...
 SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -5 TEMA - Page 82 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: Krla  
SVEČIUOSE PAS ŠEIMININKUTES -5 TEMA
raskaData: Ketvirtadienis, 2012-05-03, 3:46 PM | Žinutė # 1
forumo siela
Grupė: Senjoros moderatorės
Žinutės: 20743
Apdovanojimai: 90
Reputacija: 40
Statusas: Atsijungęs


Šeimininkutės,
Artėja gražiausios metų šventės - šv.Kūčios,šv.Kalėdos ir Naujieji metai. Kiekvienais metais norisi pagaminti kažką naujo ir skanaus.Tad kviečiu visas norinčias prisijungti ir ruoštis didžiosioms šventėms kartu - nuo kuklios Kūčių silkės iki gardžių Kalėdinių pyragų
mirkt s12069
 
KrlaData: Pirmadienis, 2013-10-14, 5:28 PM | Žinutė # 1216
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
http://www.emmashouse.eu/sventin...._id=400

32 lt uz kg,brangoka 100 kaip sakiau,mokejau iki 3£ tai max 12lt


 
KrlaData: Pirmadienis, 2013-10-14, 5:29 PM | Žinutė # 1217
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
va tuos zurnaliukus as perku ir toki turiu mirkt
http://www.emmashouse.eu/image....500.jpg


 
VijolėData: Pirmadienis, 2013-10-14, 5:30 PM | Žinutė # 1218
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
Statusas: Atsijungęs
Quote Krla ()
Ingredients

450g plain marshmallows
900g icing sugar
1 1/2 tablespoons water
butter or margarine, for greasing

Place the marshmallows in a microwave safe bowl and set microwave on high setting for 30 seconds. Add 1 1/2 tablespoons of water. Grease a large spoon with butter or margarine, stir the marshmallows and keep melting in 30 second intervals until marshmallows are smooth.
Begin adding icing sugar about 250g at a time, stirring between each addition, until the whole 900g is incorporated.
At this stage the mixture gets sticky, so grease your hands with butter or margarine and knead on a greased work surface until smooth and no longer sticky.
You can then grease your work surface lightly and roll the fondant out and place over cake that has been covered with marzipan or buttercream.

ei tai man dabar teks vertėją samdytis 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52



facebook
 
KrlaData: Pirmadienis, 2013-10-14, 5:32 PM | Žinutė # 1219
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Quote katcia ()
o tu man pasakyk, o kuom priklijuot figurele pagaminta is tos mases?

gi tuo baltu glaistu kur rasiau gimt2


 
KrlaData: Pirmadienis, 2013-10-14, 5:33 PM | Žinutė # 1220
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Quote Vijolė ()
ei tai man dabar teks vertėją samdytis

tuoj asa tau isversiu mirkt


 
KrlaData: Pirmadienis, 2013-10-14, 5:40 PM | Žinutė # 1221
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
450gr marshmalow saldainiu
900gr culkraus pudros
1,5 sauksto vandens
truputeli riebalu-margarino ar sviesto

sudeti saldainius i mikrobangei atsparu inda ir deti auksciausio nustatymo 30sekundziu.kai istirpsta deti ta vandeni.pariebaluotu saukstu pamaisyti,ir vel deti 30s i mikrobange ,kad gerai issilydytu ir butu vientisa mase.dabar deti cukraus pudra,po 250g per karta,vis maisyti.ir taip kol sudesi visus 900gr.dabar mase bus lipni,tad pasirebaluok rankas tais riebalais(sviestu ar margarinu) ir minkyti kol nebelips prie ranku.galima pariebaluot stalo pavirsiu,ant kurio minkoma ir jei reikia jau galima kocioti torto dengimui.viskas,si mase yra skani,nes jau daroma is saldziu saldainiu.


 
katciaData: Pirmadienis, 2013-10-14, 5:45 PM | Žinutė # 1222
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
Quote Krla ()
gi tuo baltu glaistu kur rasiau

gedaaa geda, neuzziurejau 111 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52


