...
 Nėštukių užeigėlė - Page 25 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: katcia  
Nėštukių užeigėlė
asjuData: Sekmadienis, 2012-03-25, 10:32 PM | Žinutė # 1
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
Ši temelė skirta mūsų nėštukėms, pasidalinti išgyvenimais, patirtimi. Kalbėtis apie kūdikėlių spyrius ir kitus malonius dalykus.

MŪSŲ NĖŠTUKĖS

Mūsų mažiausieji

ASJU stebukliukas sulauktas geguzes 17d.
BURBULIUKAS stebukliukas sulauktas birželio 6d.
AUSROTEA stebukliukas sulauktas rugsėjo 11d.
SANDRULIA stebukliukas sulauktas rugsėjo 13d.
KATCIA stebukliukas sulauktas lapkričio 10d.

Saulytės stebukliukas sulauktas 2013 m sausio 9 d.
1 men. - 1-4 sav.
2 men. - 5-8 sav.
3 men. - 9-13 sav.
4 men. - 14-17 sav.
5 men. - 18-22 sav.
6 men. - 23-27 sav.
7 men. - 28-31 sav.
8 men. - 32-35 sav.
9 men. - 36-40 sav.

Naudingos nuorodos

Vaisiaus dydis pagal savaites
Nėštumo kalendorius (kas savaitė)
Taip vystosi vaikelis...
Nėštumas ir vaistai
Nėštukių bėdos
Maistas ir nėštumas

kugeData: Sekmadienis, 2012-05-20, 8:56 AM | Žinutė # 361
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
Quote (krla)
dar ir tokie titulai yra?tai jei gimsta anuke-senelio zmona,ir jei anukas-mociute?kaip cia taip?

Quote (burbuliukas)
Jei gimsta berniukas tada yra senelis ir senelio zmona,o jei mergaite tai mociute ir mociutes vyras

Quote (krla)
a,geras,nezinojau pas mus tai baba vadina

Pas mus aukštatijoje yra taip vadinama - jei gimė berniukas ( kaip burbuliukas ir sakė) tampi senelio žmonas, o senelis seneliu. Jei gimė mergaitė tai tampi močiute, o senelis ne senelis , o tik močiūtės vyras. Baba vadina tik kaimuose, nes skamba žiauriai. Mingailė manęs niekada nevadino baba ( čia jau kaip vaikus mokai) Jei yra mamos mama tai ją vadina babyte, bet tik jau ne baba juokas1

kugeData: Sekmadienis, 2012-05-20, 9:09 AM | Žinutė # 362
forumo tauškutė
Žinutės: 4940
Apdovanojimai: 28
Reputacija: 30
Quote (raska)
kaip Mingaile reaguoja i broliuka?

Quote (krla)
aha,ir man idomu kaip mingaile reagavo i leliuka

Mingailė broliuko dar nematė, nes bijom vežti pas mamą - gali būti toks varjantas kad namo nebeiškrapštysi, labai pasiilgo mamos - vis kalba vakarais apie mamytę, tai lauksim kol grįš namo, tada ir pamatys, juolab kad ir mamytė niekur nebevažiuos gedaaa

Vakar buvau pas Justę visą dieną, tai labai fainuolis tas mūsų Matukas, toks pustažandis valentinas2 turiu nuotraukytę telefone, bet negaliu į kompą ikelti nes neturiu laido gedaaa Justė jau geriau jaučiasi, buvau pamiršusi pasakyti, kad mūsų Matukas gimė po ekstra cezario. Kai nuleido vandenis jis staiga persigalvojo ( nebenorėjo gimti gedaaa ) ir persisuko šonu sukeldamas visiems didelį strioką. Justė tuoj pat buvo nugabenta į operacinę, nes Matukas vietoj galvutės bandė lauk kišti rankytę ( matyt norėjo pasižiūrėti koks oras ir ar verta jam lysti lauk mirkt ) Bet , ačiū dievui, viskas pavyko, visi sveiki ir Matukas, ir Justė. Tik ką kalbėjau su Juste telefonu - jau atsirado normalus pieniukas ( o buvo tik priešpienis) Vaikinukas jau pavalgo sočiai, buvo atėjusis gydytoja - apžiūrėjo Matuką ir sakė, kad jau gali keliauti namo, tik va neaišku ką pasakys gydytoja dėl Justės, bet tikimės kad viskas gerai ( nes kaip ir sakiau Justė jaučiasi gerai) ir tikimės kad paleis jau namučio pirmadienį gedaaa Laukiam visi grįžtančių namo, o labiausiai tai Mingailė laukia mamytės su broliuku ( nors sakė kad ji pati važiuos pirkti brolio juokas1 )

