Nėštukių užeigėlė
|
|
asju | Data: Sekmadienis, 2012-03-25, 10:32 PM | Žinutė # 1 |
 forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
| Ši temelė skirta mūsų nėštukėms, pasidalinti išgyvenimais, patirtimi. Kalbėtis apie kūdikėlių spyrius ir kitus malonius dalykus. MŪSŲ NĖŠTUKĖS Mūsų mažiausieji ASJU stebukliukas sulauktas geguzes 17d. BURBULIUKAS stebukliukas sulauktas birželio 6d. AUSROTEA stebukliukas sulauktas rugsėjo 11d. SANDRULIA stebukliukas sulauktas rugsėjo 13d. KATCIA stebukliukas sulauktas lapkričio 10d. Saulytės stebukliukas sulauktas 2013 m sausio 9 d. 1 men. - 1-4 sav. 2 men. - 5-8 sav. 3 men. - 9-13 sav. 4 men. - 14-17 sav. 5 men. - 18-22 sav. 6 men. - 23-27 sav. 7 men. - 28-31 sav. 8 men. - 32-35 sav. 9 men. - 36-40 sav. Naudingos nuorodos Vaisiaus dydis pagal savaites Nėštumo kalendorius (kas savaitė) Taip vystosi vaikelis... Nėštumas ir vaistai Nėštukių bėdos Maistas ir nėštumas 
|
|
| |
ASTULE | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-10, 2:06 PM | Žinutė # 226 |
 forumo tauškutė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 3714
Apdovanojimai: 19
Reputacija: 4
| Quote (dika) mano a/a mociute pirmagimi pagimde 5.900 oho, kaip toki isgimde? Quote (Sandrulia7) neklausiau, šį kartą ir vyras kažkaip neskuba sužinoti, tai manau paliksim pabaigai tai aisku, svarbiausia kad sveikas (a) butu Quote (Sandrulia7) pirmu tai labai norėjo įsitikinti, kad berniukas bus, nes kaip jis sako "iškart broko daryti nenorėjo"
|
|
| |
ASTULE | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-10, 2:07 PM | Žinutė # 227 |
 forumo tauškutė
| o dabar gal mergaites noretum sandrulia? berniukas jau yra, butu poryte
|
|
| |
jolitata | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-10, 2:09 PM | Žinutė # 228 |
 forumo gerbėja
Grupė: Draugas
Žinutės: 2445
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 3
| Quote (Atile) linkiu kad dabar būtų subrokijęs
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-10, 2:32 PM | Žinutė # 229 |
 forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
| Quote (Atile) linkiu kad dabar būtų subrokijęs kai pradeda sakyti mano mama, kad bus mergytė, tai vis tiek atsako, kad "Brokas negerai"
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-10, 2:33 PM | Žinutė # 230 |
 forumo senbuvė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
| Quote (ASTULE) gal mergaites noretum sandrulia? berniukas jau yra, butu poryte aš kažkaip apie tai negalvoju, man gerai kas bus Artimieji buria mergaitės, o man vienodai, vis tiek abu mano vaikai
|
|
| |
asju | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-10, 2:33 PM | Žinutė # 231 |
 forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Reputacija: 9
| Tai kaip tik berniukai yra brokas, o mergaites tik juvelyrai sugeba padaryt
|
|
| | |
burbuliukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-10, 3:44 PM | Žinutė # 233 |
 forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 4160
Apdovanojimai: 10
| Quote (Sandrulia7) man vienodai, vis tiek abu mano vaikai Labai teisingas poziuris as pritariu,jokio skirtumo kas bus mergaite ar berniukas,svarbu,kad sveikas vaikutis,o mylesi vienodai
|
|
| |
ASTULE | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-10, 3:45 PM | Žinutė # 234 |
 forumo tauškutė
| Quote (Sandrulia7) aš kažkaip apie tai negalvoju, man gerai kas bus taip, svarbu kad sveikas butu
|
|
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-10, 4:18 PM | Žinutė # 235 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
| Quote (Sandrulia7) kai pradeda sakyti mano mama, kad bus mergytė o nebandet su ziedu burtis?zinokit man bendradarbe latve darbe isbure,ir netikek tu man tris kartus zieda laike virs kairio delno,pirma karta rode berniuka,antra karta mergaite,o trecia karta kai pakele-sustojo vietoje-vaiku nebebus kai pradejau sakyt vyrui,tas tik juokesi ir tiek,sako tikek nesamonem,sakau klausyk toliau,ir kai pasakiau,kad trecia karta sustojo,vaiku nebebus,ziuri toks nei sioks ne toks,matyt patikejo,kad teisybe
|
|
| |
Atile | Data: Penktadienis, 2012-05-11, 9:56 AM | Žinutė # 236 |
 forumo siela
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Quote (asju) Tai kaip tik berniukai yra brokas, o mergaites tik juvelyrai sugeba padaryt
vyrams kitaip atrodo tie apuokai labiau berniukų nori, mums tai kas
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
Atile | Data: Penktadienis, 2012-05-11, 9:56 AM | Žinutė # 237 |
 forumo siela
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Quote (krla) ,ziuri toks nei sioks ne toks,matyt patikejo,kad teisybe juokas1
o gal pakeiskit likimą
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
ASTULE | Data: Penktadienis, 2012-05-11, 10:44 AM | Žinutė # 238 |
 forumo tauškutė
| Quote (Atile) tie apuokai labiau berniukų nori, mums tai kas taip, ir mano labai norejo, o mergaite dar geriau, myli labiau o berniukas tai del gimines pratesimo, nors kai kada pasako kad va butu berniukas eitumem zaist futbolo ir t.t.
|
|
| |
burbuliukas | Data: Penktadienis, 2012-05-11, 11:11 AM | Žinutė # 239 |
 forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 4160
Apdovanojimai: 10
| Quote (Atile) tie apuokai labiau berniukų nori o maniskis visada dukrytes norejo,o as sunaus pirmojo nuo paauglystes norejau
|
|
| |
dika | Data: Penktadienis, 2012-05-11, 11:18 AM | Žinutė # 240 |
 forumo tauškutė
Grupė: Draugas
Žinutės: 4307
Reputacija: 19
| mes tai kazkaip kai laukiausi nereiskem tokiu noru butent tas ar tas del lyties, man ir dabar kazkaip keistas tas toks uzsispyrimas siekt tos lities kurios nori visada sakydavau kad nesioju kudykeli niekad nepasakiau kad bus berniukas ar mergyte o echo dare tik 2 kartus, ir nepasake kas ten tupi, na taip tik aplink, kad pedutes labai dideles, ir kad kamuoli gerai spardys dar giminei turiu tokia istorija, vyras lauke mergytes, o gime sunus, tai pareiske jog jis ne jo ir net nepasieme zmonos is ligonines, dabar po 20metu susitiko sunus teva , nu kopijos abu, net kalbos maniera tokia pat
FaCeBooK
|
|
| |
|