...
 Vaikų teminiai vakarėliai - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: katcia  
Forumas » SVEIKINIMŲ IR ŠVENČIŲ SKYRELIS - patarimai ir pagalba besiruošiant šventei » TEMINIAI VAKARĖLIAI » Vaikų teminiai vakarėliai (informacija scenarijai)
Vaikų teminiai vakarėliai
ausroteaData: Antradienis, 2010-03-09, 5:51 PM | Žinutė # 1
forumo tauškutė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 4166
Apdovanojimai: 34
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
Vaikiški teminiai vakarėliai

Parašykit teminio vakarėlio pavadinimą ir šiek tiek apie jį...


 
pumpurelisData: Antradienis, 2011-01-04, 12:02 PM | Žinutė # 2
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 58
Reputacija: 13
Statusas: Atsijungęs
Piratiško gimtadienio scenarijus pagal pumpureli...(nuo 10-12 vaiku)
Susirinkus vaikams i gimimo diena paaiškinkime jiems ,kad jie susirinko visi į Karibų piratų vakarėlį (vaikus suskirstom i grupeles ,tarkim siuo atveju po 4 vaikus i 3 grupeles,viena is vaiku paskirdami grupeles kapitonu).
I.grupe baisunai
II.grupe puolejai
III.grupe kerstingieji
Kiekvienai grupelej paruoskim po dezute ,kuriuose bus daiktai kuriu prireiks atliekant uzduotis. Kad vaikams butu lengviau suprasti pavadinkime jas "Pagalbos dezute Piratams"
Paskirkime kiekvienos grupeles kapitona,ir iteikim po dezute su pagalbos irankiais.Labai smagu butu ,sukurti kiekvienai grupelej po veliava su jos uzrasu ,kad ir nedidele ...
Tekstas naudojamas ,paskelbiant grupeles ir ju kapitonus(rasytas atsizvelgiant,kad gimimo diena vyks ziema)
Tekstas:Šiuo tekstu pradėkite gimimo dieną.
Mano brangieji biciuliai, jus visi cia skubejot per sniegynus ir ledynus ,kol pasieket Negyvenamaja sala,kurioje du berniukai svencia savo gimimo diena.Negyvenamoji sala pilna netiketumu,prizu ,siurprizu jums.Ir tik piratai gales iveikt visas uzduotis ir surasti sniegyno lobius.Surast siuos lobius ir iveikt visas kliutis reiks daug ,daug pastangu.Tad pradėkime švęsti gimimo dieną ir ieškoti paslėpto Karibų piratų lobio.
Tad pirmyn piratai;
(Skirstomes i 3 grupeles.)
O dabar visi drauge turim nusprest kas bus kiekvienos grupeles kapitonas,aisku reikia isrinkti gimtadienio kaltininkus,o kitus kapitonus galime isrinkt burtu keliu arba tiesiog paskirt vyriausius gimtadienio dalyvius kapitonais.
Vaikai jus keliausite ,keliausite kol rasite lobi,atlikdami kiekviena uzduoti rasit zemelapio dali ,ant galo susitiksite visi vienoje uzduotyje sudesite zemelapi ir suzinosite ,kur jusu pasleptas lobis.Zemelapi siulau sukurti tarsi puzle iskarpyti ji taip kad visos susitike grupeles paskutineje uzduotyje galetu sudelioti savo dalis ir suzinoti kur slypi lobis.Kada vaikai prades atlikinet uzduotis ,pradekite eiti is vieno kambario ir nuveskite juos i kita kambari,kitame kambaryje vaiku suklaidinimui paruoskite kokia didele deze ,ja galite papuosti apklijuoti ,ispiesti piratiskai ,tai jau jusu fantazijos reikalas ,deze siulau pakabinti i auksti ,kad tik vaikai ieje i kambari iskart matytu ja ir galvotu kad toje dezeje slypi ju ieskomas lobis.Vaikai galvos ,kad jie jau rado lobi ,o tikrasis lobis slepsis visai kitoje vietoje.Į šią dėžę įdėkite tą žemelapio dalį ,kurioje nurodomas lobis,taip pat paiimkite didelį popieriaus lapą,manau geriausia tiktų paprastas tapetas,jį taip pat galite papuošti piratiškai .Tai bus Piratų priesaiką.Vaikai atidarę šią dėžę ras priesaiką ir paskutiniąją dalį žemėlapio.
PIRATŲ PRIESAIKĄ
Mes ištvermingieji piratai ,pasižadam :
1.Klausyti mamos ,tėčio
2.Nesibarti su broliais ir sesėm
3.Gerai mokintis ir klausyti mokytojų.
4.Visada tvarkytis kambarius.
5.Neatsikalbineti ir nesipjaudyti.
6.Visad būti draugišku su kitais.
7.Pažadam neverkti ir nesiožiuoti.
8.Padėti mamai,tėčiui ir seneliams kai tik jie to paprašys.
9.Praustis ir ryte ir vakare.
10.Pažadam atėjus atostogoms susikrauti tašes ir išvažiuoti pas senelius,o tėveliams leisti pailsėti...