jolitataData: Sekmadienis, 2012-05-20, 9:33 AM | Žinutė # 363
forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
Oi, žinau, ką tai reiškia. Man ir neplanuotai cezarį darė. gedaaa Sveikatytės Justei. mirkt

burbuliukasData: Sekmadienis, 2012-05-20, 10:29 AM | Žinutė # 364
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 4160
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 4
kuge, smagu girdet,kad viskas gerai,kad abu sveikuciai buckis1 laukiam nesulaukiam griztanciu buckis1

GintarėData: Sekmadienis, 2012-05-20, 6:17 PM | Žinutė # 365
forumo tauškutė
Žinutės: 3217
Apdovanojimai: 8
Reputacija: 7
Quote (kuge)
vietoj galvutės bandė lauk kišti rankytę ( matyt norėjo pasižiūrėti koks oras ir ar verta jam lysti lauk

tai aisku kad reikia pasitikrint koks oras juokas1 , kai pas mamyte gera ir silta...
smagu kad jiems viskas gerai

Mano darbeliai

Laimė- kaip fotografijos negatyvas-akimirkos reikalas

VijolėData: Sekmadienis, 2012-05-20, 6:24 PM | Žinutė # 366
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
na kaip smagu girdėti, kad abu jaučiasi gerai saule saule saule laukiam sugrižtančios labas labas

facebook

GabiskaData: Sekmadienis, 2012-05-20, 6:52 PM | Žinutė # 367
forumo senbuvė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 7323
Apdovanojimai: 48
Reputacija: 28
Labai laukiam sugrįžtančių buckis1

Mano rankdarbių pasaulis

KrlaData: Sekmadienis, 2012-05-20, 7:15 PM | Žinutė # 368
forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Quote (kuge)
Pas mus aukštatijoje yra taip vadinama - jei gimė berniukas ( kaip burbuliukas ir sakė) tampi senelio žmonas, o senelis seneliu. Jei gimė mergaitė tai tampi močiute, o senelis ne senelis , o tik močiūtės vyras. Baba vadina tik kaimuose, nes skamba žiauriai. Mingailė manęs niekada nevadino baba ( čia jau kaip vaikus mokai) Jei yra mamos mama tai ją vadina babyte, bet tik jau ne baba

o pas mus taip yra-jei vaiko tevai gyvena pas savo tevus,tai ta bus baba,o kita,pas kuria reikia vaziuot i svecius-ta mociute.nezinau kodel taip yra,as vadinau mamos mama baba ir mano vaikai mano mama baba,o vyro mama-mociute.graziai skamba negraziai,statusas tas pats,kaip vaikui lengviau pasakyt taip ir sako...

KrlaData: Sekmadienis, 2012-05-20, 7:16 PM | Žinutė # 369
forumo senbuvė
Quote (Gabiska)
Labai laukiam sugrįžtančių

laukiam ne tik sugriztanciu ,bet ir pasirodanciu mirkt

KrlaData: Sekmadienis, 2012-05-20, 7:16 PM | Žinutė # 370
forumo senbuvė
nu burbuliuk,dabar tavo eile begu gandras begu gandras begu

burbuliukasData: Sekmadienis, 2012-05-20, 11:29 PM | Žinutė # 371
forumo tauškutė
Žinutės: 4160
Apdovanojimai: 10
Quote (krla)
nu burbuliuk,dabar tavo eile

juokas1 juokas1 juokas1 pagal dikos nurodykus issikuopiau manus, su sluota pakalksciau juokas1 juokas1 juokas1 tai va laukiu,kas gausis is to juokas1 juokas1 juokas1

