...
 Juodoji ir baltoji magija, burtai - Page 4 - Forumas
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum moderator: Krla  
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » PLEPUČIŲ ROJUS » Juodoji ir baltoji magija, burtai (apklausa, diskusijos)
Juodoji ir baltoji magija, burtai
Ar tikite magija? Tikite kažkuo antgamtišku?
1. 1. Taip, tikiu [ 17 ] [54.84%]
2. 2. Dvejoju [ 8 ] [25.81%]
3. 3. Nežinau [ 4 ] [12.90%]
4. 4. Netikiu, nesamonė [ 2 ] [6.45%]
Answers total: 31
ausroteaData: Sekmadienis, 2010-04-18, 7:45 PM | Žinutė # 1
forumo tauškutė
Grupė: Administratorė
Žinutės: 4166
Apdovanojimai: 34
Reputacija: 14
Statusas: Atsijungęs
Pokalbiai, apklausa, galerija apie burtus, magiją ir panašius antgamtiškus dalykus. Galbūt Jums nutiko koks nutikimas, susijęs su kito pasaulio jėgomis? Gal lankėtės pas būrėją o gal manote, jog tai tik tuščias laiko švaistymas? Pasitvirtino būrėjos žodžiai? O gal žinote kokių būrimo būdų? Papasakokite.


 
pumpurelisData: Antradienis, 2010-11-30, 7:31 AM | Žinutė # 46
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 58
Reputacija: 13
Statusas: Atsijungęs
DEJA VU?
Terminai: paramnezija – smegenų veiklos sutrikimas:
a) tokia būsena, kai pacientas nebepamena žodžių reikšmių;
b) déjà vu – iliuzija apie prisimenamus vaizdus bei įspūdžius, nors jie yra matomi pirmą kartą;
c) jamais vu – iliuzija, kad pažįstamas reiškinys, daiktas matomas pirmą kartą, nors iš tiesų su juo yra tekę susidurti anksčiau;
d) jamais entendu – iliuzija susijusi su garsais.
Netikėčiausiu momentu pačiame giliausiame jūsų sąmonės užkaboryje blyksteli prisiminimas. Jis trunka sekundės dalį, tačiau to pakanka, kad atkreiptumėte dėmesį ir susidomėtumėte. Nelauktai jūs pajaučiate, kad tas išgyvenimas jums artimas. Netgi galite jausti, kas įvyks po akimirkos. Deja, tas trumpas laiko tarpas neleidžia iki galo įsitikinti, ar spėjimas buvo teisingas, neturite jokio įrodymo, kad patvirtinti, kad kažkada tai jau jautėte. Kaip nekeista, jūsų draugai jumis tiki; jūs sužinote, kad ir jie ne kartą yra patyrę kažką panašaus.
Neretai tenka išgirsti žmones kalbant: "nieko sau, aš ką tik patyriau keisčiausią déjà vu jausmą". Tie, kas jį patiria, apibūdina kaip netikėtai prieš akis iškilusią situaciją, jausmą, lyg tai, ką mato, girdi, užuodžia, ragauja, kažkada jau yra buvę. Pvz. kalbate su draugais kokia nors aktualia tema ir staiga pajuntate, lyg ta pačia tema ir su tais pačiais žmonėmis jau būtumėte kalbėjęs anksčiau. Arba pirmą kartą aplankote kokią nors vietą ir jums regis, kad joje jau ne pirmą kartą... Kas gi iš tikrųjų yra tas déjà vu?


 
pumpurelisData: Antradienis, 2010-11-30, 7:32 AM | Žinutė # 47
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 58
Reputacija: 13
Statusas: Atsijungęs
Déjà vu yra prancūziškas terminas. Pažodžiui išvertus jis reikštų "kažkur jau matytas". Pirmą kartą šį terminą panaudojo Emilis Buarakas (Emile Boirac, 1851-1917m.), tyręs psichinius reiškinius. Psichiatrijoje šis terminas apibūdina psichologinį laiko pažeidimo fenomeną, kai žmogui, atsidūrusiam nežinomoje situacijoje atrodo, jog jis ją išgyveno.

Kaip pastebėta, déjà vu jausmas būdingas vaikams (pats jauniausias žinomas – 5m. amžiaus) ir jaunimui, vyresniame amžiuje jis pasitaiko rečiau. Tai būdingas tam tikrų psichinių sutrikimų požymis, ypač pasireiškiantis sergantiems epilepsija, kurie šį jausmą išgyvena priepuolių arba pertraukų tarp priepuolių metu, tačiau tokius įspūdžius patiria ir psichiškai sveiki žmonės (Yra pastebėta, kad net apie 70% žmonių šį jausmą yra patyrę). Didžiajai daliai būdingas nuovargis, išsekimas, iššaukiantis paramneziją.

Rasti mokslinį šio fenomeno paaiškinimą – nelengva, speciali literatūra tik konstatuoja jo egzistavimą. Netgi nėra jokios teoretinės déjà vu priežasties, kuri paaiškintų bent vieną iš įvairiausių klinikinių jo pasireiškimų – psichoanalitinės ir psichodinaminės teorijos taip pat pateikia tik bendrus paaiškinimus.

