...
 Vestuvių laikraštukai - žurnaliukai - Page 3 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: katcia  
Forumas » SVEIKINIMŲ IR ŠVENČIŲ SKYRELIS - patarimai ir pagalba besiruošiant šventei » VESTUVĖS, MERGVAKARIS » Vestuvių laikraštukai - žurnaliukai (tai ką rašome laikraštukuose)
Vestuvių laikraštukai - žurnaliukai
Sandrulia7Data: Antradienis, 2010-02-09, 9:15 AM | Žinutė # 31
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Tostas jauniesiems

Dabar Jūs eikite abu rankas ištiesę
Tokie be galo artimi,
Per visą žemę eikit dviese
Po mėnesienos lietumi.
Laikykitės, kaip medžiai vienas kito
Visom šakom, šaknim ir širdimis.
Tegul po kojomis Jums žvaigždės krinta
Ir širdys dega ugnimi.
Į vieną šeimą susibūrę
Per visą žemę eikite kartu

Tostas už jaunąją
Mieli sveteliai, paklausykite ką byloja sena legenda apie moters sukūrimą. Visagalis paėmė rožės šviežumą, medžio lapo lengvumą, persiko aksominį švelnumą, alyvų žiedų žvilgesį, rasos ašarėlę, saulės spindulio šypseną, pavasario vėjelio nepastovumą, povo dabitiškumą, kregždės skrydžio grakštumą, kiškio baikštumą, pūko lengvumą. Prie viso to pridėjo deimanto kietumą, medaus saldumą, tigro žiaurumą, kėkšto rėksmingumą, balandžio burkavimą, liepsnos karštį, viską suplakė ir iš viso to išėjo moteris. Taigi ar verta stebėtis, kad mes visi čia šiandien susirinkome? Juk iš viso to išdėstyto, o ir be to - vien pažiūrėjus aišku, kad SVAJŪNAS SVAJONĖS nuostabios ir nepakartojamos nepastebėti ir prie altoriaus nenuvesti negalėjo.

 
Sandrulia7Data: Antradienis, 2010-02-09, 9:15 AM | Žinutė # 32
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Meilės priesaika:

PALAIMOS ŠVIESIĄ VALANDĄ
IR NETEKTIES METU
BŪTIES AKIMIRKĄ KIEKVIENĄ
VISUOMET BŪSIME KARTU....
Prieš paduodama atvirutę jauniesiems sakiau - kad dar kartelį visi svečiai įsitikintų jūsų priesaikos tikrumu, arba negirdėjusieji išgirstų, paprašysiu ją pakartoti... (paduodama atvirutę iš kurios jaunieji priesaiką perskaito).
Čia anksčiau buvo pasiūlymas išlydint jaunuosius miegelio įteikti meilės receptą, surašytą ant didelės širdies, kuri užkabinama jauniesiems einant miegoti

Meiles priesaika
jaunikis:
Jei kalbėčiau žmonių ir angelų kalbomis, bet neturėčiau meilės..... Ir jei turėčiau pranašystės dovaną ir pažinčiau visus slėpinius ir visą mokslą, jei turėčiau visą tikėjimą, kad galėčiau net kalnus kilnoti, tačiau neturėčiau meilės, aš būčiau niekas. Ir jei išdalyčiau vargšams visa, ką turiu, jeigu atiduočiau savo kūną sudeginti, bet neturėčiau meilės, nieko nelaimėčiau.
Meilė kantri, meilė maloninga, ji nepavydi; meilė nesididžiuoja ir neišpuiksta. Ji nesielgia netinkamai, neieško sau naudos, nepasiduoda piktumui, pamiršta, kas buvo bloga, nesidžiaugia neteisybe, su džiaugsmu pritaria tiesai.
Ji visa pakelia, visa tiki, viskuo viliasi ir visa ištveria. Meilė niekada nesibaigia.

 
Sandrulia7Data: Antradienis, 2010-02-09, 9:16 AM | Žinutė # 33
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
VESTUVIŲ MĮSLĖS

1. Kuo skiriasi ežys nuo ežienės ?

2. Kokiam vyrui suteikiamas kokybės ženklas?

3. Ji jį myli, ji lipa į jo lovą. Nors jis nemyli, tačiau nori ją sučiupti?

4. Ką gauna moterys už pinigus, o vyrai dykai?...

5. Koks gydytojas negali vesti savo pacientės?...

6. Kokia moteris kvepia mišku?...

1. {Ežys turi vienu spygliu daugiau}.