egluteData: Pirmadienis, 2012-05-21, 8:49 AM | Žinutė # 372
forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 3092
Apdovanojimai: 7
Quote (kuge)
Vakar buvau pas Justę visą dieną, tai labai fainuolis tas mūsų Matukas, toks pustažandis valentinas2 turiu nuotraukytę telefone, bet negaliu į kompą ikelti nes neturiu laido gedaaa Justė jau geriau jaučiasi, buvau pamiršusi pasakyti, kad mūsų Matukas gimė po ekstra cezario. Kai nuleido vandenis jis staiga persigalvojo ( nebenorėjo gimti gedaaa ) ir persisuko šonu sukeldamas visiems didelį strioką. Justė tuoj pat buvo nugabenta į operacinę, nes Matukas vietoj galvutės bandė lauk kišti rankytę ( matyt norėjo pasižiūrėti koks oras ir ar verta jam lysti lauk mirkt ) Bet , ačiū dievui, viskas pavyko, visi sveiki ir Matukas, ir Justė. Tik ką kalbėjau su Juste telefonu - jau atsirado normalus pieniukas ( o buvo tik priešpienis) Vaikinukas jau pavalgo sočiai, buvo atėjusis gydytoja - apžiūrėjo Matuką ir sakė, kad jau gali keliauti namo, tik va neaišku ką pasakys gydytoja dėl Justės, bet tikimės kad viskas gerai ( nes kaip ir sakiau Justė jaučiasi gerai) ir tikimės kad paleis jau namučio pirmadienį gedaaa Laukiam visi grįžtančių namo, o labiausiai tai Mingailė laukia mamytės su broliuku ( nors sakė kad ji pati važiuos pirkti brolio juokas1 )

labai smagu girdeti, kad viskas gerai, svarbiausia sveikatyte buckis1

irmaData: Pirmadienis, 2012-05-21, 9:34 AM | Žinutė # 373
forumo gerbėja
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 2787
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 2
Quote (kuge)
Quote (raska)
kaip Mingaile reaguoja i broliuka?

Quote (krla)
aha,ir man idomu kaip mingaile reagavo i leliuka

Mingailė broliuko dar nematė, nes bijom vežti pas mamą - gali būti toks varjantas kad namo nebeiškrapštysi, labai pasiilgo mamos - vis kalba vakarais apie mamytę, tai lauksim kol grįš namo, tada ir pamatys, juolab kad ir mamytė niekur nebevažiuos

Vakar buvau pas Justę visą dieną, tai labai fainuolis tas mūsų Matukas, toks pustažandis turiu nuotraukytę telefone, bet negaliu į kompą ikelti nes neturiu laido Justė jau geriau jaučiasi, buvau pamiršusi pasakyti, kad mūsų Matukas gimė po ekstra cezario. Kai nuleido vandenis jis staiga persigalvojo ( nebenorėjo gimti ) ir persisuko šonu sukeldamas visiems didelį strioką. Justė tuoj pat buvo nugabenta į operacinę, nes Matukas vietoj galvutės bandė lauk kišti rankytę ( matyt norėjo pasižiūrėti koks oras ir ar verta jam lysti lauk ) Bet , ačiū dievui, viskas pavyko, visi sveiki ir Matukas, ir Justė. Tik ką kalbėjau su Juste telefonu - jau atsirado normalus pieniukas ( o buvo tik priešpienis) Vaikinukas jau pavalgo sočiai, buvo atėjusis gydytoja - apžiūrėjo Matuką ir sakė, kad jau gali keliauti namo, tik va neaišku ką pasakys gydytoja dėl Justės, bet tikimės kad viskas gerai ( nes kaip ir sakiau Justė jaučiasi gerai) ir tikimės kad paleis jau namučio pirmadienį Laukiam visi grįžtančių namo, o labiausiai tai Mingailė laukia mamytės su broliuku ( nors sakė kad ji pati važiuos pirkti brolio )
Labai smagu girdeti ,kad abu jauciasi gerai ,viskas jau praeityje,belieka dziaugtis gyvenimu buckis1 linkiu viso ko geriausio buckis1

irmaData: Pirmadienis, 2012-05-21, 9:36 AM | Žinutė # 374
forumo gerbėja
na o kas del babos tai man ir nekaip skamba,na bet kiti vadina ir nieko cia tragisko,kaip kuge sako kaip ismokinsim taip ir vadins mirkt mano vaikai vyro mama vadina mociute,na o mano mamos hm... mazius isvis nemates o didzkis jau beveik 5 metai jos nemate ,zino kad yra bet jos niekaip nevadina... o sesers mergaite mano mama vadina baba ...

irmaData: Pirmadienis, 2012-05-21, 9:37 AM | Žinutė # 375
forumo gerbėja
Quote (burbuliukas)
Quote (krla)
nu burbuliuk,dabar tavo eile

pagal dikos nurodykus issikuopiau manus, su sluota pakalksciau tai va laukiu,kas gausis is to

isanksto linkiu ramaus grazaus gimdymo buckis1

Search:

Copyright MyCorp © 2025