Yra daugybė įvairiausių teorijų, kodėl taip nutinka. Kai kurie psichoanalitikai šį reiškinį priskiria paprasčiausiai fantazijai, kiti tam tikram smegenų veiklos sutrikimui, kai smegenys praeities įvykius per klaidą priskiria dabartiniams. Šveicarų mokslininkas Arthur Funkhouser šį jausmą skirsto į dvi dalis: kada patiriamas jausmas "aš čia buvau, aš tai jau mačiau" ir "aš tai jau išgyvenau, jaučiau".


 
pumpurelisData: Antradienis, 2010-11-30, 7:33 AM | Žinutė # 48
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 58
Reputacija: 13
Statusas: Atsijungęs
Teorijos:
Déjà vu jausmą gali sukelti analogiška situacija, kuri supainiojama su tikrove dėl savo panašumų su praeityje regėtomis vietomis, žmonėmis, su kuriais buvo bendrauta, patirtais jausmais, kvapais ir pan. Smegenų centrai, atsakingi už uoslę, yra vienos iš seniausių, pačių giliausių jų struktūrų. Prisiminimai apie kvapus gali būti labai stiprūs. Kartais kvapas gali "iškviesti" iš atminties praktiškai jau pamirštus vaikystės prisiminimus.

Déjà vu jausmas – tai praeitų gyvenimų prisiminimai;
Déjà vu jausmas nesusijęs su praeitais gyvenimais, tai momentinis ateities numatymas, kitaip tariant aiškiaregystė, telepatija;
Déjà vu jausmas – trumpo pasvajojimo rezultatas;
Déjà vu jausmą sukelia blogio jėgos, demonai, kurie retkarčiais įsibrauna į mūsų sąmonę. Tomis iliuzijomis jie siekia mus suklaidinti.

Gali būti, kad déjà vu jausmą sukelia smegenų centrai, kuriuose informacija "užsaugoma" anksčiau, nei ją užregistruoja mūsų sąmonė. Vaizdus, scenas ji įsimena sekundės dalimi vėliau, todėl ir atsiranda "kažkur jau matyto" pojūtis. Kitaip tariant, mūsų smegenys yra tarsi sudėtingas kompiuteris, saugantis trimačius holografinius atsiminimus, kurie "sudėliojami" vienas ant kito tarsi sudėtingame tinkle. Pvz., tyrimai parodė, kad prisiminimus apie žmonių veidus ir prisiminimus apie žmonių vardus smegenys saugo skirtingose dalyse (vietose).

Viena iš teorijų apie déjà vu, kad tai psichodinaminis procesas: mus supančios aplinkos priėmimas remiasi individo praeities patirtimi. Kitaip tariant, dar būdamas vaikas, žmogus patiria kažkokius įspūdžius, kurie užfiksuojami jo pasąmonėje. Vėliau dėl kažkokių asociacijų dabartiniai įspūdžiai ir išgyvenimai "susiduria" su senąja gyvenimiška patirtimi, "ištraukta" iš pasąmonės, ko pasėkoje ta nežinoma situacija, nežinomos aplinkybės, pojūčiai jam jau rodosi matyti. Iš mus supančios aplinkos mūsų pojūčiai semiasi daug didesnius informacijos kiekius, nei gali prisiminti ir įvertinti mūsų atmintis; likusi tų žinių, patyrimų dalis "nusėda ant dugno" gilesniuose psichikos sluoksniuose, kol neiškyla paviršiun sukeldama déjà vu.

Gali būti, kad šis jausmas taip pat susijęs su sapnais, kurie taip pat remiasi ne vien tik praėjusios dienos siužetu, bet taip pat kyla iš pasąmonės. Skirtingai nei sapnai, kurie žmonėms dažniausiai sukelia nejaukumo pojūtį, trikdo jį, déjà vu fenomenas beveik visada žmonių priimamas su nuostaba ir netgi džiaugsmu. Tarsi tai būtų kažkoks iš pasąmonės kyląs teigiamas jausmas, sakantis žmogui: su tavimi tas jau įvyko, kadangi tada nenutiko nieko bloga, vadinasi, nenutiks ir dabar.


 
pumpurelisData: Antradienis, 2010-11-30, 7:33 AM | Žinutė # 49
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 58
Reputacija: 13
Statusas: Atsijungęs
OI MAN IR YRA TAIP BUVE DEJA VU JAUSMAS NEZINAU NET KA IR GALVOT bijau

 
Zaliaake25Data: Penktadienis, 2011-01-07, 1:25 PM | Žinutė # 50
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
Statusas: Atsijungęs
Mėnesio diena ir charakteris:

1 Kokie jie yra? Savarankiški, atkaklūs. Labai originaliai mąsto ir tiesmukai reiškia mintis, nesigilindami, ar neįžeidžia kitų. Gali atrodyti valdingi, ambicingi. Linkę sportuoti, puikiai sprendžia kryžiažodžius.
Neigiami bruožai. Egocentriška asmenybė, jaučiasi pasaulio bamba ir už bet kokį gerą darbelį laukia liaupsių, atsilyginimo. Abejinga kitų žmonių problemoms, tingi, melancholiška, kaltina bet ką, tik ne save.
Meilė. Žmogus jausmingas, aistringas, bet ne itin romantiškas. Nelabai rūpi partnerio jausmai. Jei tai mergina, stengiasi pakišti vaikiną po padu, jį valdyti, o jeigu vaikinas – neleidžia kištis į jo reikalus ir, išskyrus seksą, su tokiu gali niekas nesieti.