Piratų priesaikos patvirtinimui ,galite paruošti kokį štampą,kad visi vaikai galėtų uždėt jį ant piratų priesaikos,tai gali būt štampas padarytas iš bulvės ,kempinės ,ar tiesiog pirktinis.Jei leidžia sąlygos ir nebijot,kad išsiteps vaikai ar jūsų namai,galite paruošti atskiestų dažų dubenėlį ,rankšluostuką ir leisti vaikams įmerkti rankytes į dažus ir dėti anspaudus ant priesaikos.Arba tiesiog duoti vaikams užrašyti savo vardą jei vaikai nemoka rašyti tiesiog ką nors nupiešti.
I.gr. ir jos uzduotele:
uzsimerkit apsisukit tris kartus ir zenkit tris zingsnius :(turekite pasiruose tiek pripustu balionu kiek bus grupeleje vaiku).Piratu dezuteje parupinkite dantu krapstuku,kad vaikai galetu susprogdinti balionus .I viena is balionu idekite maza popieriuka su uzduotimi:Vaikai pasakykit kokius zinot piratu ginklus.Kiekvienas vaikas turi pasakyt po viena.Kada vaikai atsako i klausima,duokite zemelapio dali keliauti toliau.


 
pumpurelisData: Antradienis, 2011-01-04, 12:03 PM | Žinutė # 3
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 58
Reputacija: 13
Statusas: Atsijungęs
II.gr.ir jos uzduotele.
Paruoskite 3 butelius ,du buteliai pripilti vandens ,o 3-ciasis limonado.Butelius paruoškite taip ,kad du iš jų būtų paprasti,o trečiasis papuoštas piratiška amblema,bet visi buteliai ,turi būt apvynioti ,kad vaikai neatskirtu iš kart pamatę kuriame butelyje slypi piratiškasis gėrimas.Butelius apvyniokite medžiaga ir uždėkite kokius raisčius,kad vaikai atpažinę gėrimą galėtų pasinaudoti ,jiems skirtu Piratų pagalbos įrankiu,įdėkite žirklutes(aišku vaikiškas ,kad vaikai neužsigautų) .Vaikai nuryšę raisčius įsitikins ar atpažino gėrimą ,nes vienas butelis bus su piratiška amblema.
Užduotis: Stovi 3 buteliai ,3stiklinės,vaikai jus turite paragauti visų gėrimų ir pasakyti ,kuriame butelyje slypi piratiškasis gėrimas.Pasitarkit visi ir pasakykit.
Kada vaikai įvygdo užduotį duodam jiems žemėlapio dalį,kuri parodys kelią tolimesnės užduoties link.
III.gr ir jos užduotis.
Piratiškieji burbulai.Paruoškite pučiamus burbulus.Reiks tiek burbulų kiek vaikų grupelėje.Šiuo atveju tris.Pakabinkite burbulus ant virvučių kad jie kabėtų ,kad vaikai taip lengvai nepaimtų,geriausia vieta tiktų tarp durų .Nuo laiko stokos ir galimybių ,siūlau burbulus papuošti piratiškai.
Vienus burbulus praskieskite ,kad nesipūstu ,kitus palikite normalius,taip vaikai atskirs ,kur tikrieji burbulai.
Į užduočių dėželę įdėkite,žirklutes (aišku tik vaikiškas,kad saugu būtų),vaikai nusikirps prikabintus burbulus.
Užduotis:Vaikai jums reikia įsižėt kur kaba burbulai ,aš jums užryšiu akis ,apsuksiu du kartus ir jums reiks pagaut burbulus,kada pagausit burbulus ,atidarysit ir bandysit pūst ,jei neišpūsit reiškiasi jūs radot ne piratiškus burbulus,jei rasit piratiškus galėsit eiti toliau.Įteikite žemėlapio dalį keliauti toliau.
Užduotėlės Nr2.
Įvygdę šias užduotis vaikai judės bendrosios užduoties link ,kur susitiks visi su savo rastomis žemelapių dalimis ,pati paskutinioji žemėlapio dalis bus bendrojoje užduotyje.Čia paruoškite tokias žemėlapio dalis,kurios vestu prie bendrosios užduoties.
Siūlyčiau ,šiose užduotyse vaikus truputį papuošt piratiškai,kad vaikai būtų pasiruošę tapt pačiais tikriausias piratais.
Tekstas,siūlau tekstą skaityti ir kur tekstas pažymėtas raudonai, prašykite,kad vaikai jums padėtų jus pradedate skaityti,o vaikai tegul nutęsia tarkim:išradingiausi,sumaniausi ir t.t.
Tekstas:Vaikai, Karibų piratai ne šiaip piratai,o patys :išradingiausi,sumaningiausi,stirpiausi,greičiausi,tobuliausi,ryžtingiausi,o mes Karibų piratai ir mums nėra lygių.Tai tarsi koks šūkis gali būt ,kad vaikams būtų daugiau ryžto eiti toliau.Įteikite žemėlapio dalį.

