Pasiplepėjimai apie viską
| |
katcia | Data: Sekmadienis, 2014-03-09, 5:55 PM | Žinutė # 1096 |
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
| Su praėjusia mūsų mielosios dienele
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2014-03-09, 7:47 PM | Žinutė # 1097 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| Labukas mergytės
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2014-03-09, 7:48 PM | Žinutė # 1098 |
forumo senbuvė
| aš va ką tik atsikėliau, buvau pavakrių miegučiui užmigus, grįžom pavakarį iš draugų, tai trūko miego o brangiausiasis išvažiavo iki Kauno grįžta draugytės mama reikia parsivešti iš oro uosto
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2014-03-09, 8:04 PM | Žinutė # 1099 |
forumo senbuvė
| o mane vakar kaip kinderis gražiai nustebino, net nesitikėjau, išsivedė mane į centrą sako einam pasivaikščiosim, kol tėtis dirba išėjom nuėjom į parduotuvę, ir jis sako aš bėgu iki tualeto tu palauk prie išėjimo, laukiu laukiu aš jo, ogi žiūriu ateina su gėlėm ir saldainių dėžute jetau kaip nustebau, paskui nusivedė i picerija ir pavaišino pica, o kai grįžom namo žiūriu ant stalo tulpytės, šampaniukas ir torčiukas jetau kaip pasistengė vyrukai
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2014-03-10, 8:31 AM | Žinutė # 1100 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) o mane vakar kaip kinderis gražiai nustebino, net nesitikėjau, išsivedė mane į centrą sako einam pasivaikščiosim, kol tėtis dirba išėjom nuėjom į parduotuvę, ir jis sako aš bėgu iki tualeto tu palauk prie išėjimo, laukiu laukiu aš jo, ogi žiūriu ateina su gėlėm ir saldainių dėžute liuks liuks liuks liuks jetau kaip nustebau, paskui nusivedė i picerija ir pavaišino pica, o kai grįžom namo žiūriu ant stalo tulpytės, šampaniukas ir torčiukas liuks liuks liuks jetau kaip pasistengė vyrukai šaunūs tie tavo vyrukai, mamytę lepina
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2014-03-10, 8:37 AM | Žinutė # 1101 |
forumo tauškutė
| sveikutės
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-03-10, 10:41 AM | Žinutė # 1102 |
forumo senbuvė
| labukas visoms
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2014-03-10, 11:46 AM | Žinutė # 1103 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote snieguoliuke ( ) o mane vakar kaip kinderis gražiai nustebino, net nesitikėjau, išsivedė mane į centrą sako einam pasivaikščiosim, kol tėtis dirba išėjom nuėjom į parduotuvę, ir jis sako aš bėgu iki tualeto tu palauk prie išėjimo, laukiu laukiu aš jo, ogi žiūriu ateina su gėlėm ir saldainių dėžute jetau kaip nustebau, paskui nusivedė i picerija ir pavaišino pica, o kai grįžom namo žiūriu ant stalo tulpytės, šampaniukas ir torčiukas jetau kaip pasistengė vyrukai nu iš kur pas tave tokie superiniai vyrai?
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-03-10, 2:20 PM | Žinutė # 1104 |
forumo senbuvė
| Quote Krla ( ) nu iš kur pas tave tokie superiniai vyrai? liuks liuks liuks žinok net nežinau, kinderis tai labai nustebino, vos neapsiverkiau romantikas bus, nes ir pas panelę važiavo į svečius su gėlytėm ir saldainiais
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-03-10, 2:23 PM | Žinutė # 1105 |
forumo senbuvė
| tuoj lėksiu namučio reikės vakarienei kažką sumeistrauti ką jūs veikinėjat
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2014-03-10, 2:36 PM | Žinutė # 1106 |
forumo tauškutė
| Quote snieguoliuke ( ) tuoj lėksiu namučio reikės vakarienei kažką sumeistrauti begu begu ką jūs veikinėjat pagaliau atsilaisvinau nuo mažulio, einu valgyt gamint
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2014-03-10, 3:06 PM | Žinutė # 1107 |
forumo senbuvė
| Quote snieguoliuke ( ) romantikas bus, nes ir pas panelę važiavo į svečius su gėlytėm ir saldainiais superinis vaikas
|
|
| |
katcia | Data: Antradienis, 2014-03-11, 9:31 AM | Žinutė # 1108 |
forumo tauškutė
| sveikutės
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2014-03-11, 9:59 AM | Žinutė # 1109 |
forumo senbuvė
| labukas visoms geros dieneles
|
|
| |
Krla | Data: Antradienis, 2014-03-11, 11:22 AM | Žinutė # 1110 |
forumo senbuvė
| labukas
vijole,su vardadieniu