2 Kokie jie yra? Romantiški, turtingos vaizduotės, labai diplomatiški, nemėgsta intrigų ir skandalų. Turi nedaug fizinės energijos, greitai pavargsta. Domisi paranormaliais reiškiniais, joga, myli gamtą, gyvūnus. Gali turėti literatūrinių ir muzikinių gabumų.
Neigiami bruožai. Nors žmogus ir kūrybingas, įgyvendinti fantazijas praktiškai sekasi sunkiai. Polinkis į depresiją, nepastovumas, įžeidumas trukdo prisitaikyti. Gali būti “energetinis vampyras”, kuris įkyriai lenda į svetimus reikalus. Vengia atsakomybės.
Meilė. Traukia ramus šeimyninis gyvenimas. Reikalingas partneris, galintis morališkai paremti. Nėra seksualus, todėl aistringi gerbėjai baugina. Ieško vidutiniško gyvenimo draugo – ne per gražaus, ne “proto bokšto”. Pagrindinė priežastis – baimė jį prarasti, jaustis prastesniam.

3 Kokie jie yra? Komunikabilūs ir gyvybingi. Vienu metu daro kelis darbus: ir mobiliuoju plepa, ir blynus kepa, ir serialo eigą seka. Dūsta be diskotekų, “tūsų” su draugais. Mergina simpatiška, plepi, o vaikinas – optimistas, nors šiek tiek agresyvokas. Jausmai nepastovūs, humoras aštrus, išradingas. Nuolat ieško malonumų, o problemų stengiasi nepastebėti. Dažnai renkasi menininko, estrados artisto, aktoriaus duoną.
Neigiami bruožai. Daug energijos ir laiko iššvaisto niekams, išsisukinėja nuo pareigų. Gali būti pernelyg ciniškas, priekabus. Mėgsta liežuvauti, išplepa svetimas paslaptis.
Meilė. Aibė gerbėjų. Dažnai lengvabūdiškai elgiasi, susipainioję paskiria pasimatymus keliems iš karto. Giliems jausmams neturi laiko. Vaikinas nepatikimas – jam patinka tik “medžioti”, o pasiekęs savo, ieško kitos “aukos”. Tokį pririšti labai sunku.

4 Kokie jie yra? Atsakingi ir protingi. Vertina draugus, bet jų turi visai nedaug. Mat bendraamžiams jie gali atrodyti nuobodūs moksliukai. Geri organizatoriai, labai patikimi. Už gerą atsilygina geru.
Neigiami bruožai. Kankina baimė dėl ateities, pjauna atsakomybės jausmas, dažna melancholija. Mano, kad tik turtas suteikia vidinę ramybę, tačiau nemoka taupyti. Per lėtai sprendžia problemas.
Meilė. Paprastai įsimyli tik kartą gyvenime. Labai brangina ištikimybę. Sekse nereiklūs. Ir vaikinas, ir mergina norėtų, kad partneris būtų atrama visais požiūriais.

5 Kokie jie yra? Magnetiška, smalsi asmenybė. Labai energingi, mėgstantys bendrauti ir puikiai pritampantys bet kokioje kompanijoje. Išraiškingai gestikuliuoja, tad sėkmingai susikalba net su tais, kurie šneka svetima kalba. Gajūs, greit atsigauna, jei patiria smūgius, gal todėl ir mėgsta ekstremalų sportą.
Neigiami bruožai. Neribota meilė pinigams ir noras pasipelnyti iš kitų, paversti juos skolininkais. Gali turėti daug paslėpto egoizmo ir tuštybės, patyliukais niekinti kitus. Dažnai keičia draugus, darbus. Gali tapti žiaurus, nepakantus.
Meilė. Gerbėjų netrūksta, bet vargas tam, kas įsimyli šį asmenį. Tiek mergina, tiek vaikinas trokšta gyventi sočiai bei linksmai. Ir geriausia – iš partnerio kišenės. O jei šis tampa nenaudingas, palieka ilgai negalvojęs. Vyrukas gali tyčiotis iš savo išlaikytinės partnerės.


Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.

Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.

Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.

Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.
 
Zaliaake25Data: Penktadienis, 2011-01-07, 1:25 PM | Žinutė # 51
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
Statusas: Atsijungęs
6 Kokie jie yra? Idealistai, kuriems rūpi ne tik savi, bet ir svetimi reikalai. Priklauso visokioms draugijoms, klubams, grupėms. Ne iš tų, kuriuos linksmina kaimyno nelaimė. Svetingi gurmanai, jiems patinka seksualūs ir madingi drabužiai, teatralizuoti vakarėliai. Mėgsta komandinį sportą: krepšinį, futbolą ir pan.
Neigiami bruožai. Dažnai kitus erzina nuolatiniu noru pirmauti, moralizuoti, pabrėžti savo išskirtinumą. Imasi daug visuomeninių pareigų, nes siekia viską kontroliuoti.
Meilė. Nestokoja žavesio todėl nuolat apsuptas gerbėjų. Partnerį išsirenka, skatinamas aistros, meilės, ne iš išskaičiavimo. Jam labai svarbi šeima, santuoką visais būdais stengiasi išsaugoti.