I gr.
Vaikai matote maža dėžutė priėję ją atrasite laiškutį,kad vaikams įdomiau būtų įdėkite laiškuti į kokį indą ar bonkę ,savaime aišku jei dėsite į bonkę palikite galą ištrauktą kad vaikai galėtų išsitraukt.Dėžutę apklijuokite lipnia juosta ,aišku nepagailėkite jos apklijukite kuo daugiau juostos ,kad vaikams tektų pavargti ,bet ir nepersistenkite,Vaikai panaudos žirkultes iš užduočių dėželės :lelius:Įteikite žemėlapio dalį.
Tekstas laiškelyje: Piratų kapitone ir visi lydyntis piratai, jūs radote patį svarbiausią pirtatų rūbą raištį ,čia tiek raisčių kiek jūsų yra įguloje,pasiimkite po raištį ,o likusius raisčius išdalinite kitiems sutiktiems piratams.Įteikite žemėlapio dalį.


 
pumpurelisData: Antradienis, 2011-01-04, 12:04 PM | Žinutė # 4
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 58
Reputacija: 13
Statusas: Atsijungęs
IIgr.
Paruoškite prie kokios lovos tris pelėkautus ,juos užtaisysite su popieriukais.Į užduočių dėžutę įdėkite akmenuką ,didesnį ,kad vaikai galėtų išmusti slaktelius.
Užduotėles sudėkite eilės tvarka,nes šioje užduotyje išmuse pirmus slakstelius ,rasite nuoroda kituose.Visa uzduoti paruoskite prie lovos ,kad vaikai dezute galetu issitraukti is po lovos.
1.Lapelis slaksteliuose:
Ar žinai ,ką paslpatingo suradai? Kad suzinotum ismusk kitus slakstelius...