2. {Vyrui, kuriam sidabras galvoje, auksas kišenėje, plienas kelnėse}.

3. {Blusa}.

4. {Lūpų dažus}.

5. {Veterinaras}.

6. {kurios vyras kelmas}

 
Sandrulia7Data: Antradienis, 2010-02-09, 9:16 AM | Žinutė # 34
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
ŽODYNAS

NUOTAKA – Karalaitė , vedama ant laimės ešafoto.

PIRŠLYS – Žmogus , kuris nemeluoja, bet ir tiesos nesako.
Keistuolis, ieškantis sau kilpos.

UOŠVIS – Žento sąjungininkas kovoje prieš uošvę.
Žento padėjėjas svaigalų degustavime.

UOŠVĖ – Neuniformuotas namų policininkas.
Žento auklėtoja, dirbanti visuomeniniais pagrindais.

VAIKAS – Gandro siuntinys su pristatymu į namus.
Jaunavedžių tranzistorius.

VYRAS – Šeimos galva žmonos kilpoje.

ŽENTAS – Uošvių šeriamas vilkas, žiūrintis į mišką.

ŽMONA – Angelas, pametęs sparnus povestuvinėje kelionėje.
Automatas, nuolat primenantis, kad kitų vyrai yra geresni.

 
Sandrulia7Data: Antradienis, 2010-02-09, 9:16 AM | Žinutė # 35
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Besiruošiantys oficialiai įteisinti savo santykius turėtų pagalvoti ir apie atitinkamą vedybų dieną. Juk kiekvienas laiko tarpsnis priklauso kuriam nors zodiako ženklui. Tai, be jokios abejonės, turi įtakos ir tolimesniems partnerių tarpusavio santykiams bei sudarytos sąjungos energetikai. Šis horoskopas turėtų padėti jums pasirinkti harmoningą vedybų datą, sako JAV astrologė Kim Falcone.

AVINAS (kovo 21 – balandžio 19)

Tai – ganėtinai problemiškas laikas norintiems įteisinti savo santykius. Po šiuo zodiako ženklu sukurta santuoka – stipri, net energetiškai galinga, bet trūksta pastovumo. Bendro gyvenimo pradžioje dažni neigiami emocijos protrūkiai, taip pat abipusės neištikimybės. Todėl šioje santuokoje dažni konfliktai, ginčai ir skirtingi požiūriai. Stiprioji santuokos pusė – ambicijų slopinimas bei galimybė kartu įveikti gyvenimo kliūtis.

JAUTIS (balandžio 20 – gegužės 20)

Tai vienas geriausių periodų oficialiai įregistruoti jungtuves, nes tai – meilės ir santuokos globėjos Veneros laikas. Gegužės mėnesį sukurtos šeimos dažniausiai būna stabilios, gana harmoningos. Nors kaip sakoma, lašas po lašo ir akmenį pratašo. Todėl reikėtų nepamiršti bent kartkartėmis dovanoti moteriai gėlių, o vienas kitam – įvairių kitų dovanėlių. Svarbiausias santuokos akcentas – vienas kito palaikymas sunkiomis gyvenimo akimirkomis, nors vieną pagrindinių vaidmenų santuokoje vis dėlto vaidina pinigai, apskritai – materialinė gerovė. Tiesa, ne paskutinėje vietoje ir intymūs santykiai.

DVYNIAI (gegužės 21 – birželio 20)

Po šiuo zodiako ženklu susituokusi pora lengvai integruojasi į visuomenę. Iš šalies atrodo komunikabilūs, draugiški ir linkę padėti kitiems sutuoktiniai. Moteris – gerbiama aplinkinių, nes gana lengvai realizuoja visuomenines idėjas. Tai gali būti susiję su labdara ar fondo steigimu. Tuo tarpu ginčai ar konfliktai su sutuoktiniu – dažniausiai paviršutiniški, todėl greitai susitaiko. Pora dažniausiai kartu vyksta į keliones, eina į svečius ar dalyvauja reprezentaciniuose renginiuose. Be to, šiai santuokai didelės įtakos turi ir abiejų artimi giminės.