7 Kokie jie yra? Jautrūs, linkę save analizuoti, ieškoti atsiskyrimo, vienatvės, dvasinio tobulumo. Labai punktualūs, madingai ir stilingai rengiasi. Svajotojai, mėgstantys vaikštinėti miške ir prie jūros. Domisi baletu, poezija, noriai žaidžia tenisą, plaukioja. Turi išvystytą intuiciją, tad gali būti geri medikai, puikūs psichologai.
Neigiami bruožai. Nepajėgia atsikratyti nerimo, amžinai susirūpinęs, įsiknisęs į save ir nieko daugiau nepastebintis. Slepiasi nuo realios veiklos ir tikro pasaulio, linkęs į depresiją.
Meilė. Labiau myli vaizduotėje negu iš tikrųjų. Greitai pavargsta nuo kito žmogaus artumo ir trokšta asmeninės erdvės (atskiro kambario, lovos). Mylimajam tai gali būti nesuprantama, tad partnerystės retai būna tvirtos…

8 Kokie jie yra? Kūrybinga, stipri, garbėtroškos kupina natūra. Trokšta ir dvasinio, ir materialinio turto, nebijo konkurencijos. Jiems gyvenimas – nuolatinė kova už egzistenciją. Mėgsta puikuotis brangiais drabužiais, modernia aparatūra ar paskutinio modelio automobiliu.
Neigiami bruožai. Polinkis girtis turtu, ryšiais. Meluoja, papirkinėja ir manipuliuoja, versdamas kitus šokti pagal jo dūdelę. Džiaugiasi kito nesėkme, o pats, ištikus bankrotui, gali ryžtis net savižudybei.
Meilė. Nors išoriškai atrodo šaltas ir neprieinamas, viduje kunkuliuoja aistrų ugnikalnis. Vaikinas trokšta rasti sekso partnerę, kuri tenkintų ne vien kūno poreikius, bet būtų ir protinga, veikli. Mergina ieško patikimo gyvenimo palydovo.

9 Kokie jie yra? Intelektualios pakraipos asmenybė, kuri siekia dvasinio tobulumo. Altruistiškai sielojasi dėl žmonių nelaimių, neteisybių. Vertina laisvę, nemoka pykti, tačiau nemėgsta paklusti, ypač kvailesniems už save. Domisi tarptautiniais įvykiais, svetimomis kultūromis, tradicijomis, religijomis.
Neigiami bruožai. Gali būti šiurkštus, nekantrus, nepakenčia moralų, ima galvoti, kad visi aplinkui yra blogi, agresyvūs. Gali piktnaudžiauti savo padėtimi, kelti per didelius reikalavimus kitiems. Konservatyvus, puritoniškas.
Meilė. Labai jaučia kito žmogaus sielą bei poreikius. Pulsuoja aistra ir nori aistringo partnerio. Mergina labai seksuali, bet nesugeba to išreikšti, slopina save, bijo pasirodyti nepadori.

10 Kokie jie yra? Nestokoja pasitikėjimo savimi, yra gudrūs, drąsūs, nori pirmauti. Drovisi prašyti kitų pagalbos, netgi kai būna labai sunku. Sugeba gerai atrodyti ir kartu išlavinti protą. Noriai važinėjasi dviračiu, motociklu, leidžia laiką interneto svetainėse. Jeigu darbas domina, linkę dirbti iki išsekimo.
Neigiami bruožai. Aktyvumą retkarčiais keičia apatija, tingulys, nepagarba sau ir kitiems. Pasireiškia fanatizmas arba plaukia pasroviui ir pasiduoda kitų įtakai.
Meilė. Laimingas taptų sutikęs gyvenimo džiaugsmu trykštantį partnerį, su kuriuo galėtų pasikalbėti bet kokia tema. Kol neįsitikina, kad surado savo širdies išrinktąjį (-ąją), slepia jausmus, neskuba atsiskleisti.

11 Kokie jie yra? Šią dieną gimęs vyrukas nori daryti įtaką aplinkiniams, pasižymi skvarbiu protu, yra atviras, ambicingas, nemėgsta “groti antru smuiku”. Mergina turi stiprią intuiciją, yra jautri, dažnai nekontroliuojanti emocijų. Labai nemėgsta rėksnių, keikūnų.
Neigiami bruožai. Gali nieko neveikti, tik skrajoti padebesiais, prarasti ryšį su tikrove, nebesugebėti susikoncentruoti, mokytis.
Meilė. Tiktų žemiškesnis, praktiškesnis partneris, bet jis turi būti supratingas ir dvasingas. Lengviau atsiranda tokių, kurie veda iš kelio, negu pakelia dvasią. Kelis kartus nudegus sunku tikėti meile, ištikimybe.

