...
 Žaidimai, prizai gimtadienio šventei - Page 2 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Forum moderator: katcia  
Forumas » SVEIKINIMŲ IR ŠVENČIŲ SKYRELIS - patarimai ir pagalba besiruošiant šventei » GIMTADIENIS » Žaidimai, prizai gimtadienio šventei (informacija)
Žaidimai, prizai gimtadienio šventei
katciaData: Pirmadienis, 2013-12-02, 1:32 PM | Žinutė # 16
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
žaidimas- Iškylaujam.
Pirmasis sako: einame iškylauti, kur nors gamtoje, į mišką (nesvarbu kur konkrečiai). Aš pasiimsiu Arbūzą (nes mano vardas Asta). O ką tu pasiimsi? Tada sekantis sako. Žaidimo esmė pasakyti daiktą iš tos raidės koks tavo vardas, taip žaidimas yra žaidžiamas kol visi perpranta.

žaidimas iškylaujam (kitoks variantas)
Sakai: važiuoju į Ameriką ir pasiimu Agurką. Paskui pakeiti į šalį į tarkim Rusiją ir niekas nieko nesupranta. Jei tu vedi žaidimą tai kiekvienam sakai ar jis važiuoja ar ne. O važiuoja tie kurie pasiima daiktą iš tos raidės kaip ir jų vardas. Fainai, kai važiuoji kur nori, o kiti nervinasi kai sako tą patį ką ir tu ir nevažiuoja.


 
katciaData: Pirmadienis, 2013-12-02, 1:47 PM | Žinutė # 17
forumo tauškutė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 3665
Apdovanojimai: 10
Reputacija: 3
Statusas: Atsijungęs
Žaidimas - Dailininkas

Žaidžia grupelė žmonių. Vienas kažkuris pradeda, rankose įsivaizduojamai laiko popieriaus lapą ir kažkokį tušinuką ar teptuką. Jis kažką papiešia (visai nesvarbu ką, bet kitiems atrodo priešingai), tada perduoda nematomąjį piešimo įrankį šalia sėdinčiam, pasako: prašau. Kitas žmogus kartais pamiršta padėkoti, o čia yra pati esmė. Šalia sėdintis, paėmęs tą nematomą priemonę, padėkoja (pats turėtų suvokti), papiešia kažką ore ir palaukia, kol pradėjęs žmogus tars žodį, ar gražiai jis piešia. Šiuo atveju jis piešė gražiai, mat imdamas pieštuką padėkojo. Jei nepadėkoja, vadinasi, piešia negražiai. Žodžiu, dažnai žmonės pamiršta padėkoti, kreipia dėmesį į tai, kaip pradėjusysis laikė pieštuką, kaip piešė, ką piešė, bet tik ne į tai, kad reikia pasakyti 'prašom' bei 'ačiū'

žaidimas -Emocijomis.

Šiam žaidimui visų pirma reikia paruošti lapus, kuriuose būtų parašyta po vieną emociją/jausmą. Tuomet reikia išrinkti du žmones, kurie vaidins. Reikia sugalvoti situaciją ir vietą, kur vyks visas veiksmas, taip pat pasakyti kas bus vienas "aktorius" kitam [pvz, susitinka du seni draugai gatvėje]. Dar vienas ar keli žmonės turės rodyti jiems lapus su emocija/jausmu, kurį tas "aktorius" turės pavaizduoti kalbėdamas su kitu "aktoriumi", kuriam irgi turi būti rodomos emocijos/jausmai. Gali gautis net ir taip, kad vienas verks ir dejuos, o kitas juoksis iš jo. Geriausia ilgai neužtempt vienos emocijos, nes "aktoriai" gali greit išsekti ir nebežinoti ką pasakyti/padaryti, tuomet reikia rodyti kitą emociją.
Emocijos gali būti tokios kaip džiaugsmas, pyktis, meilė, ilgesys, nusivylimas ir bet kas kitas, ką galima išreikšti, čia jau pasitelkit savo vaizduotę.

Atsakinėjimas į klausimus.

Nežinau, kaip šis žaidimas vadinasi iš tikrųjų. Tačiau jam jau reikia šiek tiek pašalinių žmonių pagalbos, kurie nedalyvautų žaidime, jeigu norim, kad būtų tikrai įdomu. Visų pirma, turite ant lapo surašyti klausimus:

1. Ar dažnai lankotės toje vietoje?
2. Kiek laiko ten būnate?
3. Ką ten veikiate?
4. Su kuo ten būnate?
5. Ar jums patinka ten būti?
6. Ar lankysitės toje vietoje ir tolimesnėje ateityje?

