SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -5 TEMA
|
|
raska | Data: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 3:46 PM | Žinutė # 1 |
 forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs
|
Šeimininkutės, Artėja gražiausios metų šventės - šv.Kūčios,šv.Kalėdos ir Naujieji metai. Kiekvienais metais norisi pagaminti kažką naujo ir skanaus.Tad kviečiu visas norinčias prisijungti ir ruoštis didžiosioms šventėms kartu - nuo kuklios Kūčių silkės iki gardžių Kalėdinių pyragų
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2013-10-14, 5:28 PM | Žinutė # 1216 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| http://www.emmashouse.eu/sventin...._id=400
32 lt uz kg,brangoka kaip sakiau,mokejau iki 3£ tai max 12lt
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2013-10-14, 5:29 PM | Žinutė # 1217 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| va tuos zurnaliukus as perku ir toki turiu http://www.emmashouse.eu/image....500.jpg
|
|
| |
Vijolė | Data: Pirmadienis, 2013-10-14, 5:30 PM | Žinutė # 1218 |
 forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
Statusas: Atsijungęs
| Quote Krla (  ) Ingredients
450g plain marshmallows 900g icing sugar 1 1/2 tablespoons water butter or margarine, for greasing
Place the marshmallows in a microwave safe bowl and set microwave on high setting for 30 seconds. Add 1 1/2 tablespoons of water. Grease a large spoon with butter or margarine, stir the marshmallows and keep melting in 30 second intervals until marshmallows are smooth. Begin adding icing sugar about 250g at a time, stirring between each addition, until the whole 900g is incorporated. At this stage the mixture gets sticky, so grease your hands with butter or margarine and knead on a greased work surface until smooth and no longer sticky. You can then grease your work surface lightly and roll the fondant out and place over cake that has been covered with marzipan or buttercream. ei tai man dabar teks vertėją samdytis
facebook
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2013-10-14, 5:32 PM | Žinutė # 1219 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Quote katcia (  ) o tu man pasakyk, o kuom priklijuot figurele pagaminta is tos mases? gi tuo baltu glaistu kur rasiau
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2013-10-14, 5:33 PM | Žinutė # 1220 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Quote Vijolė (  ) ei tai man dabar teks vertėją samdytis tuoj asa tau isversiu
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2013-10-14, 5:40 PM | Žinutė # 1221 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| 450gr marshmalow saldainiu 900gr culkraus pudros 1,5 sauksto vandens truputeli riebalu-margarino ar sviesto
sudeti saldainius i mikrobangei atsparu inda ir deti auksciausio nustatymo 30sekundziu.kai istirpsta deti ta vandeni.pariebaluotu saukstu pamaisyti,ir vel deti 30s i mikrobange ,kad gerai issilydytu ir butu vientisa mase.dabar deti cukraus pudra,po 250g per karta,vis maisyti.ir taip kol sudesi visus 900gr.dabar mase bus lipni,tad pasirebaluok rankas tais riebalais(sviestu ar margarinu) ir minkyti kol nebelips prie ranku.galima pariebaluot stalo pavirsiu,ant kurio minkoma ir jei reikia jau galima kocioti torto dengimui.viskas,si mase yra skani,nes jau daroma is saldziu saldainiu.
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2013-10-14, 5:45 PM | Žinutė # 1222 |
 forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
| Quote Krla (  ) gi tuo baltu glaistu kur rasiau geda, neuzziurejau
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2013-10-14, 5:49 PM | Žinutė # 1223 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Quote katcia (  ) geda, neuzziurejau
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2013-10-14, 5:55 PM | Žinutė # 1224 |
 forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
| Quote Krla (  ) 32 lt uz kg,brangoka 100 kaip sakiau,mokejau iki 3£ tai max 12lt o as maniau, kad cia nera brangu, o pasirodo brangu tai gal visgi paciai gamint tada labiau apsimoka?...