VĖŽYS (birželio 21 – liepos 22)

Tai – emociškai artimų sielų sąjunga, kurioje netrūksta švelnumo, glamonių, šeimos paslapčių. Partneriai labai jaučia vienas kitą, taip pat abu pasižymi didele intuicija. Juos jungia nuolat pakaitomis kūrenamas šeimos namų židinys bei noras turėti daugiau vaikų. Tokiai porai reikėtų įsigyti žemės sklypą, kad galėtų pastatyti jame namą pagal savo susikurtą dizainą ir skonį. Silpnoji šios poros pusė – nemotyvuotas pavydas.

LIŪTAS (liepos 23 – rugpjūčio 22)

Tai tikrų liūtų laikas, nes šiuo periodu sudaryta santuoka – sėkminga ir ilgalaikė, nes ji – Saulės įtakoje. Sąjungoje gali būti ir daug triukšmo, vėjų, net uraganų, bet tikrai neteks nuobodžiauti. Tuo tarpu aplinkinių akyse pora atrodo ryški, graži, kūrybiška, išsiskirianti iš kitų, nes sutuoktinius jungia panašūs pomėgiai, interesai ir bendras tikslo siekimas. Kitaip tariant, dirbdami išvien, abu partneriai gali daug ką pasiekti. O gimę vaikai tik dar labiau sutvirtina šią porą.

 
Sandrulia7Data: Antradienis, 2010-02-09, 9:17 AM | Žinutė # 36
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
MERGELĖ (rugpjūčio 23 – rugsėjo 23)

Santuoka, įregistruota po Mergelės ženklu, dažniausiai būna labai gerai apgalvota. Be to, partneriams patinka kartu dirbti, tvarkytis namuose ir padėti vienas kitam. Sutuoktinius jungia intelektualumas, bendras problemų sprendimas, sveikas gyvenimo būdas, dėmesys vienas kitam. Didelį vaidmenį sutuoktinių gyvenime vaidina sutarimas auklėjant vaikus ir bendros išvykos. Tokiai porai reikėtų turėti sodą, augintinių.

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 24 – spalio 23)

Tai – vienas palankiausių periodų sudarant tvirtą, harmoningą ir sėkmingą santuoką. Juk svarstyklės astrologijoje simbolizuoja santuoką ir partnerystę. Tačiau ši pora gali turėti ir „silpnų vietų“. Pavyzdžiui, siekiant karjeros aukštumų, noras kuo daugiau uždirbti pinigų. Ir, deja, nepaisyti aplinkinių nuomonės.

SKORPIONAS (spalio 24 – lapkričio 22)

Dažniausiai ši santuoka sukuriama emocijų, aistros verpetuose, net ekstremaliomis sąlygomis. Kadangi skorpionai yra Saulės įtakoje, dviejų žmonių sąjunga būna ne tik „karšta“, bet ir kupina rizikos. Astrologai žino, kad tokioje santuokoje taip pat dažnos skyrybos ir našlystė. Bet kuriuo atveju sutuoktinių gyvenime dažnai vyksta kova dėl lyderio pozicijos. Be to, neišvengiama ir nepagrįstų įtarinėjimų ar pavydo. Užtat tokioje sąjungoje poros seksualinis gyvenimas – pavydėtinas.

ŠAULYS (lapkričio 23 – gruodžio 22)

Tai – ganėtinai harmoninga sąjunga. Bent jau aplinkiniams šie partneriai atrodo pavyzdinga pora, pasiekę karjeros ir gerai uždirbantys. Taip pat pavyzdingai ir gražiai auklėjami jų vaikai. Sutuoktinių namai – atviri ir svetingi. Laikui bėgant, vyro ir žmonos pasaulėžiūra tarsi susilieja į vieną visumą. Taip pat panašus požiūris į gyvenimą, darbą ir ateities perspektyvas.