12 Kokie jie yra? Neišsenkantys entuziastai! Nuolat užsiėmę, nenustygsta be veiklos nė minutės. Nors ir keista, visus pradėtus darbus pabaigia. Lengvai randa naujų draugų, laisvai jaučiasi bet kokioj aplinkoj. Mėgsta “tusovkes”, sceną, noriai linksmina draugus.
Neigiami bruožai. Gali būti nervingas, ieškoti “kaltų”. Didelis priekabumas ir smulkmeniškumas kitus erzina. Kerštingas ir pavydus, jei kas nors remia į kampą.
Meilė. Vertina šeimą ir kuo greičiau nori ją sukurti. Ir vaikinui, ir merginai svarbi partnerio išvaizda, stilingumas.


Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.

Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.

Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.

Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.
 
Zaliaake25Data: Penktadienis, 2011-01-07, 1:25 PM | Žinutė # 52
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
Statusas: Atsijungęs
13 Kokie jie yra? Tai darboholiko skaičius. Net jei šis žmogus nenori mokytis ar dirbti, gyvenimas priverčia. Artistiški, turi gerą skonį, atkaklūs, kruopštūs, praktiški. Puikus humoro jausmas labai praverčia kompanijose…
Neigiami bruožai. Pamiršta apie poilsį, o jei pastangos pasirodo beviltiškos, praranda pasitikėjimą savimi. Gali nepamatuotai rizikuoti ir viską prarasti. Prisišaukia nemalonumų dėl konfliktų, muštynių.
Meilė. Meilėje, intymiuose santykiuose drovus. Iniciatyvos turi imtis partneris, kitaip aistringo romano nebus. Labai vertina šeimą, semiasi iš jos jėgų. Jo credo: “Mano namai – mano tvirtovė”. Nemėgsta keisti partnerių.

14 Kokie jie yra? Tai klajūno skaičius. Šie žmonės mėgsta permainas, įspūdžius. Turi iškalbos dovaną, yra žaidėjai, lošėjai. Dažnai talentingi ir darbštūs. Traukia kelionės, naujos pažintys.
Neigiami bruožai. Gali būti nerangus, inertiškas, “kišti galvą į smėlį”, kad nematytų problemų. Įnoringas, nenuosekliai elgiasi: tai sukaustytas, formaliai mandagus, tai per daug tiesmukas, nusišneka.
Meilė. Jam svarbu, kad sietų bendri interesai, kad partneris kartu dalyvautų įvairiuose susibūrimuose, “tusovkėse”, kelionėse, o lovoje – sutiktų eksperimentuoti, žaisti.

15 Kokie jie yra? Turi lyderio bruožų, bet paprastai yra romantikai ir namisėdos. Puikūs patarėjai įvairiausiose situacijose. Turi subtilų skonį, jautrūs spalvoms: nuo jų priklauso nuotaika ir net savijauta. Gabūs užsienio kalboms, turi iškalbos talentą. Mėgsta ir moka gaminti valgį.
Neigiami bruožai. Liguistai reaguoja į kritiką ir dėl to praranda nemažai draugų. Pesimizmo periodais užsidaro savyje ir išprovokuoja problemas. Gali viską mesti ir patraukti ieškoti laimės kitur.
Meilė. Nors idealizuoja tarpusavio ryšius, bet ištikimybė ir atsidavimas vieninteliam partneriui – sunkus išbandymas. Trokšta emocijų atnaujinimo, aistros. Seksualinis apetitas beribis! Mėgsta erzinti, tad partneris turi būti kantrus ir seksualus.

16 Kokie jie yra? Tai intravertas ir ekstravertas viename asmenyje. Vienodai domisi ir dvasiniais, ir materialiniais reikalais. Jeigu netingi mokytis, įgyja gilių žinių, tampa turtingais, įtakingais. Mėgsta vienatvę, stebėjimus, tyrinėjimus. Traukia filosofija, joga.
Neigiami bruožai. Imlus įspūdžiams ir neatsparus likimo smūgiams, tad gali prarasti ryšį su realybe, nebevertinti įdomaus užsiėmimo, mylimo žmogaus, pinigų. Suglemba, ima tingėti, visur vėluoti, gali pulti į religinį fanatizmą, sektas, narkomaniją.
Meilė. Vyrukas seksualiai agresyvus, o mergina paprastai turi daug meilužių. Abiejų lyčių 16-tukai yra gražūs, turi puikią figūrą, tad pagundų toli ieškoti netenka.

17 Kokie jie yra? Labai ambicingi ir nepriklausomi. Turi diktatoriaus savybių, bet gali būti labai kilnūs. Sugeba siekti tikslo, pasitiki savimi, tai ir padeda jiems laimėti. Mėgsta sublizgėti draugų kompanijoje, žavisi muzika, domisi joga, meditacijomis.
Neigiami bruožai. Veidmainiavimas, smulkios išdavystės gadina santykius. Gali tapti įkyrūs, agresyvūs, o pinigų troškimas ir išskirtinio dėmesio reikalavimas virsta nuolatine yda. Kartais virsta žaisliuku likimo arba manipuliatorių rankose.
Meilė. Ieško vis geresnio partnerio, patikimo ir nenuobodaus gyvenimo draugo, todėl ne kartą ir ne du išsiskiria. Iš pradžių paskuba, pasiduoda euforijai, o vėliau nusivilia.

