Nėštukių užeigėlė
|
|
asju | Data: Sekmadienis, 2012-03-25, 10:32 PM | Žinutė # 1 |
 forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
| Ši temelė skirta mūsų nėštukėms, pasidalinti išgyvenimais, patirtimi. Kalbėtis apie kūdikėlių spyrius ir kitus malonius dalykus. MŪSŲ NĖŠTUKĖS Mūsų mažiausieji ASJU stebukliukas sulauktas geguzes 17d. BURBULIUKAS stebukliukas sulauktas birželio 6d. AUSROTEA stebukliukas sulauktas rugsėjo 11d. SANDRULIA stebukliukas sulauktas rugsėjo 13d. KATCIA stebukliukas sulauktas lapkričio 10d. Saulytės stebukliukas sulauktas 2013 m sausio 9 d. 1 men. - 1-4 sav. 2 men. - 5-8 sav. 3 men. - 9-13 sav. 4 men. - 14-17 sav. 5 men. - 18-22 sav. 6 men. - 23-27 sav. 7 men. - 28-31 sav. 8 men. - 32-35 sav. 9 men. - 36-40 sav. Naudingos nuorodos Vaisiaus dydis pagal savaites Nėštumo kalendorius (kas savaitė) Taip vystosi vaikelis... Nėštumas ir vaistai Nėštukių bėdos Maistas ir nėštumas 
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2012-08-15, 5:30 PM | Žinutė # 676 |
 forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
| Quote (katcia) o Sandrulia7, gal tau pirmas leliukas?.. nea, jau turiu 4 metukų vaikinuką
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-08-15, 5:32 PM | Žinutė # 677 |
 forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Quote (Sandrulia7) nea, jau turiu 4 metukų vaikinuką o tai kaip pas mane ir maniskis pasake kad bus broliukas dar pries einant pas daktare, o as jam sakau, o jeigu sese, tai jis papriestaravo ir pasake kad bus brolis tai va, ko norejo ta ir gaus
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2012-08-15, 5:37 PM | Žinutė # 678 |
 forumo senbuvė
| Quote (katcia) o tai kaip pas mane aha, panašiai. Maniškis keliais mėnesiais jaunesnis
Quote (katcia) maniskis pasake kad bus broliukas dar pries einant pas daktare, o as jam sakau, o jeigu sese, tai jis papriestaravo ir pasake kad bus brolis o mes gana vėlai pasakėm vaikui, nes kai užsimindavome, tai labai prieštaravo, kad jam nieko nereikia, nes jis jau turi "sesę" (taip jis vadina savo pusseserę). Kažkaip bijojom jo reakcijos, bet vėliau kai pasakėm, tai gana nustebom, nes labai laukia LELIUKO. Neleidžiu niekam prikišti savo nuomonės, kad turės broliuką ar sesutę, nes kaip paskui aš paaiškinsiu vaikui, kad gimė broliukas, o visi sakė, kad sesutė ir atvirkščiai Tai vat pas mus laukiamas LELIUKAS
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2012-08-15, 5:38 PM | Žinutė # 679 |
 forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
| Quote (Sandrulia7) Neleidžiu niekam prikišti savo nuomonės, kad turės broliuką ar sesutę, nes kaip paskui aš paaiškinsiu vaikui, kad gimė broliukas, o visi sakė, kad sesutė ir atvirkščiai Tai vat pas mus laukiamas LELIUKAS labai teisingai bus staigmena
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2012-08-15, 5:41 PM | Žinutė # 680 |
 forumo senbuvė
| Quote (krla) labai teisingai mano močiutė labai vis bando Donatukui primesti mintį, kad bus sesė... Vis apie ją ir girdžiu, tai teko net barti močiutę, bet žiūriu jis vis tiek neklauso Mano vaikas yra jau toks, jei jam pasakei, kad eis į darželį, tai ir turi vesti; jei pasakei, kad bus sesė, tai ir pirk mergaitiškus drabužėlius Vien dėl to man nesinori, kad kiti savo spėliojimus mėtytų vaikui
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-08-15, 5:45 PM | Žinutė # 681 |
 forumo tauškutė
| Quote (Sandrulia7) o mes gana vėlai pasakėm vaikui, nes kai užsimindavome, tai labai prieštaravo, kad jam nieko nereikia, nes jis jau turi "sesę" (taip jis vadina savo pusseserę). maniskis tai prase pas teti seses arba brolio, tad greitai pasakem (gal kai buvo 4men) tai labai dziaugesi tuom mums irgi visi prikisinejo kad bus sese (vis tie spejimai, is pilvo formos, is valgymo ir pan...) bet nepasitvirtino nei vieno spejimas
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2012-08-15, 5:47 PM | Žinutė # 682 |