OŽIARAGIS (gruodžio 23 – sausio 20)

Kaip bebūtų gaila, šiuo periodu įregistruota santuoka dažniausiai būna iš išskaičiavimo ar kitais sumetimais, bet ne iš meilės. Nors pora gyvena stabiliai, partneriai supranta vienas kitą ir kartu siekia užsibrėžto tikslo. Ilgainiui jie net gali užimti gana aukštas pareigas ir statusą visuomenėje. Suprantama, ir daugiau uždirbti. Šiai porai būdingas planavimas mažiausiai dešimčiai metų į priekį. Taip pat labai aiškus tikslo suvokimas. Ši santuoka dažniausiai būna vienintelė visam gyvenimui.

VANDENIS (sausio 21 – vasario 19)

Šeima, sukurta šiuo periodu, savo „kailiu“ išmėgina visus gyvenimo pliusus ir minusus. Sutuoktiniai aplinkinių akyse atrodo kiek neįprastai, gal net keistai. Be to, šiai sąjungai būdingas bendras intelektualinis bendradarbiavimas, liberalizmas ir abipusis supratimas auklėjant vaikus, taip pat originalumas ir naujovės įsirengiant namų interjerą. Bene didžiausias minusas – dažnai trūksta jaukumo namuose.

ŽUVYS (vasario 20 – kovo 20)

Šios dienos iš esmės – palankios ne tik santuokai, bet ir bendram vedybiniam gyvenimui. Tačiau nustatyti prioritetus ir šeimos strategijos planus bus nelengva, nes gana platus šeimos modelio diapazonas: pradedant nuo apatijos ir abejingumo iki stipraus dvasinio artumo ir susiliejimo partnerystėje. Vyras ir žmona tiesiog jaučia vienas kito būseną, kartais net skaito vienas kito mintis. Tačiau tokioje santuokoje būdingas ir perdėtas džiaugsmas, ir perdėti sunkumai.

 
Sandrulia7Data: Antradienis, 2010-02-09, 9:17 AM | Žinutė # 37
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
JIS : Valio, pagaliau! Jau galvojau nebesulauksiu!
JINAI: Gal man išeiti?
JIS: Net negalvok apie tai!
JINAI : O tu mane myli?
JIS: Aišku.
JINAI: O tu man buvai kada nors neištikimas?
JIS: Kaip tau tai į galvą galėjo ateiti?
JINAI: Tu mane bučiuosi?
JIS : Taip.
JINAI: O tu mane muši?
JIS: Nieku gyvu!
JINAI : Aš galiu tavim tikėt?
Jei nori žinoti kaip būna po vestuvių, skaityk nuo apačios į viršų
 
Sandrulia7Data: Antradienis, 2010-02-09, 9:17 AM | Žinutė # 38
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Baudžiamojo kodekso pakeitimai
Pateiktos naujos įstatymų pataisos:

1. Vedusius vyrus, gastroliuojančius su kitomis moterimis, traukti baudžiamojon atsakomybėn pagal BK 120 str., kaip už medžioklę draudžiamoje vietoje.
2. Moteris, žiūrinčias į svetimus vyrus, traukti baudžiamojon atsakomybėn pagal BK 1462 str. 11-ąja dali, kaip už šaltojo ginklo panaudojimą.
3. Kas tik kilnoja stikliuką, bet negeria, bausti kaip simuliantus,vengiančius visuomenei naudingo darbo.
4. Merginas, moteris, dažančias lūpas, plaukus, antakius ir blakstienas traukti baudžiamojon atsakomybėn pagal BK 140 str., kaip už sklypo ar fasado pakeitimą be architekto leidimo.
5. Vyrus, nevedusius virs 30 metu, traukti baudžiamojon atsakomybėn pagal BK 170 str., kaip už sudėtingų mechanizmų prastovą darbo metu.
6. Žmonas, kurios verčia vyrus gyventi pas uošvę, traukti baudžiamojon atsakomybėn pagal BK 173 str., kaip už sveiko žmogaus patalpinimą beprotnamyje.

 
Sandrulia7Data: Antradienis, 2010-02-09, 9:17 AM | Žinutė # 39
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Gyvenimo patarimai.