18 Kokie jie yra? Impulsyvūs, ugningo temperamento žmonės, tikri lyderiai. Kartais aplinkinius nustebina aristokratišku santūrumu ir elegancija. Siekia saviraiškos. Iš sporto patinka kovų menai, kultūrizmas.
Neigiami bruožai. Nesugeba pakeisti įsitikinimų, net jei faktai bado akis, ir mato, kad klysta. Veržiasi į dėmesio centrą. Būna agresyvus, ciniškas, niekina kitus, afišuoja savo arba tėvų turtą, padėtį. Mano, kad įstatymai sukurti kitiems.
Meilė. Nepaprastai seksualus, bet drovus. Trokšta turtingų ir patikimų meilužių. Gyvenimo draugo gali ieškoti labai ilgai. Nevengia grupinio sekso ir kitų visuomenėje kritikuojamų ar smerkiamų pasitenkinimo būdų.

19 Kokie jie yra? Ryžtingi, originalūs ir linkę į avantiūras. Labiausiai vertina nepriklausomybę. Lengvai priima likimo smūgius. Nuolat ieško įkvėpimo šaltinio. Jų ekstravagancija ir garbėtroška kartais duoda neįtikėtinų rezultatų, pvz., madų, dizaino srityje.
Neigiami bruožai. Jei griūva idealai, tampa šiurkštus, praranda pasitikėjimą kūrybiniais sugebėjimais arba atvirkščiai – pervertina save. Kurčias kitų (ypač tėvų) nuomonei. Veržiasi į “krūtų” žmonių kompanijas, neriasi iš kailio, kad įrodytų, jog nusipelno pripažinimo.
Meilė. Prieraišus, bet sekse siekia dominuoti. Apie partnerio jausmus paprastai negalvoja. Svarbu, kad pačiam būtų gerai. Mergina irgi egoistė, bet tai slepia.


Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.

Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.

Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.

Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.
 
Zaliaake25Data: Penktadienis, 2011-01-07, 1:26 PM | Žinutė # 53
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
Statusas: Atsijungęs
20 Kokie jie yra? Taikūs ir ištikimi. Labai pasitiki kitais, gerai juos supranta. Kuklūs, mandagūs. Dievina muziką, sublizga scenoje. Neformalūs lyderiai. Sugeba įtikinti kitus, puikiai gražbyliauja, pasitelkdami išpuoselėtas manieras.
Neigiami bruožai. Viską ir visus skirsto į juodą ir baltą, į “medžiotojus” ir “aukas”. Gali manipuliuoti žmonių jausmais, amžinai lenda su savo patarimais, iš aukšto žiūri į kitus, nepakenčia nepatogumų.
Meilė. Puikus partneris, jausmingas, supratingas. Atidus ir labai prieraišus. Mielai dalijasi džiaugsmais ir vargais, o taip pat – lova. Nesidrovi viešai demonstruoti jausmų, apkabinti, aistringai bučiuotis.

21 Kokie jie yra? Nuoširdūs ir draugiški. Jiems svarbiausia – bendrauti, jausti kitų dėmesį. Labai turtingos vaizduotės, greitos reakcijos. Credo: “Gyvenimas – tai šventė”. Gali būti apdovanoti telepatiniais gabumais: atspėja, kada ir kas paskambins, ką kiti galvoja.
Neigiami bruožai. Neryžtingumas. Savo kelią susiranda per įvairius išbandymus ir klaidas. Labai bijo pralaimėti, prarasti reikšmingumo jausmą.
Meilė. Čia jam sekasi. Sudaro puikią porą su partneriu, kuris yra judrus ir myli gyvenimą. Būna, kad šoka su vienu, vakarieniauja – su kitu, o miega su abiem pakaitomis. Propaguoja intymaus gyvenimo laisvę, įvairovę.

22 Kokie jie yra? Lyderiai su dideliu atsakomybės jausmu. Moka svajones paversti tikrove. Dažnai pasikliauja pirmu įspūdžiu ir nesuklysta. Greitai pasiekia materialinę nepriklausomybę. Daug įžymybių, Nobelio premijos laureatų gimė būtent šią dieną.
Neigiami bruožai. Baimė nusivilti. Nervingas, dažnai suabejoja savo gebėjimais ir tikslais. Mėgsta apsigyventi iliuzijų pasaulyje. Tada nieko nesprendžia, o darbus krauna ant kitų pečių. Bijo prarasti lėšas pragyvenimui, net jei jų turi daug.
Meilė. Retai kada sekasi šioje srityje. Sunku rasti tobulą partnerį visam gyvenimui, o tokio ieško. Nori, kad partneris prisidėtų prie finansinės nepriklausomybės kūrimo, mokėtų gražiai tvarkyti buitį, būtų labai supratingas, atsidavęs.

23 Kokie jie yra? Labai protingi ir aristokratiški. Atviri kaip vaikai. Puikūs draugai, tačiau visur ir visada jaučiasi teisūs, o tai apsunkina bendravimą. Labai mėgsta pinigus, prabangą. Turi daug gabumų. Sportuodami papildo energijos atsargas.
Neigiami bruožai. Kartais šiurkštus, skriaudžia silpnesnius. Savo netaktu įvaro į kampą kitus. Neišbūna vienoje vietoje, išsisukinėja nuo atsakomybės, giriasi neįtikėtinomis pažintimis, turtais, kol pažįstami ima jo vengti.
Meilė. Partnerio paieškos užtrunka ilgokai. Jam teks priprasti prie įvairių netikėtumų, “siurprizų”. Žodžiu, tą dieną gimusieji kaitina kraują ir “svilina” nervus.


Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.

Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.

Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.

Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.
 
Zaliaake25Data: Penktadienis, 2011-01-07, 1:26 PM | Žinutė # 54
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
Statusas: Atsijungęs
24 Kokie jie yra? Darbštūs ir jausmingi, netgi dramatiški. Ne lyderiai. Mėgsta malonią draugiją, skanų maistą, gražius drabužius, muziką. Patinka prakaituoti treniruoklių salėje, užsiimti joga, aerobika.
Neigiami bruožai. Problemų kyla, nes nemoka pasakyti “ne”. O įsipareigoja, išgyvena, kad nesugebės tobulai įvykdyti. Arba priešingai: ima elgtis neatsakingai, slėptis, darbus nustumia kitiems.
Meilė. Atvirai reiškia švelnius jausmus, trokšta pajusti partnerio širdies šilumą (ne tik kūno). Jam (ir jai) svarbesnės vidinės partnerio savybės, o ne išorinis grožis. Stengiasi susukti tvirtą lizdelį ir sukurti materialinį pagrindą šeimai.


Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.

Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.

Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.

Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.
 
Zaliaake25Data: Penktadienis, 2011-01-07, 1:26 PM | Žinutė # 55
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
Statusas: Atsijungęs
25 Kokie jie yra? Logiški ir išradingi. Turi užtektinai užsispyrimo, kad pabaigtų pradėtus darbus. Siekia taikos, ramybės, bet tuo pačiu trokšta būti dėmesio centre. Mėgsta lošti, rizikuoti. Daug laiko praleidžia prie interneto ir ten prikrečia visokių išdaigų
Neigiami bruožai. Nervingas, per daug kritiškas ar net ciniškas. Noras greitai ir lengvai praturtėti gali pastūmėti į nedorą kelią. Gali būti emociškai šaltas, bejausmis.
Meilė. Jausmus slepia, arba protas juos stipriai užgožia ir nuslopina. Nori, kad partneris turėtų avantiūristo gyslelę, geras manieras, paisytų padorumo, mokėtų linksmintis, o lovoje sugebėtų patenkinti visas seksualines fantazijas.

26 Kokie jie yra? Lengvai pasiduoda emocijoms ir nuotaikų permainoms, bet moka bendrauti su žmonėmis ir visada žino, ko nori. Praktiški, moka įkalbinėti, turi polinkį dominuoti ir save parodyti. Nepateisina nei savų, nei svetimų silpnybių. Gabūs vaidybai, teatrui.
Neigiami bruožai. Taip nori būti svarbus, kad nepajunta, kaip jį pradeda eksploatuoti “draugai”. Arba jaučiasi nesaugus ir pats laukia pagalbos. Susierzinęs ima svaidyti daiktus, plėšyti nuotraukas. Arba ilgai ruošiasi keršto aktui, kurį kada nors įvykdo.
Meilė. Išoriškai šaltas, bet iš tikrųjų labai seksualus. Mergina džiaugiasi, kai jai dovanojamos gėlės, įvairios smulkmenos. Renkasi materialiai nepriklausomus partnerius. Beveik nesvarbi partnerio išvaizda, turi jausti vidinę trauką.

27 Kokie jie yra? Labai vertina laisvę, įdomiai, artistiškai reiškia jausmus, kartais įvykius perdėtai dramatizuoja. Renkasi žinomų žmonių draugiją. Traukia viskas, kas panašu į “X-failus”, taip pat neabejingi menui. Žavisi joga, magija, netradicine medicina.
Neigiami bruožai. Nestabili psichika. Gali tapti per daug rūpestingas arba atvirkščiai – visai bejausmis. Linkęs atsiriboti nuo žmonių, nebendrauti, gyventi asketiškai. Į tai stumia vidinis susierzinimas, nepakantumas kitiems ir netgi sau.
Meilė. Partnerio ieško ilgai ir kruopščiai. Reikia giminiškos sielos ir tokio žmogaus, kuris dalytųsi pareigomis, atsakomybe, banko sąskaita, kartu leistų atostogas, keliautų. Jam patinka suviliojimo procesas. Jei tai mergina, ji paklūsta stipriam, agresyvokam vyrui.


Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.

Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.

Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.

Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.
 
Zaliaake25Data: Penktadienis, 2011-01-07, 1:26 PM | Žinutė # 56
forumo pleputė
Grupė: .
Žinutės: 6478
Apdovanojimai: 26
Reputacija: 16
Statusas: Atsijungęs
28 Kokie jie yra? Stiprios valios, ambicingi. Nepakenčia nuobodaus darbo. Sėkmingai pradeda, bet dažnai pabaigti turi kiti. Yra pakantūs kitokiai nuomonei, bet savo nuostatų keisti nemėgsta. Vertina komfortą, namus, tingią vienatvę, kurioje gali likti su savo mintimis.
Neigiami bruožai. Gali būti be gyvenimo tikslo arba atvirkščiai – be ceremonijų viską trypti savo kely, kad tik pasiektų, ko nori. Neregėtai užsispyręs, nepakenčia nurodymų. Šiurkščiai kalba, siaubingai keikiasi. Stengiasi valdyti kitus.
Meilė. Ieško energingo partnerio, su kuriuo turi sieti emocinis ryšys. Dažnai pasirenka subrendusį, vyresnį gyvenimo draugą, rimtai žiūrintį į bendrą gyvenimą, šeimą.