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2013-10-14, 6:13 PM | Žinutė # 1225 |
 forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
| Krla, o rafaelo torta ne pagal sita darei? http://www.neringa-blogas.com/kulinarija/tortas-rafaelo.html ale lb isgirtas, bet kai tu prigasdinai kad riebus, tai ir suabejojau
Message edited by katcia - Pirmadienis, 2013-10-14, 6:13 PM |
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2013-10-14, 6:36 PM | Žinutė # 1226 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Quote katcia (  ) ne pagal sita grynai,bet matau kad atitinka
as dariau pagal sita tik nedejau griet.standiklio
Receptas:
5 dideli kiaušiniai 230 gramų cukraus 230 gramų miltų 65 gramai aliejaus 1 didelis pakelis vanilinio cukraus (neturėjau supratimo kiek tai yra, tai pyliau iš akies) 20 gramų kepimo miltelių
Kremui:
1 indelis kondensuoto pieno (žiūrėkite, kad būtų tikras, o ne koks mišinys) 200 gramų kokybiško sviesto 450 gramų plakamos grietinėles 2 pakeliai grietinėlės standiklio 50 gramų kokoso drožlių
Biskvitų sulaistymui:
apie 500 ml vandens 2 citrinų sultys šaukštelis kitas cukraus
Migdolų riešutai (pasmulkinsite juos ir pagardinsite vieną iš pertepimų, o jei norėsite - papuošite torto viršų)
Kiaušinius mikseriu plakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki kol masė pabals ir gerokai padidės jos tūris, vis dar plakant plona srovele supilkite aliejų, dar paplakit, suberkitei sijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, švelniai bet gerai viską išmaišykite.
Tešlą padalinkite į 4 dalis (kepsit 4 biskvitus). Supilkite dalį į formą, išklotą kepimo popieriumi (galite vos vos jį patepti aliejumi) ir šaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 10 minučių, kol vos vos paruduoja..neperkepkit, dings minkštumas
Grietinėlę suplakite su standikliu ir padėkite į šaldytuvą. Kambario temperatūros sviestą suplakite su kondensuotu pienu ir kokoso drožlėmis ir taip pat pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą. Abi pašaldytas mases sumaišykite.
Paruoštu citrinos sulčių - cukraus tirpalu gerokai sulaistykite biskvitus (man tas puslitris pasirodė per daug, pyliau mažiau, bet valgant tikrai pasijautė jo trūkumas, tad PILKIT
Pertepkite tortą, aptepkite (vieną pertepimą pagardinkite smulkintais migdolais), papuoškite... palaukite parą dvi ir.. ojeij..
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2013-10-14, 6:37 PM | Žinutė # 1227 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| Quote katcia (  ) tai gal visgi paciai gamint tada labiau apsimoka?... na is marshamalow tikrai manau butu nesunku
|
|
| |
Krla | Data: Pirmadienis, 2013-10-14, 6:44 PM | Žinutė # 1228 |
 forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
| kas ruosiates pirkti tokius irankius,rinkites matalinius,ne palstikinius,ta pati kaina,o kokybe metaliniu ir darbo kokybe geresne http://www.emmashouse.eu/image....500.jpg
ziuriu ten yra irgi spalvotu masiu,ir visokiu ispaudu
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2013-10-14, 7:17 PM | Žinutė # 1229 |
 forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
| Krla, cia jie gelytem skirti?.. dar tam tastyfun irgi daug viso bieso tik reikia pinigu turet... o ziurek tu naudoji ta mentele torto formavimui kai uzdengi cukraus mase, ar nebutinas variantas?...
|
|
| |
katcia | Data: Pirmadienis, 2013-10-14, 7:54 PM | Žinutė # 1230 |
 forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
| Krla, kai tu pas mus tokia profe ir viska zinai, tai dar pakankinsiu, kaip manai ar sitos gelytes normalios? http://www.tastyfun.lt/Formele....ai_4vnt
|
|
| |
|