1. Jei nesamones sakysite rimtu ir užtikrintu tonu, kiti tai supras
kaip jūsų asmenine nuomonę.

2. Mažiau jaudinkitės dėl sveikatos, nes gyvenimui jums tikrai jos
užteks.

3. Net ir nesimokydamas visą gyvenimą jūs galite šiuo tuo tapti -
kvailiu, bet didelė konkurencija..

4. Kad ir kokiu normaliu apsimesi, vis vien liksi savimi.

5. Mylėkite savo priešus, nes jie to nekenčia.

 
Sandrulia7Data: Antradienis, 2010-02-09, 9:17 AM | Žinutė # 40
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Liaudies išmintis vestuvininkams

Jei dūmai slenka pažemiui - sugrįžkite ir išjunkite lygintuvą. Jei kyla stulpu - galite ir nebegrįžti…

Jeigu niežti kairijį delną - gausite pinigų, jeigu nosį - gersite, jei ir viena ir kita - gersite už dyką.

Katės turi prietarą: jei kelią perbėgs negras…

Jeigu vyras dovanoja gėlių be priežasties - reiškia priežastis vis dėlto yra.

Jeigu ant moters rankos žiedas, reiškia ji tikriausiai ištekėjusi. Jeigu karoliai - tai nieko nereiškia. Jeigu žiedas ir karoliai - ji ištekėjusi, bet tai nieko nereiškia.

Varžtas įkaltas plaktuku laikosi stipriau, negu vinis įsukta atsuktuvu

 
Sandrulia7Data: Antradienis, 2010-02-09, 9:17 AM | Žinutė # 41
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Ar žinote, Jaunieji?

Jei po išgertuvių liko alkoholio, vadinasi kolektyve yra problemų.

Jei žmogus gali gulėti ant grindų už nieko nesilaikydamas, jis dar negirtas.

10 kartų po 100 gramų bus ne litras o kilogramas!

Geriausi kulinarai yra vyrai, o geriausios kulinarės - moterys.

Pėstieji būna dviejų tipų: vikrūs ir negyvi.

Daugiausia vitaminų yra vaistinėse.

 
Sandrulia7Data: Antradienis, 2010-02-09, 9:18 AM | Žinutė # 42
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
MEILĖS RECEPTAS

Imkite saują šviežių jausmų. Pridėkite kiek galite daugiau
Bučinių ir sumaišykite po antklode su apkabinimais. Tokią tešlą
uždėkite ant karštos aistrų ugnies ir taip išlaikykite apie valandą
retkarčiais pamaišant. Vartoti dviese karštame pavidale vėlai vakare,
anksti ryte, galima ir dieną silpnoje šviesoje. Tokiomis dozėmis meilės
užteks ilgai.

 
Sandrulia7Data: Antradienis, 2010-02-09, 9:19 AM | Žinutė # 43
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Anekdotai

- Brangusis, nupirk kilimą, - sako žmonelė vyrui.
- Kilimas per didelė prabanga, ant šluotos skraidyk, - atšauna vyras.
**************************************************************
Pagyvenusi moteris sako gydytojui:
- Kokia milžiniška šiuolaikinės medicinos pažanga! Kai buvau jauna, reikėdavo nusirengti, o dabar pakanka parodyti liežuvį...
**************************************************************
Jaunai merginai pasipiršo jaunuolis, su kuriuo ji jau seniai draugauja. Tačiau mergina nutarė pasitarti su motina.
- Aš bijau, kad jis – alkoholikas.
- Kodėl tu taip galvoji?
- Kai jis prie manęs prisispaudžia, jo kelnių kišenėje jaučiu butelį.
- Kokios talpos jis gali būti, dukrele?
- Apie 0,7...
- Tekėk už jo! Aš visą gyvenimą nugyvenau su 0,3...
**************************************************************
- Laikas vesti, bet niekaip neįtinku motinai: nė viena mano mergaitė jai nepatinka....
- Surask panašią į motiną.
- Buvau suradęs, tuomet pašėlo tėvas...
*************************************************************
Žmona nuolat prikaišioja vyrui visokius dalykus. Tas galų gale neištveria:
- Pakeisk plokštelę, nes kitaip pakeisiu patefoną

 
Sandrulia7Data: Antradienis, 2010-02-09, 9:20 AM | Žinutė # 44
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Kas žinotina jaunąjai

