Nėštukių užeigėlė
| |
asju | Data: Sekmadienis, 2012-03-25, 10:32 PM | Žinutė # 1 |
forumo tauškutė
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 3994
Apdovanojimai: 20
Reputacija: 9
Statusas: Atsijungęs
| Ši temelė skirta mūsų nėštukėms, pasidalinti išgyvenimais, patirtimi. Kalbėtis apie kūdikėlių spyrius ir kitus malonius dalykus. MŪSŲ NĖŠTUKĖS Mūsų mažiausieji ASJU stebukliukas sulauktas geguzes 17d. BURBULIUKAS stebukliukas sulauktas birželio 6d. AUSROTEA stebukliukas sulauktas rugsėjo 11d. SANDRULIA stebukliukas sulauktas rugsėjo 13d. KATCIA stebukliukas sulauktas lapkričio 10d. Saulytės stebukliukas sulauktas 2013 m sausio 9 d. 1 men. - 1-4 sav. 2 men. - 5-8 sav. 3 men. - 9-13 sav. 4 men. - 14-17 sav. 5 men. - 18-22 sav. 6 men. - 23-27 sav. 7 men. - 28-31 sav. 8 men. - 32-35 sav. 9 men. - 36-40 sav. Naudingos nuorodos Vaisiaus dydis pagal savaites Nėštumo kalendorius (kas savaitė) Taip vystosi vaikelis... Nėštumas ir vaistai Nėštukių bėdos Maistas ir nėštumas
|
|
| |
asju | Data: Sekmadienis, 2012-04-29, 9:14 AM | Žinutė # 151 |
forumo tauškutė
| Quote (krla) asju,o jus irgi gal varda jau apgalvojot suneliui? apgalvojom bet nesakysim kol negims ns jei netiks reiks kita galvot
|
|
| |
Atile | Data: Sekmadienis, 2012-04-29, 12:09 PM | Žinutė # 152 |
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
| Sandrulia,
motinystės pašalpa skiriama, jeigu: -išduotas elektroninis nėštumo ir gimdymo atostogų pažymėjimas; -asmuo yra apdraustas ligos ir motinystės socialiniu draudimu, t.y. dirba; -pirmai nėštumo ir gimdymo atostogų dienai turi ne trumpesnį kaip 12 mėnesių per paskutinius 24 mėnesiu ligos ir motinystės socialinio draudimo stažą (t.y. tiek laiko dirba ir moka mokesčius sodrai)
Tu gi pagal individualią irgi skaitaisi dirbanti, kodėl tų mėnesių neskaičiuoji?
Man klausimas iškilo: tos nėštumo ir gimdymo atostogos tai čia kai į dekretą išeini jos taip vadinasi?
Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
|
|
| |
Jarmina | Data: Sekmadienis, 2012-04-29, 1:13 PM | Žinutė # 153 |
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
Reputacija: 1
| Quote (Atile) Man klausimas iškilo: tos nėštumo ir gimdymo atostogos tai čia kai į dekretą išeini jos taip vadinasi? Taip, kai išeini prieš gimdymą ten kažkiek savaičių, o baigiais jos po gimdymo. O paskui išeini motinystės atostogų.
Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo. (G.G.Marquez)
|
|
| |
asju | Data: Sekmadienis, 2012-04-29, 4:32 PM | Žinutė # 154 |
forumo tauškutė
| Quote (Atile) Man klausimas iškilo: tos nėštumo ir gimdymo atostogos tai čia kai į dekretą išeini jos taip vadinasi? aha, man pvz daba nuo kovo 15 iki liepos 18d atostogos
|
|
| |
Atile | Data: Pirmadienis, 2012-04-30, 11:31 AM | Žinutė # 155 |
forumo siela
| Supratau
Ir už jas Sodra moka 100 proc? Jau nebepamenu
|
|
| |
asju | Data: Pirmadienis, 2012-04-30, 11:37 AM | Žinutė # 156 |
forumo tauškutė
| paskaiciuoja vidutini dienos atlyginima ir is tavo atostogu metu darbo dienu skaiciaus padaugina
|
|
| |
Vijolė | Data: Pirmadienis, 2012-04-30, 12:56 PM | Žinutė # 157 |
forumo numylėtinė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
| Quote (Sandrulia7) aš dirbu pagal individualios veiklos pažymėjimą, pati save išleisiu atostogauti Sandrulia7 kiek žinau tai nei pagal tokias veiklas nei dirbant su patentais niekas nepriklauso kad ir 10metų dirbtum be pertraukos tu susimoki tik mokesčius ligonių kasai už kaip jie sako minimalią tavo priežiūra ir minimaliai pensijai gauti ir dar tu dirbi metus o stažas skaitosi tik puse metų
facebook
|
|
| |
asju | Data: Pirmadienis, 2012-04-30, 1:20 PM | Žinutė # 158 |
forumo tauškutė
| Sandrulia7 manau tu pasiskambink i sodra, nes as kazkaip galvoju kad pagal patenta dirbant irgi niekas neisleidzia atostogu, turi kazkur valdiskai dirbt ta prasme imonej ar pan.
|
|
| |
Atile | Data: Pirmadienis, 2012-04-30, 1:28 PM | Žinutė # 159 |
forumo siela
| pagal patentą tai taip, bet galvojau kad turint individualią veiklą visi mokesčiai mokami, o pasirodo tas pats kas patentas
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Pirmadienis, 2012-04-30, 4:28 PM | Žinutė # 160 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
| Quote (Atile) pagal patentą tai taip, bet galvojau kad turint individualią veiklą visi mokesčiai mokami aš mokėsiu pelno mokestį metų pabaigoje, kas mėnesį moku Sodrai...
Quote (asju) Sandrulia7 manau tu pasiskambink i sodra taip ir padarysiu
Šiaip aš tai net nebūčiau ieškojusi, jei ne mama. Aš kažkaip kai tiek laiko nedirbau visai, tai net minties nebuvo, kad gali kažkas priklausyti
|
|
| |
Nicole | Data: Pirmadienis, 2012-04-30, 5:02 PM | Žinutė # 161 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3012
Apdovanojimai: 18
| Sandrulia7, sveikinu,smagios naujienos! Mano nestumai buvo visi laaabai skirtingi,skirtingi norai,skirtingi skoniai,skirtinga isvaizda ir pykinimai,bet visi trys berniuksciai
Jei negali myleti tu,kurie toli,mylek tuos,su kuriais esi!
|
|
| |
Atile | Data: Pirmadienis, 2012-04-30, 7:18 PM | Žinutė # 162 |
forumo siela
| Sandrulia7, aš tavęs nesuprantu, jei tu moki mokesčius sodrai tai kaip tau gali nepriklausyti. Gi dabar jau kiek laiko dirbi ir dar dirbsi iki dekreto
|
|
| |
Sandrulia7 | Data: Pirmadienis, 2012-04-30, 7:40 PM | Žinutė # 163 |
forumo senbuvė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
| Quote (Atile) Sandrulia7, aš tavęs nesuprantu, jei tu moki mokesčius sodrai tai kaip tau gali nepriklausyti. na jo, moku mokesčius sodrai, pernai net dvigubai mokėjau, nes ir dirbau (darbdavys mokejo) ir dirbu pagal verslo liudijimą (savarankiškai mokėjau)
Quote (Atile) Gi dabar jau kiek laiko dirbi ir dar dirbsi iki dekreto tai jo, dirbau ir dirbsiu
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2012-05-07, 4:25 PM | Žinutė # 164 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
| burbuliuk,asju,kaip jus jauciates?paskutines savaiteles
|