29 Kokie jie yra? Romantiški individualistai, turintys ypatingą charizmą. Jiems sunku prisitaikyti prie moralės normų, paprasčiau gyventi pagal savo taisykles. Visą laiką jas bando primesti ir kitiems. Jų gyvenimą valdo įkvėpimas. “Sunormalėja” nebent sulaukę 30-ties…
Neigiami bruožai. Ypatingas jautrumas, svyravimai į kraštutinumus – euforijos ir stresinio nusivylimo būsenas. Niūriuoju periodu niekuo nepasitiki, tampa per daug reiklus sau ir aplinkiniams.
Meilė. Iš partnerio laukia ypatingo dėmesio, pagyrų, komplimentų. Yra gana seksualus, bet drovisi, nerodo iniciatyvos. Nori kartu su išrinktuoju “daryti” pinigus, nes be jų nesijaučia saugiai. Tarsi vaikas reikalauja apsaugos, rūpesčio.

30 Kokie jie yra? Ekstravertai, žiūrintys į gyvenimą pro “rožinius akinius”. Mažai miega, nes nori daug patirti. Trokšta bendrauti su elitu ir jam priklausyti. Kad būtų dėmesio centre, išskirtinai rengiasi, garsiai kalba, pokštauja. Turi puikų humoro jausmą.
Neigiami bruožai. Plepus ir girdi tik save. Nepaiso, kad juokais įžeidžia kitus, kad nepadoriai liežuvauja. Užgriūna ilgi tinginystės priepuoliai, namuose ir galvoje tada siaubinga netvarka. Be reikalo prie visų kimba ir įsigyja priešų.
Meilė. Gėdijasi reikšti švelnius jausmus, tad “išsidirbinėja”. Partneris turi kantriai klausytis nesibaigiančių kalbų, anekdotų. Kai įsimyli, daro viską, kad išlaikytų meilės objektą. Prasideda romantiškos vakarienės, pasivaikščiojimai už rankučių Mėnulio šviesoje, mielos dovanėlės…

31 Kokie jie yra? Energingi darboholikai, nevengiantys pafantazuoti. Tačiau reakcijos ir galvosena lėtoka, per daug pasitiki draugais. Gali pasireikšti neeiliniai artistiniai sugebėjimai. Dievina gamtą ir grožį.
Neigiami bruožai. Dėl patiklumo gali įklimpti į abejotiną veiklą ir sužlugti. Tada nebepasitiki savimi, tampa nestabilus, praranda energiją bei tikslą. Meta mokslus, darbus. Paskubomis priima netikusius sprendimus.
Meilė. Ieškant partnerio pasireiškia lengvabūdiškumas. Daug paviršutiniškų, trumpalaikių ryšių. Labiau rūpi fiziologija, o ne jausmai, ypač vaikinui. Siekia tik sekso, čia neturi jokių kompleksų. O širdies gilumoje trokšta ilgalaikių, šiltų santykių.


Užtenka minutės, kad žmogaus nekęstum.

Užtenka valandos, kad žmogų pamėgtum.

Užtenka dienos, kad žmogų įsimylėtum.

Prireikia viso gyvenimo, kad žmogų pamirštum.
 
pumpurelisData: Penktadienis, 2011-01-07, 6:51 PM | Žinutė # 57
forumo veteranė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 13349
Apdovanojimai: 58
Reputacija: 13
Statusas: Atsijungęs
paskaiciau apie tuos charakterius kaip cia pasakius kieno skaiciau kai kuriu atiitko simtu procentu o kitu visai net ne i tema geles kas da skaitinejot ir bandet palyginti geles

 
irmaData: Penktadienis, 2011-04-15, 9:02 PM | Žinutė # 58
forumo gerbėja
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 2787
Apdovanojimai: 18
Reputacija: 2
Statusas: Atsijungęs
mano tikrai ne i tema chi
 
irmaemaData: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 1:29 PM | Žinutė # 59
naujokė
Grupė: Registruotas narys
Žinutės: 2
Apdovanojimai: 1
Reputacija: 0
Statusas: Atsijungęs
mano atitiko liuks
 
KrlaData: Ketvirtadienis, 2011-11-17, 3:33 PM | Žinutė # 60
forumo senbuvė
Grupė: Moderatorė
Žinutės: 9097
Apdovanojimai: 24
Reputacija: 10
Statusas: Atsijungęs
mano irgi atitiko mirkt

 
Forumas » TARP MŪSŲ MERGAIČIŲ - pokalbiai, grožis, sportas ir sveikata » PLEPUČIŲ ROJUS » Juodoji ir baltoji magija, burtai (apklausa, diskusijos)
Search:


Copyright MyCorp © 2024