Būk taupi. Emaliuoti puodai ilgiau laikys, jei juose rečiau virsi.
* Atmink, jog gerumu ir švelnumu patį velnią priversi dirbti.
* Vyrą gavai gerą, darbštų – padaryk pati.
* Jei nevalioji įkaušusio vyro parvesti namo, pasakyk jam, kad namuose turi buteliuką – pats parlėks.
* Prasikaltus geriau pačiai krūtinę muštis, negu gauti nuo vyro per kuprą.
* Žinok, kad kelias į vyro širdį eina per Maximą, Iki ar Rimi.
* Atmink, kad vyro maiste neturi trūkti vitaminų. Vitamino A yra aliejuje, B – bulvėse, C – cibulyje, D – degtinėje. Ypač neužmiršk ketvirtojo: jo trūkstant vyksta kai kurių organų suminkštėjimas
Kas zinotina jaunikiui-
* Žinok, kad kelias į žmonos širdį eina per “Aukso salą’’.
* Šeimyninius ginčus visuomet spręskite lovoje. Rezultatai visada bus teigiami.
* Iš ryto lovoje pažaisk su žmona. Bent jau žinosi, kad tą dieną buvai pirmas, nes vakare gali būti paskutinis...
* Jeigu gyvensi pas uošvę – dažnai plauk kojas druskos tirpalu – labai gerai ramina nervus.
* Vaidink, kad labai gerbi uošvę. Labai daug laimėsi.
* Niekada žmonos nevadink bjaurybe, nes jai kils didelis noras pasitikrinti tavo žodžių teisingumą susitikus su kitais vyrais.
* Atmink, kad geri vyrai sugeba iš bet kokios pelenės padaryti karalienę.

 
Sandrulia7Data: Antradienis, 2010-02-09, 9:20 AM | Žinutė # 45
forumo senbuvė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 7103
Apdovanojimai: 21
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
Vestuvėse griežtai draudžiama:

tyliai sėdėti, nesilinksminti, skleisti blogą kvapą, aštrius daiktus (pvz., kaulus) kišti kaimynui į kišenę. Taip pat draudžiama taukuotus pirštus, sloguotą nosį valyti į damos suknelę, o kavalieriams į skverną.
2. Moterims po 8 – to stikliuko leidžiama pasidažyti lupas, o vyrams – atsirišti kaklaraiščius (varlytes).
3. Bučiuotis viešai leidžiama po 10 – to stikliuko.
4. Eiti namo leidžiama po trečių gaidžių. Neįžeidinėkite šeimininkų, paskubomis eidami namo. Būkite mandagūs, palaukite kol išprašys.
5. Draudžiama pavieniui laidyti gerklę. Jei kas nori dainuoti - prisijungia prie choro.
6. Nelaimės ištiktą draugą (jei nugrius po stalu), nepalik vieno, nes juk draugą nelaimėje pažinsi.
7. Po 11– to ir po 20 – to stikliuko vyrams leidžiama atsilaisvinti diržus, o damoms apsižvalgyti.
8. Veselninkai griežtai privalo: neleisti muzikantams ramiai sėdėti, saugoti bendrą turtą ir taisyklingai juo naudotis, nesumaišyti lėkštės su pagalve.
9. Svečiams draudžiama gerti iš butelių, salės ribose deginti laužus, plėšyti sukneles ir kitą smulkesnę aprangą.
10. Vestuvių metu pasimetusius šeimos narius (vyrus bei žmonas) galite be vargo rasti pabrolių ir pamergių kompanijoje, besiklausančius paupy lakštingalų.
11. Griežtai draudžiama nakties metu dviese pasišalinti daugiau kaip pusvalandžiui, nes ilgesnis laikas kenkia sveikatai.
12. Prie stalo elgtis padoriai: nedėti rankų ant svetimų moterų kelių.
13 Auksinė vestuvių taisyklė: Žinokite: žmogus žmogui – draugas, bičiulis, o pakilus temperatūrai iki 40 laipsnių, dar ir brolis.

 
Forumas » SVEIKINIMŲ IR ŠVENČIŲ SKYRELIS - patarimai ir pagalba besiruošiant šventei » VESTUVĖS, MERGVAKARIS » Vestuvių laikraštukai - žurnaliukai (tai ką rašome laikraštukuose)
Search:


Copyright MyCorp © 2024