 
KrlaData: Pirmadienis, 2013-10-14, 5:49 PM | Žinutė # 1223
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Quote katcia ()
geda, neuzziurejau

b4e7865cc2b71f2e0e027e7c8c819eac


 
katciaData: Pirmadienis, 2013-10-14, 5:55 PM | Žinutė # 1224
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
Quote Krla ()
32 lt uz kg,brangoka 100 kaip sakiau,mokejau iki 3£ tai max 12lt

o as maniau, kad cia nera brangu, o pasirodo brangu 111 tai gal visgi paciai gamint tada labiau apsimoka?... gedaaa


 
katciaData: Pirmadienis, 2013-10-14, 6:13 PM | Žinutė # 1225
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
Krla, o rafaelo torta ne pagal sita darei? http://www.neringa-blogas.com/kulinarija/tortas-rafaelo.html ale lb isgirtas, bet kai tu prigasdinai kad riebus, tai ir suabejojau gedaaa



Message edited by katcia - Pirmadienis, 2013-10-14, 6:13 PM
 
KrlaData: Pirmadienis, 2013-10-14, 6:36 PM | Žinutė # 1226
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Quote katcia ()
Krla, o rafaelo torta ne pagal sita darei? http://www.neringa-blogas.com/kulinarija/tortas-rafaelo.html ale lb isgirtas, bet kai tu prigasdinai kad riebus, tai ir suabejojau

ne pagal sita grynai,bet matau kad atitinka

as dariau pagal sita tik nedejau griet.standiklio

Receptas:

5 dideli kiaušiniai
230 gramų cukraus
230 gramų miltų
65 gramai aliejaus
1 didelis pakelis vanilinio cukraus (neturėjau supratimo kiek tai yra, tai pyliau iš akies)
20 gramų kepimo miltelių

Kremui:

1 indelis kondensuoto pieno (žiūrėkite, kad būtų tikras, o ne koks mišinys)
200 gramų kokybiško sviesto
450 gramų plakamos grietinėles
2 pakeliai grietinėlės standiklio
50 gramų kokoso drožlių

Biskvitų sulaistymui:

apie 500 ml vandens
2 citrinų sultys
šaukštelis kitas cukraus

Migdolų riešutai (pasmulkinsite juos ir pagardinsite vieną iš pertepimų, o jei norėsite - papuošite torto viršų)

Kiaušinius mikseriu plakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki kol masė pabals ir gerokai padidės jos tūris, vis dar plakant plona srovele supilkite aliejų, dar paplakit, suberkitei sijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, švelniai bet gerai viską išmaišykite.

Tešlą padalinkite į 4 dalis (kepsit 4 biskvitus). Supilkite dalį į formą, išklotą kepimo popieriumi (galite vos vos jį patepti aliejumi) ir šaukite į iki 190 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 10 minučių, kol vos vos paruduoja..neperkepkit, dings minkštumas

Grietinėlę suplakite su standikliu ir padėkite į šaldytuvą.
Kambario temperatūros sviestą suplakite su kondensuotu pienu ir kokoso drožlėmis ir taip pat pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.
Abi pašaldytas mases sumaišykite.

Paruoštu citrinos sulčių - cukraus tirpalu gerokai sulaistykite biskvitus (man tas puslitris pasirodė per daug, pyliau mažiau, bet valgant tikrai pasijautė jo trūkumas, tad PILKIT

Pertepkite tortą, aptepkite (vieną pertepimą pagardinkite smulkintais migdolais), papuoškite... palaukite parą dvi ir.. ojeij..


 
KrlaData: Pirmadienis, 2013-10-14, 6:37 PM | Žinutė # 1227
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Quote katcia ()
tai gal visgi paciai gamint tada labiau apsimoka?...

na is marshamalow tikrai manau butu nesunku


 
KrlaData: Pirmadienis, 2013-10-14, 6:44 PM | Žinutė # 1228
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
kas ruosiates pirkti tokius irankius,rinkites matalinius,ne palstikinius,ta pati kaina,o kokybe metaliniu ir darbo kokybe geresne
http://www.emmashouse.eu/image....500.jpg

ziuriu ten yra irgi spalvotu masiu,ir visokiu ispaudu liuks


 
katciaData: Pirmadienis, 2013-10-14, 7:17 PM | Žinutė # 1229
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
Krla, cia jie gelytem skirti?.. gedaaa dar tam tastyfun irgi daug viso bieso 60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52 tik reikia pinigu turet... o ziurek tu naudoji ta mentele torto formavimui kai uzdengi cukraus mase, ar nebutinas variantas?...


 
katciaData: Pirmadienis, 2013-10-14, 7:54 PM | Žinutė # 1230
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
Krla, kai tu pas mus tokia profe ir viska zinai, tai dar pakankinsiu, kaip manai ar sitos gelytes normalios? http://www.tastyfun.lt/Formele....ai_4vnt

 
Search:


Copyright MyCorp © 2025