Nėštukių užeigėlė
|
|
asju | Data: Sekmadienis, 2012-03-25, 10:32 PM | Žinutė # 1 |
 forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
| Ši temelė skirta mūsų nėštukėms, pasidalinti išgyvenimais, patirtimi. Kalbėtis apie kūdikėlių spyrius ir kitus malonius dalykus. MŪSŲ NĖŠTUKĖS Mūsų mažiausieji ASJU stebukliukas sulauktas geguzes 17d. BURBULIUKAS stebukliukas sulauktas birželio 6d. AUSROTEA stebukliukas sulauktas rugsėjo 11d. SANDRULIA stebukliukas sulauktas rugsėjo 13d. KATCIA stebukliukas sulauktas lapkričio 10d. Saulytės stebukliukas sulauktas 2013 m sausio 9 d. 1 men. - 1-4 sav. 2 men. - 5-8 sav. 3 men. - 9-13 sav. 4 men. - 14-17 sav. 5 men. - 18-22 sav. 6 men. - 23-27 sav. 7 men. - 28-31 sav. 8 men. - 32-35 sav. 9 men. - 36-40 sav. Naudingos nuorodos Vaisiaus dydis pagal savaites Nėštumo kalendorius (kas savaitė) Taip vystosi vaikelis... Nėštumas ir vaistai Nėštukių bėdos Maistas ir nėštumas 
|
|
| |
kuge | Data: Sekmadienis, 2012-05-20, 8:56 AM | Žinutė # 361 |
 forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
| Quote (krla) dar ir tokie titulai yra?tai jei gimsta anuke-senelio zmona,ir jei anukas-mociute?kaip cia taip? Quote (burbuliukas) Jei gimsta berniukas tada yra senelis ir senelio zmona,o jei mergaite tai mociute ir mociutes vyras Quote (krla) a,geras,nezinojau pas mus tai baba vadina
Pas mus aukštatijoje yra taip vadinama - jei gimė berniukas ( kaip burbuliukas ir sakė) tampi senelio žmonas, o senelis seneliu. Jei gimė mergaitė tai tampi močiute, o senelis ne senelis , o tik močiūtės vyras. Baba vadina tik kaimuose, nes skamba žiauriai. Mingailė manęs niekada nevadino baba ( čia jau kaip vaikus mokai) Jei yra mamos mama tai ją vadina babyte, bet tik jau ne baba
|
|
| |
kuge | Data: Sekmadienis, 2012-05-20, 9:09 AM | Žinutė # 362 |
 forumo tauškutė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
| Quote (raska) kaip Mingaile reaguoja i broliuka? Quote (krla) aha,ir man idomu kaip mingaile reagavo i leliuka
Mingailė broliuko dar nematė, nes bijom vežti pas mamą - gali būti toks varjantas kad namo nebeiškrapštysi, labai pasiilgo mamos - vis kalba vakarais apie mamytę, tai lauksim kol grįš namo, tada ir pamatys, juolab kad ir mamytė niekur nebevažiuos
Vakar buvau pas Justę visą dieną, tai labai fainuolis tas mūsų Matukas, toks pustažandis turiu nuotraukytę telefone, bet negaliu į kompą ikelti nes neturiu laido Justė jau geriau jaučiasi, buvau pamiršusi pasakyti, kad mūsų Matukas gimė po ekstra cezario. Kai nuleido vandenis jis staiga persigalvojo ( nebenorėjo gimti ) ir persisuko šonu sukeldamas visiems didelį strioką. Justė tuoj pat buvo nugabenta į operacinę, nes Matukas vietoj galvutės bandė lauk kišti rankytę ( matyt norėjo pasižiūrėti koks oras ir ar verta jam lysti lauk ) Bet , ačiū dievui, viskas pavyko, visi sveiki ir Matukas, ir Justė. Tik ką kalbėjau su Juste telefonu - jau atsirado normalus pieniukas ( o buvo tik priešpienis) Vaikinukas jau pavalgo sočiai, buvo atėjusis gydytoja - apžiūrėjo Matuką ir sakė, kad jau gali keliauti namo, tik va neaišku ką pasakys gydytoja dėl Justės, bet tikimės kad viskas gerai ( nes kaip ir sakiau Justė jaučiasi gerai) ir tikimės kad paleis jau namučio pirmadienį Laukiam visi grįžtančių namo, o labiausiai tai Mingailė laukia mamytės su broliuku ( nors sakė kad ji pati važiuos pirkti brolio )
|
|
| |
jolitata | Data: Sekmadienis, 2012-05-20, 9:33 AM | Žinutė # 363 |
 forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
| Oi, žinau, ką tai reiškia. Man ir neplanuotai cezarį darė. Sveikatytės Justei.
