...
 Kalėdinis laiškas - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Forum moderator: katcia  
Forumas » SVEIKINIMŲ IR ŠVENČIŲ SKYRELIS - patarimai ir pagalba besiruošiant šventei » KALĖDOS, NAUJIEJI, VELYKOS » Kalėdinis laiškas (Kalėdų senelio, nykštukų...)
Kalėdinis laiškas
Sandrulia7Data: Šeštadienis, 2010-10-23, 2:40 PM | Žinutė # 1
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Kokius laiškučius gauna ir rašo Jūsų vaikučiai?

Kelkime savo ir kitus pavyzdžius rastus internete, bei adresus kur galima parašyti Kalėdų seneliui.

NEDISKUTUOKIME.

 
Sandrulia7Data: Šeštadienis, 2010-10-23, 2:40 PM | Žinutė # 2
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Mielas, .............! Tau rašo nykštukas - tris kartus didesnis, nei tavo trintukas. Aš gyvenu už devynių kalnynų, už upių, už marių, už vandenynų, bet viską žinau, ką daro vaikučiai, todėl jau būki visad gerutis.Rytais pasikloki lovelę, valyk dantukus ir prauskis burnelę. Visada klausyk mamytės ir tėvelio, mylėk močiutę ir savo senelį. Tavo namuose aš jau buvau ir skruzdėlytę slaptą palikau.
Ji seka kiekvieną tavo žingsnelį ir aš sužinau kiekvieną darbelį, todėl aš matau ir viską žinau, ir sutartį pasiūlysiu tau: jei būsi berniukas rimtas ir geras, tavęs neaplenks mano dovana.
 
Sandrulia7Data: Šeštadienis, 2010-10-23, 2:45 PM | Žinutė # 3
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs



 
Sandrulia7Data: Šeštadienis, 2010-10-23, 2:47 PM | Žinutė # 4
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
 
Sandrulia7Data: Šeštadienis, 2010-10-23, 2:49 PM | Žinutė # 5
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Kalėdų seneliai (paveiksliukai) laiškui
 
neridaData: Šeštadienis, 2010-12-11, 10:15 PM | Žinutė # 6
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
Statusas: Atsijungęs
Laiškas draugui
Man labai patinka džiuginti žmones. Ypač tokius gerus ir ypatingus kaip Tu. Maža to, proga nepaprasta – Kalėdos. Kai stebuklai sklando pažeme, kai pildosi net ir patys nerealiausi norai. Svarstai, kas gi Tau čia galėtų rašyti? Taip taip, nesuklydai, čia pats tikriausias Kalėdų senelis rašo. Matau, Tu kažkaip nepatikliai šypsaisi... Ne, mielasis, Kalėdų senelis visai ne tėvų išgalvotas personažas. Tavo gero/-os draugo/-ės Lino/Linos prašymu rašau Tau, norėdamas šių gražių švenčių proga pasveikinti ir perduoti jo/jos žodžius. Nepaprasti tie žodžiai... Jis sakė, kad Tu (pats nerealiausias „čiuvas“/pati „kreiziškiausia“ panelė/pats nuostabiausias žmogus/pats nerealiausias „bičas“/pati šauniausia draugė), kokį/kokią tik jam yra kada tekę sutikti. Gražių švenčių ir daug tokių puikių draugų/-ių kaip Linas/Lina.

Laiškas draugei
Man labai patinka džiuginti žmones. Ypač tokius gerus ir ypatingus kaip Tu. Maža to, proga nepaprasta – Kalėdos. Kai stebuklai sklando pažeme, kai pildosi net ir patys nerealiausi norai. Svarstai, kas gi Tau čia galėtų rašyti? Taip taip, nesuklydai, čia pats tikriausias Kalėdų senelis rašo. Matau, Tu kažkaip nepatikliai šypsaisi... Ne, mielasis, Kalėdų senelis visai ne tėvų išgalvotas personažas. Tavo gero draugo {tavo vardas} prašymu rašau Tau, norėdamas šių gražių švenčių proga pasveikinti ir perduoti jo žodžius. Nepaprasti tie žodžiai... Jis sakė, kad Tu (pats nerealiausias „čiuvas“/pati „kreiziškiausia“ panelė/pats nuostabiausias žmogus/pats nerealiausias „bičas“/pati šauniausia draugė), kokią tik jam yra kada tekę sutikti. Gražių švenčių ir daug tokių puikių draugių kaip {merginos vardas}.

Laiškas įmonei 1
Sveiki sulaukę gražiausių švenčių metuose. Per šiuos metus gavau daugybę laiškų iš suaugusiųjų ir mažųjų, iš kontorų ir didelių organizacijų su klausimais, ar Laplandijoje mane pasiekė ekonomikos nuosm****, kr**ė, ar šiais metais švenčių ir dovanų nebus... Pasakysiu atvirai, teko parduoti kailinius ir keletą elnių, tačiau išgyvenau... Blogiausia – jau praeityje, o ateityje, ir net labai netolimoje, laukia džiaugsmas, dovanos, linkėjimai, šventinis šurmulys... Jūs taip pat galite būti ramūs – šventės įvyks! Todėl suskubkite pasipuošti savo darbo vietą (jei dar to nepadarėte), nupirkti mieliausiam bendradarbiui (arba „šefui“) dovanėlę ir laukiant kitų (šviesesnių ir geresnių) metų nuolat šypsotis.