Iš esmės, tai galit ir savo sugalvot. Kito žmogaus paprašote surašyti ant lapelių [gali būti visai nedideli, paprasti lapeliūkščiai] visokiausias vietas. Čia jau irgi jūsų pačių fantazija. Tai gali būti Eifelio bokštas, tualetas, ligoninė, sporto salė, mokykla, vonia ar bet kas kitas.
Dabar taisyklės: Vienas iš žmonių yra klausinėtojas, kuris turi tuos klausimus ir klausia atsakinėtojo. Iš pradžių atsakinėtojas iš voko ištraukia lapelį su vieta, tačiau pats jis negali žiūrėti į lapelį. Jis paduoda jį kitiems, kad visi, išskyrus atsakinėtoją, žinotų tą vietą. Tuomet viskas paprasta - klausinėtojas klausinėja tų klausimų atsakinėtojo, o jis turi į juos atsakyti kaip pats išmano. Aišku, gaunasi visiškos nesąmonės, kaip mano atveju kartą gavosi, kad aš tualete kartą į mėnesį su drauge bėgioju krosą. Aišku, vėliau atsakinėtojui yra pasakoma vieta, kokią jis ištraukė, tuomet jau klausinėja ir atsakinėja kiti žmonės.


 
VijolėData: Pirmadienis, 2013-12-09, 6:50 PM | Žinutė # 18
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
Statusas: Atsijungęs
Akla karvė
Vieta: didesnė patalpa.
Priemonės: varpelis ir skarelė akims užrišti.
Žaidimo aprašymas: Visi žaidėjai susėda ratu. Vienam žaidėjui užrišamos akys - jis yra "akla karvė". Tada tas žaidėjas kelis kartus apsukamas aplink ir pastatomas rato viduryje. Žaidėjai sunčia varpelį ratu ir skambina. "Akla karvė" turi sekti varpelio skambėjimą. Kai vadovas duoda ženklą, varpelį turintis žaidėjas nustoja juo skambinti ir nebeperduoda jo toliau. "Akla karvė" dabar turi atspėti pas ką yra varpelis parodydama į tą žaidėją pirštu. Jei atspėja, tai žaidėjas, turintis varpelį, tampa "akla karve". Jei neatspėja, lieka "akla karve" kol atspės.



facebook
 
VijolėData: Pirmadienis, 2013-12-09, 6:50 PM | Žinutė # 19
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
Statusas: Atsijungęs
Balionų mūšis
Priemonės: balionai ir juostelės jiems pririšti.
Žaidimo aprašymas: Grupė padalinama į dvi komandas, kiekvienam komandos nariui prie alkūnės pririšamas pripūstas balionas ir komandos su balionais kaunasi. Jei kurio nors dalyvio balionas susprogsta, jis iškrenta iš žaidimo. Laimi ta komanda, kurioje lieka nensusprogusių balionų.



facebook
 
VijolėData: Pirmadienis, 2013-12-09, 6:51 PM | Žinutė # 20
forumo numylėtinė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 18205
Apdovanojimai: 63
Reputacija: 11
Statusas: Atsijungęs
Gyvatės uodega
Žaidimo aprašymas: Žaidėjai sustoja į vieną liniją ir padeda abi rankas ant pečių priešais stovinčiam žaidėjui. Pirmas eilėje stovintis žaidėjas yra gyvatės galva, o paskutinis - uodega. Galvos tikslas yra pagauti uodegą. Uodega stengiasi išvengti galvos, o visas kūnas juda paskui galvą. Jeigu galva pagauna uodegą arba gyvatės kūnas suplyšta, tada paskutinis buvęs žaidėjas tampa galva, o priešpaskutinis - uodega. Taip žaidžiama, kol visi turi galimybę pabūti galva ir uodega



facebook
 
Forumas » SVEIKINIMŲ IR ŠVENČIŲ SKYRELIS - patarimai ir pagalba besiruošiant šventei » GIMTADIENIS » Žaidimai, prizai gimtadienio šventei (informacija)
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:


Copyright MyCorp © 2024