|
|
| |
burbuliukas | Data: Sekmadienis, 2012-05-20, 10:29 AM | Žinutė # 364 |
 forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 4160
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 4
| kuge, smagu girdet,kad viskas gerai,kad abu sveikuciai laukiam nesulaukiam griztanciu
|
|
| |
Gintarė | Data: Sekmadienis, 2012-05-20, 6:17 PM | Žinutė # 365 |
 forumo tauškutė
Žinutės: 3217
Apdovanojimai: 8
Reputacija: 7
| Quote (kuge) vietoj galvutės bandė lauk kišti rankytę ( matyt norėjo pasižiūrėti koks oras ir ar verta jam lysti lauk
tai aisku kad reikia pasitikrint koks oras , kai pas mamyte gera ir silta... smagu kad jiems viskas gerai
Mano darbeliai
Laimė- kaip fotografijos negatyvas-akimirkos reikalas
|
|
| |
Vijolė | Data: Sekmadienis, 2012-05-20, 6:24 PM | Žinutė # 366 |
 forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| na kaip smagu girdėti, kad abu jaučiasi gerai laukiam sugrižtančios
facebook
|
|
| |
Gabiska | Data: Sekmadienis, 2012-05-20, 6:52 PM | Žinutė # 367 |
 forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
| Labai laukiam sugrįžtančių
Mano rankdarbių pasaulis
|
|
| |
Krla | Data: Sekmadienis, 2012-05-20, 7:15 PM | Žinutė # 368 |
 forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote (kuge) Pas mus aukštatijoje yra taip vadinama - jei gimė berniukas ( kaip burbuliukas ir sakė) tampi senelio žmonas, o senelis seneliu. Jei gimė mergaitė tai tampi močiute, o senelis ne senelis , o tik močiūtės vyras. Baba vadina tik kaimuose, nes skamba žiauriai. Mingailė manęs niekada nevadino baba ( čia jau kaip vaikus mokai) Jei yra mamos mama tai ją vadina babyte, bet tik jau ne baba o pas mus taip yra-jei vaiko tevai gyvena pas savo tevus,tai ta bus baba,o kita,pas kuria reikia vaziuot i svecius-ta mociute.nezinau kodel taip yra,as vadinau mamos mama baba ir mano vaikai mano mama baba,o vyro mama-mociute.graziai skamba negraziai,statusas tas pats,kaip vaikui lengviau pasakyt taip ir sako...
|
|
| |
Krla | Data: Sekmadienis, 2012-05-20, 7:16 PM | Žinutė # 369 |
 forumo senbuvė
| Quote (Gabiska) Labai laukiam sugrįžtančių laukiam ne tik sugriztanciu ,bet ir pasirodanciu
|
|
| |
Krla | Data: Sekmadienis, 2012-05-20, 7:16 PM | Žinutė # 370 |
 forumo senbuvė
| nu burbuliuk,dabar tavo eile
|
|
| |
burbuliukas | Data: Sekmadienis, 2012-05-20, 11:29 PM | Žinutė # 371 |
 forumo tauškutė
Žinutės: 4160
Apdovanojimai: 10
| Quote (krla) nu burbuliuk,dabar tavo eile pagal dikos nurodykus issikuopiau manus, su sluota pakalksciau tai va laukiu,kas gausis is to
|
|
| |
eglute | Data: Pirmadienis, 2012-05-21, 8:49 AM | Žinutė # 372 |
 forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 3092
Apdovanojimai: 7
| Quote (kuge) Vakar buvau pas Justę visą dieną, tai labai fainuolis tas mūsų Matukas, toks pustažandis valentinas2 turiu nuotraukytę telefone, bet negaliu į kompą ikelti nes neturiu laido gedaaa Justė jau geriau jaučiasi, buvau pamiršusi pasakyti, kad mūsų Matukas gimė po ekstra cezario. Kai nuleido vandenis jis staiga persigalvojo ( nebenorėjo gimti gedaaa ) ir persisuko šonu sukeldamas visiems didelį strioką. Justė tuoj pat buvo nugabenta į operacinę, nes Matukas vietoj galvutės bandė lauk kišti rankytę ( matyt norėjo pasižiūrėti