 forumo senbuvė
| Quote (katcia) mums irgi visi prikisinejo kad bus sese (vis tie spejimai, is pilvo formos, is valgymo ir pan...) bet nepasitvirtino nei vieno spejimas pas mane tai visi manau spėlioja tik taip, kaip patys nori
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-08-15, 5:48 PM | Žinutė # 683 |
 forumo tauškutė
| Quote (Sandrulia7) pas mane tai visi manau spėlioja tik taip, kaip patys nori bet is ties erzina speliojimai per juos poto itiki ir buna nusivylimai
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2012-08-15, 5:49 PM | Žinutė # 684 |
 forumo senbuvė
| aš tai vienodai jaučiuosi kaip ir su pirmu, vienodai gerai augu ir didėju, pilvo jau nepanešu ir skirtumas tik tas, kad pirmas gimė žiemą, tai nebuvo bėdų su batais, o dabar tai kaime vyro batais vaikštau, o mieste dar šiaip ne taip į labiausia pratampytus įlendu
|
|
| |
Krla | Data: Trečiadienis, 2012-08-15, 5:49 PM | Žinutė # 685 |
 forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
| Quote (katcia) bet nepasitvirtino nei vieno spejimas Quote (Sandrulia7) pas mane tai visi manau spėlioja tik taip, kaip patys nori tai dar ir mes forume paspeliosim kaip kiekviena karta
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2012-08-15, 5:50 PM | Žinutė # 686 |
 forumo senbuvė
| Quote (katcia) bet is ties erzina speliojimai piktas per juos poto itiki ir buna nusivylimai man jei pasako, kad reiktų ar gerai būtų sakykim mergytė, tai dar nieko, bet jei varo "Bus mergytė, pirk šias ružavas kelnytes..." Na tada tikrai norisi pasakyti riebiau
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2012-08-15, 5:52 PM | Žinutė # 687 |
 forumo senbuvė
| Quote (krla) dar ir mes forume paspeliosim kaip kiekviena karta juokas1 kažkaip po asju ir burbuliuko su spėjimais nurimote
Manęs su katcia, ir ausrotea Jūsų spėliojimai dar nepasiekė
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-08-15, 6:03 PM | Žinutė # 688 |
 forumo tauškutė
| Quote (Sandrulia7) aš tai vienodai jaučiuosi kaip ir su pirmu, vienodai gerai augu ir didėju, pilvo jau nepanešu ir skirtumas tik tas, kad pirmas gimė žiemą, tai nebuvo bėdų su batais, o dabar tai kaime vyro batais vaikštau, o mieste dar šiaip ne taip į labiausia pratampytus įlendu o man tai visiskai du skirtingi nestumai, su pirmu toletas buvo geriausias draugas, nieko nevalgiau, pilvukas buvo grazus, pati sau buvau grazi, o db jauciaus visa laika puikiai, valgau bet ka (saldumynus ypac ), pilvas issipletes i sonus, kazkoks beformis, ir pati kaip pabaisa vaikstau, perbalus, apsispuogavus, i save megaliu net paziuret
Quote (krla) tai dar ir mes forume paspeliosim kaip kiekviena karta speliokit ir pabukit raganos Quote (Sandrulia7) man jei pasako, kad reiktų ar gerai būtų sakykim mergytė, tai dar nieko, bet jei varo "Bus mergytė, pirk šias ružavas kelnytes..." Na tada tikrai norisi pasakyti riebiau oj cia tai tragedija, uzvozt maza butu Quote (Sandrulia7) Manęs su katcia, ir ausrotea Jūsų spėliojimai dar nepasiekė dar nepasieke, bet jei foto pamatytu pilvuku, tai manau greit pradetu speliot
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Trečiadienis, 2012-08-15, 6:08 PM | Žinutė # 689 |
 forumo senbuvė
| Quote (katcia) jei foto pamatytu pilvuku, tai manau greit pradetu speliot bet ar ten jau taip tie pilvai ir pasako
Quote (katcia) perbalus, apsispuogavus, i save megaliu net paziuret aš tai lygiai vienodai be spuogų, lygiai tas pats su valgymu, lygiai tie patys kg...
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2012-08-15, 6:16 PM | Žinutė # 690 |
 forumo tauškutė
| Quote (Sandrulia7) aš tai lygiai vienodai be spuogų, lygiai tas pats su valgymu, lygiai tie patys kg.. tai va pasirodo nieko doro is tu speliojimu beto ir is tu bandymu pagamint mergaite, naudojaus gal 7 budais ir deja nepasitvirtino, vadinas, kaip dievo duota tai jau tep ir bus
|
|
| |
|