...
 Photoshop'o skyrelio taisyklės - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: nerida  
Forumas » MŪSŲ FORUMAS - taisyklės, pagalba ir tai kuo mes gyvename » TAISYKLIŲ IR PAGALBOS LINIJA » Photoshop'o skyrelio taisyklės
Photoshop'o skyrelio taisyklės
AtileData: Antradienis, 2010-02-09, 5:38 PM | Žinutė # 1
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Fotošopo skyrelio taisyklės:

1. Šiame forume yra užrakinta "Mūsų darbeliai", "šablonai" tėmelės, kurių nemato nauji forumo dalyviai. Taip darome norėdami apsaugoti jūsų ir mūsų asmeninius darbus. Užrakintomis tėmelėmis galės naudotis tik aktyvūs, PATIKIMI forumo dalyviai, kurie didins fonų, paveikslėlių ir kitas galerijas, dalinsis savo kūryba (kelkite prie plepaliukų apie fotošopą). Kada būsite priimtas į PATIKIMŲ grupę ir gausite slapukus į užrakintas temas, priklausys nuo jūsų aktyvumo. Administracija nuspręs kada tai padaryti.

2. Visi darbeliai esantys "Mūsų darbeliai" turi autorines teises ir yra skirti TIK ASMENINIAM NAUDOJIMUI. Kopijuoti, pasisavinti bei naudoti komerciniais tikslais GRIEŽTAI DRAUDŽIAMA. Pastebėjus jog mūsų darbai yra platinami internete, imsimės priemonių.

3. Jei per 6 mėnesius dalyvis neparašo nei vieno pranešimo, jis bus išbrauktas iš PATIKIMŲ grupės ir negalės lankytis užrakintose temose. Jei turėsite problemų ir nesilankysite ilgesnį laiką, perspėkite.

4. Forume rasite daug naudingos informacijos, nuorodų darbui su fotošopu, daug ir įvairių pamokėlių. Jei norite išmokti dirbti su fotošopu, pradėkite nuo pamokėlių. Nerašinėkite į asmenines žinutes klausimų, nes galbūt tie patys klausimai domina ir kitus.

5. Jei nerandate kokio paveikslėlio ar fono rašykite prie "Fonų paieška" ar "Paveikslėlių paieška".

6. Matysite prie kiekvienos temos, pirmame poste yra trumpas aprašymas ką rasite toje temoje, ką ir kaip kelti. Prašome perskaityti, tai neužims daug laiko o forume bus tvarka.

7. Visų komentarų, pagyrimų, pastabų apie vieną ar kitą darbelį lauksime prie plepaliukų apie photosopą. Neužkraukime galerijų susirašinėjimu, taip bus patogiau rasti vieną ar kitą reikiamą darbelį.

8. Norėdami įdėti betkokį darbelį ar nuotrauką į galeriją, jį užkraukite per http://radikal.ru , nuimant varneles nuo visų kvadratėlių, o prie "Создавать превью" įrašykite 250, vietoje 180 pikselių. Užkrovus foną, nukopijuokite trečią nuorodą į forumo atsakymo langą. Į vieną eilutę kelkite ne daugiau 3 darbelių, dak neišsikraipytų puslapiukas.

9. Nemokami užsakymai prie "Užsakymų studijos", bus pagaminti TIK aktyviems forumo nariams, kurie padės didinti paveikslėlių, rėmelių, fonų ar kitas galerijas, kurie aktyviai plepės kituose forumuose. Užsakymus pagaminsime TIK iš darbelių esančių pavyzdžių galerijose. Išsirinkę patinkantį darbelį, "Užsakymų studijos" priimamajame įkelkite nuotrauką, įrašykite patikusio darbelio skaičių (pvz 1-2, 5-8, 9-12 ir pan.) ir mes įrėminsime ar padarysime montažą per savaitę.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
Forumas » MŪSŲ FORUMAS - taisyklės, pagalba ir tai kuo mes gyvename » TAISYKLIŲ IR PAGALBOS LINIJA » Photoshop'o skyrelio taisyklės
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024