Nėštukių užeigėlė
|
|
asju | Data: Sekmadienis, 2012-03-25, 10:32 PM | Žinutė # 1 |
 forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
| Ši temelė skirta mūsų nėštukėms, pasidalinti išgyvenimais, patirtimi. Kalbėtis apie kūdikėlių spyrius ir kitus malonius dalykus. MŪSŲ NĖŠTUKĖS Mūsų mažiausieji ASJU stebukliukas sulauktas geguzes 17d. BURBULIUKAS stebukliukas sulauktas birželio 6d. AUSROTEA stebukliukas sulauktas rugsėjo 11d. SANDRULIA stebukliukas sulauktas rugsėjo 13d. KATCIA stebukliukas sulauktas lapkričio 10d. Saulytės stebukliukas sulauktas 2013 m sausio 9 d. 1 men. - 1-4 sav. 2 men. - 5-8 sav. 3 men. - 9-13 sav. 4 men. - 14-17 sav. 5 men. - 18-22 sav. 6 men. - 23-27 sav. 7 men. - 28-31 sav. 8 men. - 32-35 sav. 9 men. - 36-40 sav. Naudingos nuorodos Vaisiaus dydis pagal savaites Nėštumo kalendorius (kas savaitė) Taip vystosi vaikelis... Nėštumas ir vaistai Nėštukių bėdos Maistas ir nėštumas 
|
|
| |
raska | Data: Šeštadienis, 2012-07-07, 6:12 AM | Žinutė # 556 |
 forumo siela
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (krla) jei jau uzkibo-tai aisku,ka dievas duos tas ir bus,o jei gali paplanuoti-visai normalu noreti to,ko dar neturi...juk galimas daiktas,jog kitas vaikas bus paskutinis vaikas,gerai kam pasiseka ir turi poryte,o kai turi du berniukus,labai suprantama,kad norisi mergaites...as uz tai,ir nieko blogo tame nematau si karta tikrai noretusi mergaites,bet man su tom mergaitem baisu,gal ju mums su sese nelemta tureti nes esam abi savo mergaites palidojusios ir abiem po tu ivykiu gime po berniuka tai zinok cia ar cia likimas ar genai,ar dar kas nors
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
burbuliukas | Data: Šeštadienis, 2012-07-07, 10:11 AM | Žinutė # 557 |
 forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 4160
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 4
| Quote (krla) jei jau uzkibo-tai aisku,ka dievas duos tas ir bus,o jei gali paplanuoti-visai normalu noreti to,ko dar neturi...juk galimas daiktas,jog kitas vaikas bus paskutinis vaikas,gerai kam pasiseka ir turi poryte,o kai turi du berniukus,labai suprantama,kad norisi mergaites...as uz tai,ir nieko blogo tame nematau ir as nematau,tik netikiu tokiais visokiais skaiciavimais
Quote (krla) 3 men kaip nera dienu??? oho,juk ne trys dienos,kazkoks lyg ir paaiskinimas,priezastis tam turetu buti... nu tikrai kazkaip nenormalu.... gal daktare ne kokia pasitaike pabandyk pas kita nueit
|
|
| |
burbuliukas | Data: Šeštadienis, 2012-07-07, 10:14 AM | Žinutė # 558 |
 forumo tauškutė
| Quote (raska) si karta tikrai noretusi mergaites,bet man su tom mergaitem baisu,gal ju mums su sese nelemta tureti nes esam abi savo mergaites palidojusios ir abiem po tu ivykiu gime po berniuka tai zinok cia ar cia likimas ar genai,ar dar kas nors tik jei jau nuspresit daryt lelyte,vyk visas tas blogas mintis salin viskas gyvenime atsitinka ne siaip sau,kas buvo tas buvo..... o dabar jokiu blogu minciu,tik teigiamas nusiteikimas As jau laukiu geru ziniu is taves sekmes gamyboj
|
|
| |
diskoferis | Data: Šeštadienis, 2012-07-07, 11:30 AM | Žinutė # 559 |
 pažįstama
Žinutės: 784
Apdovanojimai: 3
Reputacija: 1
| Quote (krla) 3 men kaip nera dienu??? na as irgi galvojau kad jau gydytojai kazko imsis, bet kaip matot liepe ir 4 menesio palaukti
|
|
| |
Krla | Data: Šeštadienis, 2012-07-07, 4:24 PM | Žinutė # 560 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (diskoferis) na as irgi galvojau kad jau gydytojai kazko imsis, bet kaip matot liepe ir 4 menesio palaukti o tu pati nebandei namie testo daryti? as nusipirkciau ta skaitmenini,kur parodo kiek laiko nescia...maza kas..gal koki slapuka augini
|
|
| |
burbuliukas | Data: Šeštadienis, 2012-07-07, 7:55 PM | Žinutė # 561 |
 forumo tauškutė
| Quote (krla) .maza kas..gal koki slapuka augini
