai ir skauda kaikuriom perdau prasiplecia ir tada neleidzia paciom net gimdyt nes gali isnirt, o tada ilgas gydymas lovoje gulint, bet juos turi labai skaudet, uoj atsimenu man kaip skaudejo sakes, vos is lovos islipdavau pelyte o seip kai esu patyrus abu gimdymo budus rinkciausi net nezianu kuri jei leistu saule tas naturalaus gimdymo skausmas ir poto kai padeda ta maza gniuzuleli tau ant pilvo na tiesiok nepakartojama akimirka, o cezaris, juk uzmingi, na mano atveju, o kad ir neuzmingi tai tik trumpam parodo ir isnesa vaikiuka, pvz as ji pamaciau tik po paros, jei mb nebutu nufotkines buciau net nezinojus kuris mano vaikas, atnese kaip is parduotuves, bet niekada nepamirsiu jo akiu ir to momento kai ji man atnese sesute, ji pirma karta pridejo prie krutines o jis man taip graziai tiesiai i akis ziurejo, nuo tada uzsimezge labai stiprus risys tarpo musu, bet to zvilgsnio visa savo gyvenima nepamirsiu saule tik tiek kad pries cezari jokio skausmo nejutau apsoliuciai, na po operacijos sunkaiu buvo atsigaut, tai jei lieptu rinktis tai tik naturalus gimdymas, aisku jie jokiu komplikaciju ir nerizikuot vaikucio bei savo sveikata gedaaa

KrlaData: Pirmadienis, 2012-09-03, 1:04 PM | Žinutė # 837
forumo senbuvė
Quote (asju)
o vat sitas dalykas ne nuo naturalaus gimdymo isplateja, o artejant nestumo pabaigai jie patys pradeda plestis ir cezario pjuvis situo klausimu nepades

o as esu girdejus kad tie klubai pleciasi nuo saremiu gedaaa kokia naivi buvau kai grizus po pirmo gimdymo uzsimaniau i savo ''mergaitiska'' sijona ilisti pelyte uzsimoviau tik iki puses piktas

asjuData: Pirmadienis, 2012-09-03, 2:38 PM | Žinutė # 838
forumo tauškutė
ne, nuo saremiu tik leliukas slenka zemyn nes ji gimda susitraukinedama stumia gedaaa juk saremis tai tik gimdos susitraukimas gedaaa

krla as ir i kaikurias kelnes nebeilindau juokas1 uztai va po matuko netik kad numeciau visa nestumo metu sukaupta svori bet ir dar pameciau 4kg begu bet nesimato kad buciu numetus nes pilvo oda tiek istampyta kad negaliu be korseto vaiksciot, kitaip isvis pilvas iskrenta verkiu

VijolėData: Pirmadienis, 2012-09-03, 3:20 PM | Žinutė # 839
forumo numylėtinė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
vat ką su tuo neklaužadu pilvu daryti pelyte pelyte pas mane po trečio liko nors neper didelis bet niekaip negaliu jo atsikratyti pelyte pelyte

facebook

katciaData: Pirmadienis, 2012-09-03, 3:29 PM | Žinutė # 840
forumo tauškutė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Quote (vijole1972)
vat ką su tuo neklaužadu pilvu daryti

Quote (asju)
nesimato kad buciu numetus nes pilvo oda tiek istampyta kad negaliu be korseto vaiksciot

mergaites, o jus po gimdymo dejotes korseta ar aptempencias kelnaites?... nes susiduriu su dviem nuomonem: vieni sako kad reikia, o kiti kaip tik kad geriau be... gedaaa

Search:

Copyright MyCorp © 2025