2.Siame lapelyje nupieskite strelyte ir parasykite toliau ,kad reikia ismust trecius slakstelius.
3O dabar pasikviesk savo draugus ,grupelės draugus,atsitūpkit visi ir iš po lovos ištraukit dėžutę.
Kai vaikai ištrauks dėžutę ,ras ten laiškutį ,laiškutis gali būt vėl tai suvyniotas piratiškai,galbūt įkištas į kokį butelį ar tiesiog kaip įdomiai pritvirtintas,gal tai įkyštas į kokį kardo makštį ar vėl kur.
Teksas: Piratai ,piratėliai ,jūs radote laimės talismanus,kurie padės jums atrasti lobį ,Piratų lobį.Tai stebuklingieji ,nepakartojami talismanai,kuriuos gali turetėti tik karibų piratai.Užsidėkit savo laimės talismanus ,o kitus likusius atiduokite savi įgulos nariams.Laimingo kelio Jums šaunieji piratai.
Talismanu padaryti galite iš kokių riešutų ,saldainių ,plunksnų na tiesiog tai tik jūsų fantazijos reikalas.Jei padarisite kokius medalius kur bus užrašyta karibų piratai nemanau kad bus blogiau ,žodžiu tikslas kiek nors papuošt vaikus piratiškai.
III.gr.
Paruoškite tarsi trijų dalių puzle.Tiesiog paimkite lapą a4 formatu jį nuspalinkite kavos tirpalu ,apdeginkite galus kad atrodytų tikroviškesnis ,tada įgaus senuMo efektą,padalinkite į tris dalis ir užrašykite Piratų šūkį,ant kiekvieno gabalo po vieną žodį:
MUMS NĖRA LYGIŲ
Užduotis vaikams bus sudėti piratų šūkį ,kad būtų įdomiau įdėkite tuos lapelius į pripūstus balionus ,vaikai susprogdins juos ir ras užduotėles.Balionus pritvirtinkite kur nors, iš užduočių dėžutės vaikai galės panaudoti dantų krapštukus sprogdinti balionams.
Susprogdinę balionus,ir sudėję šukį vaikai ,turės teisę atidaryti paskutiniąją dėželę ,kur slypi piratiškieji apdarai.
Tekstas ant dėželės:
Stiprieji piratai ,sukaupkite savo visas jegas ir išvyniokite rasta mažąjį lobį ,jo jums prireiks tolimesniam kelyje ieškant lobio.Likusius šautuvus ir kardus atiduokite įgulos draugams.
Čia vaikams paruoškite po kardą ant kaklo ir po šautuvėlį ,viskas priklauso nuo finansinų galimybių.Jei galite leisti daugiau papuoškite vaikus daugiau.

Kada vaikai pasipuošia .Jus perskaitote tekstą:
Piratai jūs įvykdėte užduotis dabar ,jūsų laukia ištvermės ir jėgos testas,kad surastumėt lobį.
Kadangi mes turėjome pinjatą ,ten sudėjome likusią žemėlapio dalį,pridėjome saldainių ....
Vaikai paimkite lazdelę ir duokite tol arkliui kol jis nukris.Iš pradžių kiekvienam viakui po kartą,kad tektų visiems.
Nudaužę pinjatą vaikai ras paskutiniąją žemėlapio dalį.
Vaikai mums reikai sujungti žemėlapio dalis ir judėti lobio link.
Lobį paslėpkite visai kitame kambaryje,galite ten palikt kokią įjungta muzikėlę ,prieš jiems atliekant paskutiniąją užduotį ,įpareigotas žmogus gali pagarsinti ,kad vaikams būtų šventiškesnė nuotaika.Lobio skrynia turėtu būt didelė dėžė atsižvelgiant į vaikų skaičių ,nes vaikai visi puls prie lobio.
Kada vaikai ras lobį tiesiog leisikite jiems džiaugtis juo,aišku galite į dėžę pridėti lapuškių,švilpukų vaikams labai smagu sukelti šurmulį ,įdėkite piratiškus diplomus prisiminimui kad jie dalyvavo Karibų piratų gimimo dienoje,ar laikraštukus ,tiesiog pagal galimybes.
Smagaus gimtadieno meilee


 
MEINARDASData: Ketvirtadienis, 2011-06-30, 9:00 PM | Žinutė # 5
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 52
Apdovanojimai: 0
Reputacija: 2
Statusas: Atsijungęs
Na ka mergaites pasigirsiu...Taigi suruosiau savo mergaitei mokyklos baigimo proga pizamu vakareli kamuolys Viskas praejo sauniai,mergaites buvo suzavetos,dabar tik ir klausineje kada kitas vakarelis,deja tam priestarauja mano vyras :lelius:Trumpas aprasymas- Mergaites rinkos apie 7val.vakaro,apziurejo kambari,kuriame nakvos,paskui sedo verandoje aptart kaip,kas,kur,kada...tada visos ejom issimaudyt i baseina,Gryzusios,visos soko i pizamikes ir vakarieniaut,o kas vaikams skaniausia,zinoma PICA gaminu Pavalgiusios nuleke i kambari,zaide jos ten zaidimus ivairiausius,paskui buvo makiazo,manikiuro,pedikiuro valandele,ujujuj kad prisitepliojo jos gedaaa o jau nagus nusilakavo,mano mazike dar ir dabar ryskiai raudonais koju naguciais laksto!Tada zinoma vakarinis kino seansas ir pokalbiai tarp musu mergaiciu,uzmigo tik 5ryte...sunkoka naktele buvo bet nieko juk nedaznai taip lelius
 
nepamenuData: Ketvirtadienis, 2011-10-13, 7:07 PM | Žinutė # 6
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 118
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs
Pirmajį gimtadienį šventėm "Vabaliukų fiesta". Susirinko vaikučiai, apsirengę kas bitutėm, kas vorais ir pan. Mažoji buvo boružėlė. Piešėm ant boružėlės taškelius. Tortą irgi iškepiau boružėlės formos, nors vaikai juokėsi, sakė labiau į grybą panašu :)