|
|
| |
raska | Data: Šeštadienis, 2012-07-07, 9:47 PM | Žinutė # 562 |
 forumo siela
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
| Quote (burbuliukas) As jau laukiu geru ziniu is taves oi cia tik mano vienos dar apmastymai,dar nekalbejau su vy
Rasos saldainių karalystė
|
|
| |
diskoferis | Data: Šeštadienis, 2012-07-07, 9:50 PM | Žinutė # 563 |
 pažįstama
| Quote (krla) o tu pati nebandei namie testo daryti? as nusipirkciau ta skaitmenini,kur parodo kiek laiko nescia...maza kas..gal koki slapuka augini nebandziau bet kartu ir netikiu kad kazkas pasislepes gyvena nes geriu kontraceptines,tiesiog pakeite man gydytoja kontraceptines nes nuo tu kur geriau pries tai labai galva skaudedavo ..nezinau ziuresiu darkolkas nenoriu visai nutraukti kontraceptiniu ir medu pradet laizyti per stiklaini
|
|
| |
Krla | Data: Šeštadienis, 2012-07-07, 10:26 PM | Žinutė # 564 |
 forumo senbuvė
| Quote (diskoferis) nezinau ziuresiu darkolkas nenoriu visai nutraukti kontraceptiniu ir medu pradet laizyti per stiklaini as nenorejau nei to nei to,todel pasirinkau pleistra
|
|
| |
diskoferis | Data: Sekmadienis, 2012-07-08, 0:40 AM | Žinutė # 565 |
 pažįstama
| Quote (krla) as nenorejau nei to nei to,todel pasirinkau pleistra blin o sito dar nebandziau ,jau turejau impalnta ziedus tuos naudojau geriau 3 rusiu tabletes ir niekas netiko man. sakyk gal zinai ar pleistre daug hormonu, nes pas mane toks organizmas jei daug hormonu turi man galva plysta pusiau
|
|
| |
Krla | Data: Sekmadienis, 2012-07-08, 11:05 AM | Žinutė # 566 |
 forumo senbuvė
| Quote (diskoferis) blin o sito dar nebandziau ,jau turejau impalnta ziedus tuos naudojau geriau 3 rusiu tabletes ir niekas netiko man. sakyk gal zinai ar pleistre daug hormonu, nes pas mane toks organizmas jei daug hormonu turi man galva plysta pusiau oj,nezinau tokio dalyko,pasirinkau nes esu 'tingine' gerti tabletes,nenoriu skausmo kai ideda kazkoki implanta i ranka,ir t.t.be to jie brangus,todel daktareliai nelabai juos siulo,man buvo uzmete namioka,kad jie brangus,nelabai kas juos naudoja ir pan,bet jie juk nemokami,as nemoku uz juos,del manes gali kainuoti nors ir tukstanti
as naudoju EVRA ,paziurek internete,gal ir lietuviskai informacijos bus
|
|
| |
diskoferis | Data: Sekmadienis, 2012-07-08, 11:17 AM | Žinutė # 567 |
 pažįstama
| Quote (krla) as nemoku uz juos,del manes gali kainuoti nors ir tukstanti nu jo man irgi sis malonumas nemokamas tai jauciu reiks nueiti pas gydytoja sakysiu dar situ nebandziau ,o jau kaina manes kolkas irgi nedomina aciu uz info eisiu paskaitinesiu ka raso apie jas
|
|
| |
Krla | Data: Sekmadienis, 2012-07-08, 2:48 PM | Žinutė # 568 |
 forumo senbuvė
| Quote (burbuliukas) ir as nematau,tik netikiu tokiais visokiais skaiciavimais bet pabandyti verta ,juk nieko nekainuoja,o gal...?
|
|
| |
auryte | Data: Pirmadienis, 2012-07-09, 6:40 PM | Žinutė # 569 |
 naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 176
Apdovanojimai: 2
Reputacija: 0
| Sveikos. As labai noriu leliuko, su vyru bandem praitoj savaitei, bet simptomu jokiu nejauciu. Girdejau kad gali buti nescia ir dar gali buti menesines ar kam tai buvo ? Pas mane kazkaip itartinai pilvukas astirado gal is seniau jau nescia esu Ar kam yra buve kad nejaustu jokiu simptomu ? Buciau nescia tik pirma karta tad labai idomu viskas
|
|
| |
Jarmina | Data: Pirmadienis, 2012-07-09, 6:54 PM | Žinutė # 570 |
 forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
| Na simptomų po savaitės tikrai nejausi, man suv sūnum buvo, kad pastojau, o dar vieną ciklą prasirgau. O pilvuko padidėjimas - ne simptomas, turi mausti krūtinę, ji padidėt, mėnesinės dingti, ima mieguistumas, paskui ir pykinti pradeda, erzina kvapai ir pan.
Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo. (G.G.Marquez)
|
|
| |
|