koks oras ir ar verta jam lysti lauk mirkt ) Bet , ačiū dievui, viskas pavyko, visi sveiki ir Matukas, ir Justė. Tik ką kalbėjau su Juste telefonu - jau atsirado normalus pieniukas ( o buvo tik priešpienis) Vaikinukas jau pavalgo sočiai, buvo atėjusis gydytoja - apžiūrėjo Matuką ir sakė, kad jau gali keliauti namo, tik va neaišku ką pasakys gydytoja dėl Justės, bet tikimės kad viskas gerai ( nes kaip ir sakiau Justė jaučiasi gerai) ir tikimės kad paleis jau namučio pirmadienį gedaaa Laukiam visi grįžtančių namo, o labiausiai tai Mingailė laukia mamytės su broliuku ( nors sakė kad ji pati važiuos pirkti brolio juokas1 ) labai smagu girdeti, kad viskas gerai, svarbiausia sveikatyte
|
|
| |
irma | Data: Pirmadienis, 2012-05-21, 9:34 AM | Žinutė # 373 |
forumo gerbėja
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 2787
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 2
| Quote (kuge) Quote (raska) kaip Mingaile reaguoja i broliuka?
Quote (krla) aha,ir man idomu kaip mingaile reagavo i leliuka
Mingailė broliuko dar nematė, nes bijom vežti pas mamą - gali būti toks varjantas kad namo nebeiškrapštysi, labai pasiilgo mamos - vis kalba vakarais apie mamytę, tai lauksim kol grįš namo, tada ir pamatys, juolab kad ir mamytė niekur nebevažiuos
Vakar buvau pas Justę visą dieną, tai labai fainuolis tas mūsų Matukas, toks pustažandis turiu nuotraukytę telefone, bet negaliu į kompą ikelti nes neturiu laido Justė jau geriau jaučiasi, buvau pamiršusi pasakyti, kad mūsų Matukas gimė po ekstra cezario. Kai nuleido vandenis jis staiga persigalvojo ( nebenorėjo gimti ) ir persisuko šonu sukeldamas visiems didelį strioką. Justė tuoj pat buvo nugabenta į operacinę, nes Matukas vietoj galvutės bandė lauk kišti rankytę ( matyt norėjo pasižiūrėti koks oras ir ar verta jam lysti lauk ) Bet , ačiū dievui, viskas pavyko, visi sveiki ir Matukas, ir Justė. Tik ką kalbėjau su Juste telefonu - jau atsirado normalus pieniukas ( o buvo tik priešpienis) Vaikinukas jau pavalgo sočiai, buvo atėjusis gydytoja - apžiūrėjo Matuką ir sakė, kad jau gali keliauti namo, tik va neaišku ką pasakys gydytoja dėl Justės, bet tikimės kad viskas gerai ( nes kaip ir sakiau Justė jaučiasi gerai) ir tikimės kad paleis jau namučio pirmadienį Laukiam visi grįžtančių namo, o labiausiai tai Mingailė laukia mamytės su broliuku ( nors sakė kad ji pati važiuos pirkti brolio ) Labai smagu girdeti ,kad abu jauciasi gerai ,viskas jau praeityje,belieka dziaugtis gyvenimu linkiu viso ko geriausio
|
|
| |
irma | Data: Pirmadienis, 2012-05-21, 9:36 AM | Žinutė # 374 |
forumo gerbėja
| na o kas del babos tai man ir nekaip skamba,na bet kiti vadina ir nieko cia tragisko,kaip kuge sako kaip ismokinsim taip ir vadins mano vaikai vyro mama vadina mociute,na o mano mamos hm... mazius isvis nemates o didzkis jau beveik 5 metai jos nemate ,zino kad yra bet jos niekaip nevadina... o sesers mergaite mano mama vadina baba ...
|
|
| |
irma | Data: Pirmadienis, 2012-05-21, 9:37 AM | Žinutė # 375 |
forumo gerbėja
| Quote (burbuliukas) Quote (krla) nu burbuliuk,dabar tavo eile
pagal dikos nurodykus issikuopiau manus, su sluota pakalksciau tai va laukiu,kas gausis is to isanksto linkiu ramaus grazaus gimdymo
|
|
| |
|