**Laplandijoje griežtai uždrausta vartoti neigiamai nuteikiančius žodžius

Laiškas įmonei 2
Esu Kalėdų Senelis. Rašau Jums iš tolimos Laplandijos ir noriu pasveikinti su šventėmis!
Žinau, kad nelengvi finansiniai laikai galbūt atėjo ir į jūsų kiemą. Tačiau dabar juk šventės! Reikia džiaugtis bei dovanoti kitiems gerus linkėjimus ir šventišką nuotaiką. Gražios žiemos šventės proga sveikinu Jūsų įmonę, darbuotojus, verslo partnerius.
Linkiu įsimintinų šventiškų įspūdžių, sėkmingų ateinančių metų, gerų derybų, solidžių pajamų, kultūringos darbo aplinkos.


Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie.
B. Ferrero

 
neridaData: Šeštadienis, 2010-12-11, 10:16 PM | Žinutė # 7
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
Statusas: Atsijungęs
Laiškas mylimajai
Kalėdų Senelių asociacija (KSA) pasitarusi nutarė parašyti būtent Jums. Ne todėl, kad Jūs esate gražiausių akių ir nuostabiausios šypsenos savininkė (o tam labai sunku net ir Kalėdų Seneliams atsispirti). Vis dėlto turime rimtą problemą. Esame susirūpinę dėl nuolat šiltėjančio klimato. Jis sudaro daug nepatogumų vykstant su rogėmis ir elniais pas vaikus. Kadangi mes su kolegomis nuolat stebim ir mažus, ir didelius, užfiksavome, kad Jūsų aplinkoje nuolat vyksta meilės vulkano išsiveržimai, karštųjų bučinių antplūdžiai, aistringų apkabinimų lavinos ir apskritai Jūsų su Zigmu meilė ganėtinai karštesnė nei kitų Žemės gyventojų. Džiaugiamės dėl Jūsų, juk tikra meilė – ištirpdo ir ledynus. Todėl, atsižvelgdami į susiklosčiusias aplinkybes, paprašysime prie papuoštos eglutės šiemet palikti ne sausainių su pienu, o bent pora skėčių.

Laiškas vaikui
Mano elfai jau šveičia roges, elniai neramiai trepsena, Snieguolė pakuoja paskutines dovanas, visi šiuo metu itin užsiėmę... O aš nutariau trumpam prisėsti ir parašyti laišką Tau. Norėjau pasakyti, kad man labai patinka, kai tu svajoji. Atmink, kiekviena svajonė – turi mažus sparnus, su kuriais ji pajėgi apskirsti net visą pasaulį, o apskridusios, imti ir išsipildyti. O tavo svajonės – labai gražios. Todėl nė neabejoju, kad jos kada nors visos ims ir išsipildys. Net jei ir negausi per šias Kalėdas tai, ko tyliai prašei mintyse, galbūt kitais metais tau atnešiu dvigubai daugiau dovanų... Kalėdos – jos nenuspėjamos ir stebuklingos. Todėl nebijok svajoti. Svajodami mes augam.
Iki pasimatymo.

Laiškas tėveliams 1
Galvojate, kad Kalėdų Senelis rašo laiškus tik mažiems vaikams? Seniai nebetikite Kalėdų stebuklais? Aš, tikrų tikriausias Kalėdų Senelis, papasakosiu Jums vieną istoriją apie du žmones, kurie gyvena visai netoli manęs... Du žmones, vyrą ir moterį, apie Eduardą ir Vilmą, kurie santuokoje išgyveno 15 metų. Eduardas ir Vilma niekada nešvęsdavo Kalėdų, nepuošdavo eglutės, nesusėsdavo prie šventinio stalo, nesikeisdavo dovanomis. Jie jautėsi nelaimingi ir praradę tikėjimą stebuklais, nes niekaip negalėjo susilaukti vaikučio. Kai jie jau visai buvo praradę viltį, vieną šaltą žiemos naktį Vilmai gimė mažas berniukas. Tėvai, laikydami sūnų ant rankų, priėjo prie lango ir pamatė, kad lauke sninga, jie taip pat matė spalvotai žybsinčius kaimynų langus. Jie tik tada suprato, kad tai Kalėdų stebuklas. Nuo tos akimirkos viskas pasikeitė jų šeimoje. O Kalėdos tapo pačia švenčiausia ir labiausiai laukiama švente.
Jums pasisekė Jūs turite iš ties nuostabų sūnų / dukrą, jis Jus nuoširdžiai myli, todėl paprašė manęs Jus pasveikinti. Būkite laimingi.