Antrąjį švęsim tema" Puota ūkyje". Kai atšvęsim, pasipasakosiu :)
 
nepamenuData: Pirmadienis, 2011-10-24, 7:36 PM | Žinutė # 7
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 118
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs
Štai ir prabėgo mūsų gimtadienis, kurio tema " Puota ūkyje" savo uoga aprengiau džinsiukais, maikute ir ant viršaus marškinėliais, buvo ūkininkė :) svečiuose turėjom dar kelis ūkininkus, karvutę, morką, boružytę ir katytę :)
Dainavom du gaidelius, žaidėm jurgelį meistrelį, ėjo pro per žalių kiaušinių takelį ( užrišus akis, kiaušiniai buvo nuimti, o mes aiškinom kur eit, dešniau, kairiau ir pan ) kabinom asiluj uodegas. Buvo prizai, minėm mįsles, klausiau kaip sako vienas ar kitas gyvūnėlis
Kambarį iškabinėjau gyvūnų nuotraukom, baseiną pripyliau vandens ir patupdėm antytes, vištos gūžtą padariau :)
Toks tas mūsų gimtadienis. Vaikai, atminimui gavo dovanų maišelius :spalvinimo knygelės su gyvūnais, kindr'į ir lidukų su gyvūnais
 
MEINARDASData: Penktadienis, 2011-11-11, 11:15 PM | Žinutė # 8
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 52
Apdovanojimai: 0
Reputacija: 2
Statusas: Atsijungęs
Na va atsventem ir mes 1-aji musu princo gimtadieni,kaip ir minejau tema buvo 1-asis gimtadienis,tad viskas buvo dekoruota vienetukais,lekstutes,stiklines,balionai,maisiukai saldainiams,viskas viskas!!!Gimtadienis praejo sauniai,tiesa jubiljatas tik uzputes zvakute nuluzo,bet nieko svesti likome mes liuks
Attachments: 0734276.jpg (221.4 Kb)
 
MEINARDASData: Penktadienis, 2011-11-11, 11:17 PM | Žinutė # 9
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 52
Apdovanojimai: 0
Reputacija: 2
Statusas: Atsijungęs
Dabar ruosiames,mano mazyles 3-ajam tortadieniui,tema GELYTES GIMTADIENIS!!!Tad vyraus geles,kadangi internete nerandu nieko grazaus su gelemis(turiu omeny lekstutes,stiklines ir t.t.)teks daryti paciai,planuoju i pagalbininkes prigriebt ir mazike,taip bus idomiau mirkt kai atsvesim butinai pasidalinsiu virejas
 
nepamenuData: Antradienis, 2012-10-09, 1:38 PM | Žinutė # 10
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 118
Apdovanojimai: 5
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs
Mūsų 3-iasis gimtadienis bus "Teletabių pieva". Bus personažas Pou.
 
katciaData: Ketvirtadienis, 2013-12-05, 10:09 PM | Žinutė # 11
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
Mūsū pirmasis gimtadienis "Gummy bear" meškiuko garbei, nes mažasis be jo negali laughing-smiley-face Taigi, prigaminau atributikos, aišku neapsieisim ir be guminukų bei įvairių žaidimų. bus mini piniatos - siurprizai vaikučiams, bei kitų rungčių mirkt

 
ievarats17Data: Penktadienis, 2015-12-11, 9:04 AM | Žinutė # 12
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 12
Apdovanojimai: 0
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs
che che, o mes princesių vakarėlį darėm :D
 
Forumas » SVEIKINIMŲ IR ŠVENČIŲ SKYRELIS - patarimai ir pagalba besiruošiant šventei » TEMINIAI VAKARĖLIAI » Vaikų teminiai vakarėliai (informacija scenarijai)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024