Pasiplepėjimai apie viską
| |
Vijolė | Data: Penktadienis, 2014-02-21, 11:41 AM | Žinutė # 1021 |
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
Statusas: Atsijungęs
| Quote katcia ( ) oj geriau neklauskit, baigiu visas akis isverkt.. prie tu ligu dar dovanu gavom noro virusa, ir dar 3 bakterijas.. nebegaliu, matyt niekada neiseisim is siotos ligonines laikykis brangute kaip nors pasveiksit
o aš ir gi su antibiotikais sėdžiu jau įtaria lėtinį plaučių uždegimą
facebook
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2014-02-21, 1:24 PM | Žinutė # 1022 |
forumo senbuvė
Grupė: Pažįstami
Žinutės: 7301
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 14
| Quote Vijolė ( ) o aš ir gi su antibiotikais sėdžiu jau 111 111 įtaria lėtinį plaučių uždegimą 111 o jetau kas cia dabar visas uzpuole sveikatytes
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
Vijolė | Data: Penktadienis, 2014-02-21, 1:28 PM | Žinutė # 1023 |
forumo numylėtinė
| žinai kai pati sergu tai nieko baisaus aš jau pripratus nes astmą nuo mažų dienų turiu tai jokie antibiotikai nebaisūs
facebook
|
|
| | | | |
nerida | Data: Penktadienis, 2014-02-21, 7:30 PM | Žinutė # 1027 |
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
| katcia, linkime greičiau pasveikti
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
katcia | Data: Penktadienis, 2014-02-21, 7:40 PM | Žinutė # 1028 |
forumo tauškutė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
| aciu mergytes bandom kapstytis... taigi dar viena diagnoze virusinis miokarditas (sirdies raumens uzdegimas) komplikacija gripo... db laseliniu negali statyt ir skyscius turi suvartot per burna, bet viska isvemia uzburtas ratas
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2014-02-21, 11:28 PM | Žinutė # 1029 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| Quote katcia ( ) aciu mergytes bandom kapstytis... taigi dar viena diagnoze virusinis miokarditas (sirdies raumens uzdegimas) komplikacija gripo... db laseliniu negali statyt ir skyscius turi suvartot per burna, bet viska isvemia uzburtas ratas jei tik galėtume padėti...
|
|
| |
Krla | Data: Penktadienis, 2014-02-21, 11:44 PM | Žinutė # 1030 |
forumo senbuvė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
| sveikos, ateinu nuomonės jūsų pasiklausti žinot fb yra daug grupių visokių. lindau į maisto grupes,kėliau nuotraukų iš pradžių,bet kai pasipylė KUR RECEPTAS? KOKS RECEPTAS? KODĖL NESILAIKOTE TAISYKLIŲ? ir pan, nebenoriu eit ir kelti ką nors,nes neturiu laiko kiekvieną receptą perrašynėti,jei jis buvo ne iš interneto.imeta kokią fotkę su keptom bulvėm ir iš karto - koks receptas nu žmonės visai be fantazijos,recepto reikia mat žodžiu,nebelendu aš į tas grupes.... vakar užmačiau grupėj ruošiamės kalėdoms ,kad deda idėjas velykoms,na aš irgi susikūriau savo albumą,ir sudėjau ką esu darius,nuo velykinių medžių iki maisto ant stalo.nekėliau nei ant sienos,nei į maisto albumą,tik į savo susikurtą. ir prasidėjo,kur mišrainės receptas? parašiau,kad čia ne maisto grupė tai gavau keletą komentarų atgal,tai kam tada išvis nuotrauką kelti... parašiau,kad įkėliau dėl mišrainės dekoracijos... nu jau baigia užprievartauti jos su tais savo receptais dar kažką parašė,kad tokios taisyklės,jeigu ką dedam tai su trumpu aprašymu nu nusišaukit vietoj tada ištryniau viską ką turėjau ir velniop... duok idėją tai dar ir padaryk ko ne... dabar žiūriu,postas parašytas,kad ar taip jau daug grupė prašo,kad reikia ištrinti postus ir pan... AR MAN ČIA VIENAI TAIP,AR IR JUMS TAI ATSIBODO JEI ESATE GRUPESE? dar kitose grupėse,kur su atributikom,rašo,kad negalima ant sienų kelti,bet pačioms adminėms galima ten reklamuotis,pilnas puslapis po vieną darbą įkelta- gerai,aš kažkada įkėliau,iškarto buvo pasakyta,nekėlioti po vieną,o pasidaryti albumą.ar aš senstu,ar kas,bet jau rimtai nervina...
|
|
| |
nerida | Data: Šeštadienis, 2014-02-22, 10:19 AM | Žinutė # 1031 |
forumo senbuvė
| Quote Krla ( ) sveikos, ateinu nuomonės jūsų pasiklausti gedaaa žinot fb yra daug grupių visokių. balaganas ten gal su tom grupėm,aš į kažkokią buvau įėjusi dovanų idėjos ar kažkas panašaus,tai kiek įkėliau idėjų tiek ištrynė tai mečiau tą grupę,dar buvau užklausus kodėl trina tai atsakymas buvo atseit jie nieko netrina
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
|
| |
nerida | Data: Šeštadienis, 2014-02-22, 10:21 AM | Žinutė # 1032 |
forumo senbuvė
| katcia, kaip jūsų sveikatukas,
|
|
| |
Vijolė | Data: Šeštadienis, 2014-02-22, 1:02 PM | Žinutė # 1033 |
forumo numylėtinė
| Krla, einu ir aš į tas grupes įkėliau pradžioj keletą nuotraukų susikurus albumą ir viskas imetu kats nuo karto į albumą, bet nesireklamuoju taip kad prisikabintu, nes man tas kišimas per prievartą tai nesamonė
facebook
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2014-02-22, 2:33 PM | Žinutė # 1034 |
forumo senbuvė
| katcia, laikykis, net nebežinau kaip bepaguost, laikykis būk stipri viskas susitvarkys, pasveiks tavo aukselis Quote katcia ( ) aciu mergytes bandom kapstytis... taigi dar viena diagnoze virusinis miokarditas (sirdies raumens uzdegimas) komplikacija gripo... db laseliniu negali statyt ir skyscius turi suvartot per burna, bet viska isvemia gedaaa gedaaa uzburtas ratas 111 va ta diagnoze man kaip baisiai skamba jatau laikykitės turi baigtis tos ligos ir taskas
Moku pykti ir atleisti... įžeisti ir įsižeisti..... Turiu savo principus, savo kompleksus..... turiu savo charakterį, pomėgius ir polinkius...
|
|
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2014-02-22, 2:35 PM | Žinutė # 1035 |
forumo senbuvė
| Krla, man irgi užknisa tokiose grupėse, atrodo, kad nebenoka moterys visai gaminti net jei elementariausių patiekalų receptų prašo ir komentarai šlykštūs būna, tai beveik nebelendu ten
|
|
| |
|