Laiškas tėveliams 2
Jums rašo Kalėdų Senelis. Jūsų sūnus/dukra paprašė manęs Jus pasveikinti, nes labai Jus myli ir nori tai parodyti šiuo nuoširdžiu šventiniu atviruku. Mylintysis atžala paprašė perduoti šitokius linkėjimus.
Dėkoju už tai, kad esate ir rūpinatės manimi. Linkiu, kad mano nuoširdžių linkėjimų žodžiai ataidėtų lig pat Jūsų širdžių gelmių. Jus, mano brangūs tėveliai, telydi darna, meilė ir sutarimas...
Tėvystės rūpesčius užmirškit ir mano pagarbą Jums prisiminkit…
Lai šventinės akimirkos išlieka ilgam!

Laiškas seneliams 1
Tai aš, Kalėdų Senelis, nesistebėkite, aš pro savo didįjį žiūroną ne tik mažus vaikus stebiu. Man rūpi ir seneliai, jų sveikata, kasdieniai rūpesčiai... Kalėdos – ypatinga šventė, kurios metu neapsieinama be baltos močiutės staltiesės, daugybės gardžių receptų ir žinoma senelio pasakojimų... Jūsų anūkas/-ė Jonas / Janina prisimena ir brangina visas minutes, praleistas kartu už šventinio Kalėdų stalo. Šiemet gavau Jūsų anūko/-ės laišką, kuriame jis prašė ne gražaus žaislo, naujo kompiuterio, o sveikatos, ilgaamžiškumo ir jaukių švenčių savo seneliams/senelei/seneliui. Tą akimirką, kai perskaičiau laišką, už lango ėmė snigti... Supratau. Šventės jau čia.

Laiškas seneliams 2
Kalėdų Senelis siunčia šį sveikinimą Jūsų anūkų vardu.
Linkėti laimės Jums reikėtų daug tiek pat, kiek daug gyvenimiškos išminties Jūs turit. Tegul švenčių laikas jaunystės laikus Jums primena ir parodo, kad laimingiausi ne tada buvot, o esate dabar!
Juk niekas neišmatuos Jūsų patirties ir sielų, kupinų taurumo, ribų.
Pasidžiaukite šiuo šventiniu laikotarpiu kaip kiekviena laiminga diena, kurią dovanoja Jums gyvenimas. Lai dienos eina Jūsų lėtai ir solidžiai, kaip iš lėto skamba jauki Kalėdų giesmė...

Nuoširdžiausi mylinčių anūkų linkėjimai...
Būkite laimingi!


Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie.
B. Ferrero

 
neridaData: Šeštadienis, 2010-12-11, 10:16 PM | Žinutė # 8
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9167
Apdovanojimai: 41
Reputacija: 18
Statusas: Atsijungęs

parsisiusti cia


Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie.
B. Ferrero



Message edited by nerida - Šeštadienis, 2010-12-11, 10:26 PM
 
AtileData: Sekmadienis, 2010-12-12, 7:23 AM | Žinutė # 9
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
Jei norite gauti laišką nuo kalėdų senio rašykite šiuo adresu:

SANTA CLAUS
NORTH POLE HOH OHO
CANADA

Ateis toks laiškas:

Jei norite gauti atsakymą iki Kalėdų siųskite jau dabar. Rašykite lietuviškai, atsakymas bus taip pat lietuvių kalba. Nepamirškite aiškiai paminėti savo adreso. Pašto ženklą klijuokite kaip kad siųstumėte į Angliją ir panašiai. Įmeskite į Lietuvos pašto laiškų dėžutę.


Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
vaidaaData: Penktadienis, 2011-11-25, 10:45 PM | Žinutė # 10
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 260
Apdovanojimai: 1
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs

Pati va tokį sugalvojau padaryti.. svenciu
 
AtileData: Šeštadienis, 2011-11-26, 10:56 AM | Žinutė # 11
forumo siela
Grupė: Administratorė
Žinutės: 24567
Apdovanojimai: 70
Reputacija: 32
Statusas: Atsijungęs
vaidaa, šaunuolė liuks

Kalėdų senelio laiškas vaikučiams



Šypsena turi veidrodinį efektą. Jei šypsosies tu - šypsosis ir tau.
 
Sandrulia7Data: Sekmadienis, 2011-11-27, 5:34 PM | Žinutė # 12
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
 
Sandrulia7Data: Sekmadienis, 2011-11-27, 5:34 PM | Žinutė # 13
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
 
Sandrulia7Data: Sekmadienis, 2011-11-27, 5:36 PM | Žinutė # 14
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Atilės kalėdų senelio laiškas kaledinis_buckis

 
Sandrulia7Data: Trečiadienis, 2011-12-07, 10:03 AM | Žinutė # 15
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Dar šiek tiek Kalėdinių laiškų A4 formatu kaledinis_buckis kaledinis_buckis

 
Forumas » SVEIKINIMŲ IR ŠVENČIŲ SKYRELIS - patarimai ir pagalba besiruošiant šventei » KALĖDOS, NAUJIEJI, VELYKOS » Kalėdinis laiškas (Kalėdų senelio, nykštukų...)
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Search:


Copyright MyCorp © 2024