Pasiplepėjimai apie viską
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2014-03-28, 1:04 PM | Žinutė # 1171 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| labas rytas aš po grožio procedūrų jau manikiūrą dariau ir antakius vaxavau,.visai neskauda ryt dažys,nes šiandien padarė testą dėl alergijų ir pan.biškį reikia ir save palepinti,o jau apkempėjau visai
|
|
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2014-03-28, 5:34 PM | Žinutė # 1172 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| Quote Krla ( ) manikiūrą dariau ir antakius vaxavau,.visai neskauda 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 ryt dažys,nes šiandien padarė testą dėl alergijų ir pan.biškį reikia ir save palepinti,o jau apkempėjau visai nepatikėsi, bet ir aš šnd leidau sau nagus susitvarkyt, nes visai jau baisu, neturiu sau laiko visai.. gėda už apsileidimą
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2014-03-28, 9:46 PM | Žinutė # 1173 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote katcia ( ) nepatikėsi, bet ir aš šnd leidau sau nagus susitvarkyt, nes visai jau baisu, neturiu sau laiko visai.. gėda už apsileidimą
kaip tau,patiko? aš nusivyliau manikiūru ir antakiais... gerai pažiūrėjau grįžus į veidrodį ir pamačiau,kad DAR liko plaukelių o ir vaškavo,ir pešiojo nebeisiu ryt dažyti.nekokybiškai daro panelė. o su nagais irgi,vos ne porą min,ilgiausiai lakavimas užėmė laiko,o pats manikiūras tai padildino ir viskas,nei mirkė vandenyje,nei odelių apipjaustė,pats lakavimas vidutinis,pati tą patį namie būčiau pasidariusi per visą gyvenimą tai buvo mano antras ėjimas pirmą kartą prieš vestuves nuėjau,patiko kaip padarė šiauliuose,o dabar visai nepatiko.aš jau ir taip tokia neryžtinga,o da rkai blogai padaro tai iš vis nesinori kur eiti,papraščiausiai bijau vėl nusivilti
|
|
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2014-03-28, 10:28 PM | Žinutė # 1174 |
forumo tauškutė
| Quote Krla ( ) gerai pažiūrėjau grįžus į veidrodį ir pamačiau,kad DAR liko plaukelių 111 o ir vaškavo,ir pešiojo 111 nebeisiu ryt dažyti.nekokybiškai daro panelė. o su nagais irgi,vos ne porą min,ilgiausiai lakavimas užėmė laiko,o pats manikiūras tai padildino ir viskas,nei mirkė vandenyje,nei odelių apipjaustė,pats lakavimas vidutinis,pati tą patį namie būčiau pasidariusi gedaaa per visą gyvenimą tai buvo mano antras ėjimas 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 111 pirmą kartą prieš vestuves nuėjau,patiko kaip padarė šiauliuose,o dabar visai nepatiko.aš jau ir taip tokia neryžtinga,o da rkai blogai padaro tai iš vis nesinori kur eiti,papraščiausiai bijau vėl nusivilti užuojauta aš tai pati susitvarkiau gaila pinigų man mokėt kitiems, ką pati puikiausiai galiu pasidaryti
|
|
| |
virginijak | Data: Šeštadienis, 2014-03-29, 1:23 PM | Žinutė # 1175 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 2
| Sveikutės, aš be nuotaikos... toks geras oras - planavom kaimukan lėkt.. o mažė užkarščiavo
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
Jarmina | Data: Šeštadienis, 2014-03-29, 6:37 PM | Žinutė # 1176 |
forumo draugė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 1657
Apdovanojimai: 4
Reputacija: 1
| Sveikos, mes aplinka tvarkemes. Beveik visa diena lauke praleidom, oras labai grazus.
Neverk, kad kas nors baigėsi. Nusišypsok, kad tai apskritai buvo. (G.G.Marquez)
|
|
| |
katcia | Data: Šeštadienis, 2014-03-29, 8:30 PM | Žinutė # 1177 |
forumo tauškutė
| Quote virginijak ( ) Sveikutės, aš be nuotaikos... toks geras oras - planavom kaimukan lėkt.. o mažė užkarščiavo sveikatytės jums
|
|
| |
katcia | Data: Šeštadienis, 2014-03-29, 8:32 PM | Žinutė # 1178 |
forumo tauškutė
| Quote Jarmina ( ) Sveikos, mes aplinka tvarkemes. Beveik visa diena lauke praleidom, oras labai grazus. liuks netuščiai diena praėjo ir dar plius lauke pasibuvot oras fantastika šnd
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-03-31, 1:17 PM | Žinutė # 1179 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Reputacija: 14
| labukas visoms
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2014-03-31, 3:03 PM | Žinutė # 1180 |
forumo tauškutė
| sveikutės apsirgau iš niekur nieko.. sloga iki kelių, galvą spaudžia.. sakiau eisiu daryt tortą gimtadieniui, bet va, jėgų neturiu..
|
|
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2014-03-31, 3:35 PM | Žinutė # 1181 |
forumo pleputė
Grupė: Fotošopo mylėtoja
Žinutės: 6137
Reputacija: 2
| Quote katcia ( ) sveikatytės jums ačiukas Quote katcia ( ) Sveikos, mes aplinka tvarkemes. Beveik visa diena lauke praleidom, oras labai grazus. šaunuoliai Quote katcia ( ) psirgau iš niekur nieko.. sloga iki kelių, galvą spaudžia.. sakiau eisiu daryt tortą gimtadieniui, bet va, jėgų neturiu.. užuojauta, aš tai tokia priplėkus jaučiuosi nuo mažės ligos ir nieko nenoriu daryt, matyt, išsekau...
] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš materinstvo.ru, fotowedding.ru, lenagold.ru, photoshablon.ru, allday.ru, www.google.lt Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2014-04-01, 9:59 AM | Žinutė # 1182 |
forumo senbuvė
| katcia, sveikatytės labukas visoms
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2014-04-01, 10:00 AM | Žinutė # 1183 |
forumo senbuvė
| Quote katcia ( ) akiau eisiu daryt tortą gimtadieniui, bet va, jėgų neturiu.. gedaaa gedaaa kokį darysi aš žinok irgi sirguliuoju, labai nugara skaudą, o nuo nugaros į koją persimetė eisiu iki daktarės šiandien , žiūrėsim ką sakys
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2014-04-01, 8:31 PM | Žinutė # 1184 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) katcia, sveikatytės dėkui
Quote snieguoliuke ( ) kokį darysi ale snikersas, bet pagal mane "patobulintas"
Quote snieguoliuke ( ) aš žinok irgi sirguliuoju, labai nugara skaudą, o nuo nugaros į koją persimetė gedaaa eisiu iki daktarės šiandien , žiūrėsim ką sakys
tu irgi laikykis, žiūrėk, kad koks uždegimas vaikštantis nebūtų
|
|
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2014-04-02, 9:52 AM | Žinutė # 1185 |
forumo tauškutė
| sveikutės