Sapnai
|
| | |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 6:09 PM | Žinutė # 61 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Quote (katcia) nepatikesi, bet as tas pacias saviskiui pasakoju... mano mylimiausia vaikystes buvo apie joniuka ir gretute iki siol angliskus vaikisku zurnalus skaitem,mokinasi skaityti is ju,rasyt,skaiciuoti iki 10 jau moka,tai sakau gal lietuviskas pasakas pabandom
|
|
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 6:12 PM | Žinutė # 62 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Quote (krla) iki siol angliskus vaikisku zurnalus skaitem,mokinasi skaityti is ju,rasyt,skaiciuoti iki 10 jau moka,tai sakau gal lietuviskas pasakas pabandom a tai lietuviskai nelabai supranta?... atsiprasau kad klausiu, nes nlb zinau situacija
|
|
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 6:19 PM | Žinutė # 63 |
forumo senbuvė
| Quote (katcia) a tai lietuviskai nelabai supranta?... atsiprasau kad klausiu, nes nlb zinau situacija iki siol neidomu jai buvo.kazkada bandziau skaityti apie princeses lietuviska pasaka,nuejo ir atsinese peppa pig zurnala dabar jau ziuriu idomu jai,yra ten paveiksliuku,o siaip jei rodau koki paveiksleli tai ji man angliskai atsako kas cia yra
|
|
| |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-11, 7:51 PM | Žinutė # 64 |
forumo tauškutė
| Quote (krla) iki siol neidomu jai buvo.kazkada bandziau skaityti apie princeses lietuviska pasaka,nuejo ir atsinese peppa pig zurnala juokas1 dabar jau ziuriu idomu jai,yra ten paveiksliuku,o siaip jei rodau koki paveiksleli tai ji man angliskai atsako kas cia yra tai gal po trupuciuka isivaziuos
|
|
| |
rasa85 | Data: Ketvirtadienis, 2013-01-10, 11:43 AM | Žinutė # 65 |
forumo tauškutė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
Reputacija: 1
| Gal kas man paaiskinsit ka reiskia sapnuoti toki sapna,po jo as kazkaip bijau.....sapnavau kad mano dukryte nukrito nuo kedes ir issimuse dantis,sakau spjauk tuos danti sir man isspjove 5 dantis ,....ziiurejau sapninka raso kad kas prarado danti ktam gali atsitikti nelaime ar net mirtis,o dar ir is praetots nakties sapnai yra pranasingi tai man daba is galvos neiseina...
|
|
| | |
katcia | Data: Ketvirtadienis, 2013-01-10, 11:54 AM | Žinutė # 67 |
forumo tauškutė
| o as sianakt sapnavau kazkoki nenormalu sapna kad man is ranku ir koju issaugo plunksnos (kuokstais) kaip povo uodega.. kazkoks apsurdas... tai gal kas turit sitam sapnui paaiskinima?..
|
|
| |
diskoferis | Data: Ketvirtadienis, 2013-01-10, 12:14 PM | Žinutė # 68 |
pažįstama
Žinutės: 784
Apdovanojimai: 3
| rasa85, nenoriu nieko gazdinti bet papasakosiu is savo gyvenimiskos patirties si sapna. daug metu atgal mano mociute susapnavo kad jai istrauke danty ir labai bego kraujas ir ryte atsikelusi suzinojo kad mano mama jos dukra mire .sakoma yra jei krauja matai is artimo rato kazkas mirs o jei be kraujo tiesiog kazkam gali kokia nelaime nutikti is pazystamu
|
|
| |
Krla | Data: Ketvirtadienis, 2013-01-10, 12:24 PM | Žinutė # 69 |
forumo senbuvė
| (diskoferis) rasa85, nenoriu nieko gazdinti bet papasakosiu is savo gyvenimiskos patirties si sapna. daug metu atgal mano mociute susapnavo kad jai istrauke danty ir labai bego kraujas ir ryte atsikelusi suzinojo kad mano mama jos dukra mire .sakoma yra jei krauja matai is artimo rato kazkas mirs o jei be kraujo tiesiog kazkam gali kokia nelaime nutikti is pazystamu sakoma,kad jei su skausmu dantys iskrenta sapne,tada is labai artimos aplinkos nelaimes ir as esu sapnavusi,kad man dantys iskrenta,bet siaip,be skausmo,be kraujo...
|
|
| |
rasa85 | Data: Ketvirtadienis, 2013-01-10, 1:23 PM | Žinutė # 70 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3663
Apdovanojimai: 12
| nu ji verkia kai nukrito o tada spjaud etuos dantis bet visvien verke,ir buvo berods be kraujo svarus....daba jau nebepamenu...
|
|
| |
viktorija | Data: Pirmadienis, 2014-02-24, 8:16 PM | Žinutė # 71 |
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 10
Apdovanojimai: 0
Reputacija: 0
| sapnavau kaip pakilau i dangu nesuprantu paziurejau nieko nereiskia tas sapnas tokio nera nesamone
|
|
| |
viktorija | Data: Pirmadienis, 2014-02-24, 8:18 PM | Žinutė # 72 |
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 10
Apdovanojimai: 0
Reputacija: 0
| nu gerai sapnavau toki kad atsibudau pilna lova erkiu buvo tokia oda kokia 100 isisiurbusiu atsibudau tai sakes kaip buvo bjauru ):
|
|
| |
|